blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 12
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015

Είναι μια εβδομάδα που θα αναζωπυρώσει την ελπίδα σου και θα σε κάνει να νοιώσεις πως κάτι καλύτερο σε περιμένει… Ο Ιούνιος σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεωθείς πραγματικά!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία και Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία την Τρίτη, στέλνει τις ευεργετικές του ιδιότητες στην ψυχή σου, στο μυαλό σου, στην καθημερινότητά σου, ανοίγοντας συχνά την πόρτα των ευκαιριών. Σου δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διαδρομές, ενώ η όψη φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, που μπορεί να σταθούν και να σε βοηθήσουν σε ό,τι κι αν χρειάζεσαι!
 
Είναι ιδιαίτερα τονωτική αυτή η όψη σε μια περίοδο που πολύ πιθανόν να νιώθεις πως γύρω σου τα πάντα είναι κλειστά… Όμως ταυτόχρονα, την ίδια μέρα, πραγματοποιείται και το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που σε φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτες, ξαφνικές, αναπάντεχες συμπτώσεις και συναντήσεις, ενισχύοντας με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο τον ψυχισμό σου… Δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή που θα σε κοιτάξει στα μάτια νιώθεις πως μαζί του έχεις κάτι περισσότερο να ανταλλάξεις…
 
Οι ερωτικές διαδρομές της εβδομάδας αυτής έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και σε βάζουν σε μια νέα περίοδο, που ενεργοποιεί το συναίσθημά σου και φέρνει ιδιαίτερα ανανεωτικές εξελίξεις!

Ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη την Τετάρτη έρχεται να συμπληρώσει αυτό το πλανητικό παζλ, φέρνοντας στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν, που μπορεί να είναι μακριά σου, δεν παύουν όμως ούτε στιγμή να απασχολούν το μυαλό και την καρδιά σου!
 
Είναι σημαντικό να εκφράσεις ειλικρινά αυτό που σε ταλαιπωρεί, σε προβληματίζει, και σε κρατά σε απόσταση από αυτά τα πρόσωπα, γιατί τώρα η δυνατότητα να ανοίξουν καινούργια κεφάλαια σε παλαιότερες ιστορίες είναι υπαρκτή. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει η ενέργεια της εβδομάδας, για να κάνεις μια καινούργια έναρξη με ένα πρόσωπο που μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σου, όμως η ανάγκη σου να βρεθείς ξανά κοντά του είναι έντονη!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό, Ερμής σε ορθή πορεία και ανάδρομος Ποσειδώνας

Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό που κορυφώνεται την Πέμπτη σου υπενθυμίζει πως τα ξαφνικά, τα απρόσμενα, είναι πάντα τα καλύτερα! Είναι πολύ πιθανό οι λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί, να έρθουν πραγματικά από εκεί που δεν τις περιμένεις!
 
Ο Ερμής την ίδια ημέρα αποφασίζει να περάσει σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας σταδιακά τις ισορροπίες και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να περάσεις σε μια άλλη κατάσταση, απ’ όπου μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Είσαι πλέον σε θέση να καταλήξεις, να πάρεις αποφάσεις, να διαπραγματευθείς επί της ουσίας στα θέματα που σε απασχολούν και να αναλάβεις τις δεσμεύσεις που σου αναλογούν.
 
Και ενώ ο Ερμής ορθοδρομεί, ένας άλλος πλανήτης περνά την Πέμπτη σε ανάδρομη πορεία: Ο Ποσειδώνας,που διάστημα που ακολουθεί, θα δημιουργήσει τα δικά του παρασκηνιακά σενάρια, δημιουργώντας σκηνικό ασάφειας, εξαπατήσεων, μυστικών κινήσεων, που μπορεί να έχουν άκρως παραπλανητικό χαρακτήρα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι το διάστημα που ακολουθεί, γιατί πραγματικά δεν ξέρεις ποτέ που τελειώνει η αλήθεια και που αρχίζει το ψέμα…

Ήλιος σε σύνοδο με Άρη

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Άρη την Κυριακή είναι υπεύθυνη για την ανάληψη δράσης, πρωτοβουλιών, αλλά και για μια τάση ανεξαρτησίας, που μπορεί να σε οδηγήσει έξω από τις συνηθισμένες δραστηριότητες, καθώς επίσης να σε φέρει και αντιμέτωπο με οτιδήποτε νιώθεις να σου στερεί την ανεξαρτησία αυτή!
 
Η φράση… make love, not war είναι αυτή που ταιριάζει απόλυτα στην ενέργεια του τριημέρου, μια και σε προτρέπει να εκτονώσεις την εσωτερική έντασή σου σε ό,τι θεωρείς δημιουργικό και σε ό,τι φυσικά σου δίνει ευχαρίστηση, αποφεύγοντας έτσι εντάσεις, συγκρούσεις και τσακωμούς, που έτσι κι αλλιώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ημέρες αυτές!
 
Είναι στο χέρι σου… εκμεταλλεύσου την ενέργειά των ημερών για να βελτιώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και να της δώσεις πραγματικά μια άλλη δυναμική!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν η προηγούμενη εβδομάδα σε έκανε να πάρεις μια ανάσα και να αρχίσεις να νιώθεις πως τα πράγματα αρχίζουν σταδιακά να κινούνται σε άλλες συχνότητες, πιο θετικές, η εβδομάδα αυτή σου δίνει μια ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να εξελίξεις με θετικό τρόπο τα ζητήματά που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, πολύ πιθανόν να σου ανοίξει καινούργιες ευκαιρίες και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Όλο αυτό μοιάζει σαν μια όαση μέσα στο δύσκολο περιβάλλον, που μέχρι τώρα κινήθηκες! Το σίγουρο είναι πως η κινητικότητα δεν σου λείπει, μόνο που τώρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει κι ευχάριστα μηνύματα στο κινητό σου ή απρόβλεπτες συναντήσεις, που ενεργοποιούν την ερωτική σου ζωή. Και μάλιστα, επειδή τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, ο έρωτας την εβδομάδα αυτή είναι παντού… Στην καθημερινότητά σου, στα πρόσωπα που συναντάς, όλα μοιάζουν να κινούνται κάτω από το κλίμα μιας έντονα ερωτικής διάθεσης, που έλκει γύρω της τέτοιες ενέργειες!
 
Παρόλα αυτά, με τον Αρη να κινείται ακόμα στο ζώδιό σου, καλό είναι να είσαι περισσότερο προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς κι εκφράζεις τις επιθυμίες σου, γιατί είναι πιθανό να γίνεις περισσότερο απαιτητικός απ’ ό,τι πρέπει, δημιουργώντας συχνά ένα περιβάλλον με ένα εντάσεις και αντιπαραθέσεις!
 
ΥΓ. Φυσικά, υπεύθυνος για την διευκόλυνση των εξελίξεων είναι ο κυβερνήτης σου Ερμής, οποίος περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία, αποκαθιστώντας σταδιακά τις ισορροπίες. Είναι η εποχή να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να μπεις δυνατά στο παιχνίδι και να καθορίσεις εσύ τους νόμους και τους κανόνες του! Πάντως, να θυμάσαι πως με την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές, αλλά και ποια πρόσωπα μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς, γιατί το παρασκήνιο παίζει το δικό του ρόλο το διάστημα που ακολουθεί!
 
Με έναν άλλον Δίδυμο χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι πιθανό μεταξύ σας να υπάρχει έντονη αντιπαλότητα… Με τον Λέοντα η καθημερινότητα σου γίνεται πιο ευχάριστη.
 
ΖΥΓΟΣ
Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας αυτής, είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή, που σου επιτρέπει να εξελίξεις σταδιακά τις συζητήσεις, τις ιδέες, τα σχέδιά σου, ενώ επαναφέρει τις ισορροπίες στο περιβάλλον σου. Τώρα, μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή όλα όσα σκέπτεσαι και να τα υλοποιήσεις! Η ασυνεννοησία που χαρακτήρισε το προηγούμενο διάστημα παραχωρεί τη θέση της σε ένα έδαφος ιδανικό για την προώθηση των θεμάτων σου. Παράλληλα, η κοινωνική σου ζωή συνεχίζει να τροφοδοτεί με ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές τον ψυχισμό σου και τις σχέσεις σου, ενώ δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα, μέσα από το οποίο αντλείς σημαντικές δόσεις ευχαρίστησης. Κάποια ταξίδια πιθανόν να λειτουργήσουν ιδιαίτερα ενισχυτικά και ανανεωτικά το διάστημα αυτό!
 
Όλο αυτό το κλίμα καταλαγιάζει τις εσωτερικές σου ανησυχίες και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη οπτική. Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή η ερωτική σου ζωή δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σκηνικό, μέσα από το οποίο μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες συναντήσεις που σε αναστατώνουν, ξεσηκώνουν το συναίσθημά σου και τη διάθεσή σου να τα ζήσεις όλα εδώ και τώρα!
 
ΥΓ. Σημαντική βοήθεια δέχεσαι από την Αφροδίτη, αλλά και τον Δία, που το διάστημα αυτό σου δίνει προοπτικές έκτακτης τύχης, που αν διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο τις ευκαιρίες που εμφανίζονται, μπορεί να βγεις ωφελημένος! Και φυσικά, θα ενισχύσει πολύ και τις φιλικές σου σχέσεις τροφοδοτώντας τις με πολύ ευχάριστες στιγμές. Δεν αποκλείεται ο φιλικός σου κύκλος το διάστημα αυτό να φέρει νέο αέρα στην ερωτική σου ζωή
 
Φυσικά, ο Δίδυμος παίζει πρωταγωνιστικό το ρόλο στις εξελίξεις και στην καρδιά σου, δεν αποκλείεται όμως και ένας Κριός να είναι αυτός που ανοίγει καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις σαν ένα… αεροπλάνο που ετοιμάζεται για απογείωση! Με Ήλιο, Ερμή και Άρη να διανύουν το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου εκτοξεύεται και ετοιμάζεται για πολύ υψηλές και ενδιαφέρουσες πτήσεις και ταξίδια! Η εβδομάδα αυτή, σου παρέχει τη σημαντική δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις, να εκφράσεις όλη τη δημιουργική διάθεσή σου, να ζήσεις έντονα, στα κόκκινα, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και γιατί όχι… να ερωτευτείς! Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και βεβαίως είναι η δική σου διάθεση που έλκει πρόσωπα και καταστάσεις προς τη μεριά σου. Πιθανόν και από εκεί που δεν το περιμένεις, μια και ο έρωτας παίρνει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα και εκδηλώνεται μέσα από ένα βλέμμα, μια συνάντηση τυχαία, ικανή όμως να διεγείρει έντονα το συναίσθημά σου και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καρδιά σου!
 
Είναι σημαντική η βοήθεια που σου προσφέρει και ο Ερμής, περνώντας πλέον σε ορθή πορεία, κάτι που σε βοηθάει σταδιακά να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που ενδεχομένως σου δημιούργησαν διλήμματα στο προηγούμενο διάστημα και δεν ήξερες πώς να τις χειριστείς. Μπορείς να δεις με μια πιο ξεκάθαρη οπτική πλέον το πώς πρέπει να κινηθείς ή να πάρεις κάποιες τελικές αποφάσεις, τόσο σε σχέση με την ερωτική σου ζωή, όσο και σε σχέση με τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου και γενικά την δημιουργική σου πλευρά, που το διάστημα αυτό μπορεί κυριολεκτικά να απογειωθεί!
 
ΥΓ. Μεγάλη βοήθεια σου προσφέρουν Δίας και Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, ανοίγοντας καινούργια κεφάλαια σε συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου, αλλά εκτοξεύοντας και την κοινωνική σου ζωή, που το διάστημα το προσφέρεται για νέες γνωριμίες. Μάλιστα, κάποιες απ’ αυτές μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα χρήσιμες για τα σχέδιά σου! Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε τις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να καταλήξουν σε καβγάδες!
 
Ο Δίδυμος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και την εβδομάδα αυτή στις εξελίξεις, δημιουργώντας δυνατά συναισθήματα και απρόβλεπτες συναισθηματικές καταστάσεις. Ένας Κριός δεν αποκλείεται να φέρει καινούρια δεδομένα στο προσκήνιο, ενώ ο Λέοντας δεν παύει ποτέ να δηλώνει την παρουσία του στη ζωή σου.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να θυμάσαι πως οτιδήποτε και διαδραματίζεται το διάστημα αυτό στη ζωή σου, ενεργοποιεί εκείνον τον εσωτερικό σου μηχανισμό, που ακόμα κι αν δεν συντρέχει λόγος, ξυπνά τους κοιμισμένους σου φόβους, άγχη και ανασφάλειες, που σε κάνουν να μην μπορείς να δεις εύκολα τη θετική πλευρά των πραγμάτων, παρά να εστιάζεις σε οτιδήποτε σε ξεβολεύει από τις συνήθειές σου! Και αυτό είναι το βαθύτερο νόημα της περιόδου αυτής: Να καταφέρεις να υποτάξεις οτιδήποτε δεν σε βοηθάει να εξελιχτείς, να υποτάξεις τους εσωτερικούς σου δαίμονες, για να μπορέσεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να δημιουργήσει στις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που θέλεις, για να πας παρακάτω!
 
Γεγονός είναι πάντως πως η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να δεις κάποια πράγματα με μια πιο ξεκάθαρη οπτική, ενώ φέρνει και κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν τα εργασιακά σου. Να θυμάσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις μια εσωτερική τακτοποίηση, να βάλεις προτεραιότητες και να δρομολογήσεις τις επόμενες κινήσεις σου, γιατί λίγο παρακάτω θα αναλάβεις καινούργιες πρωτοβουλίες και θα χρειαστεί να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής σου, όποτε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος… Είναι σημαντικό!
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή θα σε βοηθήσει πολύ να βάλεις προτεραιότητες και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για τα σχέδιά σου, που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα ανέβαλες. Τώρα τα πράγματα σταδιακά ξεκαθαρίζουν και περνούν σε μια πιο υγιή κατεύθυνση, ενώ Αφροδίτη και Δίας υπόσχονται σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα, ενδεχομένως και λύσεις ή εναλλακτικές που σε εξυπηρετούν πολύ.
 
Πρόσεξε περισσότερο την σχέση σου με τον Δίδυμο, μια και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του…
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να θυμάσαι, πως ακόμα και αν τα πράγματα δείχνουν να μη σου δίνουν προς το παρόν αυτά που θέλεις ή νιώθεις ένα εσωτερικό μπέρδεμα, μια αναστάτωση, διλήμματα και προβληματισμούς που σε κάνουν να μη θέλεις να δεις τα πράγματα έτσι όπως είναι πραγματικά, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει λύσεις, αλλά να σου φέρει κι εξελίξεις, μέσα από τις οποίες πολύ πιθανόν να πάρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου! Ήλιος, Άρης και Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων, ομολογουμένως δεν δημιουργούν το κατάλληλο τοπίο στο συναίσθημά σου, που πολλές φορές μπορεί να μοιάζει σαν μια φουρτουνιασμένη θάλασσα, ενώ και τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, όπου ενδεχομένως να μην μπορείς να βρεις τις λύσεις που θα ήθελες για να χαλαρώσεις…
 
Όμως, οι εξελίξεις μπορεί να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα και να σου δώσουν εναλλακτικά σενάρια υποστήριξης, βοήθειας και συμπαράστασης, αλλά και οικονομική ενίσχυση από εκεί που δεν το περιμένεις… Χρήματα που περίμενες αλλά δεν είχες εισπράξει, ένα μπόνους από τη δουλειά σου, μια χρηματοδότηση που θα σε ξελασπώσει… όπως και να ‘χει, το σίγουρο είναι πως ανακάμπτεις με κάποιο τρόπο…
 
Η εβδομάδα αυτή επηρεάζει και την ερωτική σου ζωή, ενισχύοντας το συναίσθημά σου, που έτσι κι αλλιώς το διάστημα αυτό είναι έντονο… Πολύ πιθανόν να αναζητάς κάτι το οποίο δεν μπορείς να βρεις… Φυσικά, νιώθεις έντονα την ανάγκη να μοιραστείς, να συνυπάρξεις, να ερωτευτείς, να ζήσεις ερωτικές εμπειρίες που θα σε απογειώσουν… Πολύ πιθανόν λοιπόν να υπάρξει μια συνάντηση με ένα πρόσωπο ίσως και από το παρελθόν σου, αλλά ενδεχομένως και νέα γνωριμία, που τροφοδοτεί την καρδιά σου και στις αισθήσεις σου, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο σκηνικό στις ημέρες σου ή για να ακριβολογούμε, στις… νύχτες σου!
 
ΥΓ. Δίας και Αφροδίτη στον Λέοντα, είναι η υπόσχεση που περιμένεις πως όλα θα πάνε καλά! Οι δύο τους έχουν βαλθεί να ανοίξουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου. Ακόμα και αν προς στιγμήν δεν μπορείς να δεις ψύχραιμα το τοπίο, είναι θέμα χρόνου να εξελιχθούν τα πράγματα, με μια διάθεση να σε στηρίξουν και να σου ανοίξουν καινούργιες ευκαιρίες και διαδρομές!
 
Με τον Δίδυμο υπάρχει έντονη έλξη και πολύ πάθος! Αλλά και με τον Λέοντα η χημεία σας είναι πολύ ιδιαίτερη!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με Ήλιο, Άρη και Ερμή στους Διδύμους, δεν είναι εύκολο να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς, αφού συχνά προκύπτουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σου που καλείσαι να εξυπηρετήσεις και αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα πιεστικά για τον ψυχισμό σου, αλλά και γενικότερα για τις υποθέσεις σου, που ομολογουμένως με την αναδρομή πορεία του Ερμή πέρασαν από αρκετές αναβολές, ματαιώσεις και καθυστερήσεις.
 
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα ενός διαλείμματος. Πολύ πιθανόν να δεχτείς την υποστήριξη ενός προσώπου μέσα από την οικογένεια, που στέκεται κοντά σου και σε βοηθάει επί της ουσίας σε ό,τι χρειάζεσαι. Εξελίξεις όμως μπορεί να έχεις και στα επαγγελματικά ή και στα οικονομικά σου, όπου μπορεί να βρεις εναλλακτικά σενάρια, που θα σε διευκολύνουν. Εκείνο που θα σε βοηθήσει σημαντικά είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή, που δίνει ένα τέλος σε όλες εκείνες τις αναβολές που σε ταλαιπώρησαν ή ακόμα και την ασυνεννοησία στην καθημερινότητά σου. Επίσης, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής συζήτησης ή διαπραγμάτευσης στα επαγγελματικά σου, από την οποία μπορεί να εισπράξεις ένα σημαντικό όφελος ή να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε μια κατάσταση που σε είχε προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα.
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Δίας στον Λέοντα υπόσχονται ένα ευνοϊκό κλίμα στον εργασιακό σου χώρο, αποκαθιστώντας σε σημαντικό βαθμό τις ισορροπίες. Παράλληλα όμως, σταδιακά σου προσφέρουν και εναλλακτικά σενάρια ή ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος, ενώ οι σχέσεις σου αρχίζουν να ομαλοποιούνται. Να θυμάσαι πως το να εκφράσεις την αλήθεια σου, αυτό που νιώθεις, αυτό που σε δυσκολεύει ή αυτό που σε προβληματίζει, μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα!
 
Με τον Παρθένο και με τον Δίδυμο σταδιακά το κλίμα αρχίζει να εξομαλύνεται, όμως χρειάζεται να λειτουργήσεις ευέλικτα και με διαλλακτικότητα για να κρατήσεις τις ισορροπίες!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μία εποχή που τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα! Αυτό σε κάνει να γίνεσαι περισσότερο σπάταλος, να ξοδεύεις χωρίς να το σκεφτείς, καθώς το συναίσθημά σου έχει την ανάγκη να ικανοποιηθεί, να τραφεί, καθώς για σένα, ως Ταύρος που είσαι, η ύλη είναι πάντα σημαντική πηγή τροφοδοσίας της ψυχολογίας σου και της διάθεσής σου! Βέβαια, συχνά σε πιάνουν κι εκείνα τα άγχη σου, ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι τα σχέδιά σου, οι ιδέες σου κι όλα αυτά που θέλεις να δρομολογήσεις δεν σου βγαίνουν έτσι όπως τα σκέπτεσαι… Όμως, η εβδομάδα αυτή έρχεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και να σου δώσει τις λύσεις εκείνες που χρειάζεσαι, ίσως και αναπάντεχα, με έναν τρόπο τον οποίο δεν είχες φανταστεί… Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και τα πρόσωπα εκείνα, τα οποία θα σε βοηθήσουν από εκεί που δεν το περιμένεις.
 
Είναι σημαντικό να βάλεις προτεραιότητες, να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σε αγχώνει και σε πιέζει. Μετά μπορείς πολύ εύκολα να αξιοποιήσεις τα χρήματά σου προς την κατεύθυνση που σε ευχαριστεί! Πάντως, φρόντισε να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου μια ευκαιρία που μπορεί να ανοιχτεί στα οικονομικά σου, μια διευκόλυνση ή μια οικονομική στήριξη… Όπως και να έχει, η εβδομάδα αυτή σε ανακουφίζει αισθητά και σημαντικά! Ενδεχομένως να σου δοθεί η δυνατότητα να διαπραγματευτείς εκ νέου ένα οικονομικό ζήτημα, μια οικονομική συμφωνία ή κάποια σχέδιά σου, και μάλιστα να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε δεν πάει καλά και δεν σου βγαίνει έτσι όπως το έχει σκεφτεί. Τώρα, μπορείς να δρομολογήσεις μια σειρά εξελίξεων, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο εύκολα στο στόχο σου!
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Δίας στον Λέοντα, έρχονται να εξομαλύνουν, να διευκολύνουν και να ομορφύνουν το οικογενειακό σου περιβάλλον, δημιουργώντας μια ζεστασιά στις σχέσεις σου, που σε κάνει να νιώθεις καλά και ασφαλής με τους ανθρώπους που αγαπάς. Παράλληλα, διευκολύνει και τα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής, προσφέροντας σου το καλοκαίρι αυτό κάποιες σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης.
 
Με τον Λέοντα το κλίμα μεταξύ σας φαίνεται να γίνεται πολύ καλύτερο, να εξομαλύνεται και να διευκολύνει τα θέματα που σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε, ενώ και με τον Παρθένο οτιδήποτε σας προβλημάτισε, τώρα μπορεί να επιλυθεί!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις βαλθεί να αποδείξεις την αξία σου με κάθε τρόπο και δεν υπάρχει τίποτα ή σχεδόν τίποτα που να μπορεί να σε σταματήσει! Αυτό βεβαίως, κάποιες φορές σε κάνει να χάνεις το μέτρο, ιδιαίτερα όταν τα πράγματα δεν σου βγαίνουν έτσι όπως τα έχεις σκεφτεί. Λειτουργείς απόλυτα, πολλές φορές ακραία, προκαλώντας αρκετές δυσαρέσκειες και εντάσεις στο περιβάλλον σου. Όμως, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σε βοηθήσει να φτάσεις πιο κοντά σε ένα στόχο σου, ίσως και με τρόπο απρόβλεπτο, ξαφνικό, αναπάντεχο, που αναγεννά την ελπίδα και την αισιοδοξία σου! Οι επαγγελματικές εξελίξεις πολύ πιθανόν να δικαιώσουν τις προσπάθειές σου, ενώ οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις την εβδομάδα αυτή θα έχουν πολύ θετικό αποτέλεσμα για σένα. Επίσης, εξομαλύνονται και σχέσεις που ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Η δυνατότητα να τις ισορροπήσεις μέσα από μια ειλικρινή και ξεκάθαρη κουβέντα, είναι πολύ πιθανή!
 
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, σταμάτα επιτέλους την αναδρομή κίνηση του, για να σου δώσει τη δυνατότητα να επαναφέρεις σταδιακά τις ισορροπίες τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στις συνεργασίες σου. Δρομολογείται πια μια καινούργια πορεία στις υποθέσεις σου, που σε βοηθά να πάρεις και κάποιες αποφάσεις στα προσωπικά σου ζητήματα, στην ερωτική σου ζωή, που περνά σε μια νέα φάση, πιο αισιόδοξη και σαφώς πιο ισορροπημένη.
 
ΥΓ. Δίας και Αφροδίτη βοηθούν στην ενίσχυση της εσωτερικής σου ισορροπίας, που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις καλύτερες σχέσεις, αλλά και να βελτιώσεις κάθε τομέα που σε απασχολεί.
 
Για καλό και για κακό, προσοχή στη σχέση σου με τον Δίδυμο γιατί τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν απρόβλεπτα. Με τον Λέοντα έρχεστε πιο κοντά, αλλά το μεταξύ σας έχει ένα μυστικό χαρακτήρα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου προσφέρει ανοίγματα και ευκαιρίες στα εργασιακά σου δεδομένα. Μην υποτιμήσεις καθόλου την δύναμη μιας ειλικρινούς και ουσιαστικής συζήτησης, που μπορεί πραγματικά να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέσεις που σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αλλά ενδεχομένως να σου δώσει και κάποιες λύσεις στα προβλήματά που σε απασχολούν. Το εργασιακό κλίμα βελτιώνεται αισθητά, πολύ πιθανόν επίσης να δεχτείς την εύνοια ή την υποστήριξη και ενός προσώπου από τον χώρο αυτόν, που σου προσφέρει αναπάντεχες ευκαιρίες εξέλιξης!
 
Παράλληλα, είναι μια πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να βελτιώσεις οτιδήποτε νιώθεις ότι δεν σε ευχαριστεί πάνω σου, στην εικόνα σου συνολικότερα. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης ή μια πιο υγιεινή διατροφή, βελτιώνοντας παράλληλα και την ενέργειά σου. Άλλωστε, η καθημερινότητα συνεχίζει να σε φορτώνει με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που πρέπει να διαχειριστείς… Όμως, μην ξεχνάς να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις τη ζωτικότητά σου και την ψυχολογία σου!
 
Ο Ερμής, επιστρέφοντας σε ορθή πορεία, ενισχύει σταδιακά τα σχέδιά σου, τις ιδέες σου, αλλά και οτιδήποτε έδειχνε μέχρι τώρα να μην λειτουργεί, να μην ολοκληρώνεται έτσι όπως το είχες μεθοδεύσει. Παράλληλα, σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας επαγγελματικής ανάκαμψης και ενός καλύτερου κλίματος, που βελτιώνει και τις σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο.
 
ΥΓ. Σημαντική η στήριξη της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα, που βελτιώνουν την εικόνα των οικονομικών σου και σου προσφέρουν λύσεις, εξυπηρετήσεις, αλλά και υποστήριξη ίσως και από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Λίγη προσοχή με τον Δίδυμο γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση, που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να εκδηλωθεί!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Με Αφροδίτη και Δία να διανύουν το ζώδιο του Λέοντα, το σίγουρο είναι πως η καθημερινότητα σου γίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, τα πράγματα κυλούν σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, οι σχέσεις βελτιώνονται αισθητά και η διάθεσή σου χτυπάει κόκκινο! Είναι μια εποχή δράσης, μια και όλα συνηγορούν στο να σε διευκολύνουν, είτε μιλάμε για τα σχέδιά σου και την επέκτασή τους, τις σχέσεις σου, τις συζητήσεις σου ή τις διαπραγματεύσεις σου. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα ή εξελίξεις, πολύ πιθανά όμως να προκύψουν και κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες, κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις, οι οποίες αφενός ανατρέπουν τα σχέδιά σου, αφετέρου μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύ καλύτερες διαδρομές!
 
Πάντως, η δική σου διάθεση είναι να ζήσεις, να ρουφήξεις όλη την ομορφιά που βρίσκεται γύρω σου, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε μπορεί να σε δυσκολεύει… Απαιτείς το δικαίωμα στην ελευθερία και την ανεξαρτησία να κάνεις ό,τι λέει και επιθυμεί η καρδιά σου. Φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή παίζει ο έρωτας, μια και η καρδιά σου νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί, να βρεθεί πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπά… Πολύ πιθανόν μια συζήτηση ή μια εξομολόγηση εκ βαθέων με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, να ανοίξει καινούργιους δρόμους σε μια σχέση που μπορεί να την έχεις αφήσει πίσω σου, όμως δεν έχει πάψει ποτέ να απασχολεί τη σκέψη σου.
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή σε βοηθάει να ισορροπήσεις και να επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, τις οποίες είχες ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα και δεν σου βγήκαν έτσι όπως τις είχες σχεδιάσει. Σταδιακά το κλίμα αρχίζει να ισορροπεί, ενώ δεν αποκλείονται και κάποια ταξιδάκια, που θα σου δώσουν πολύ μεγάλη ευχαρίστηση!
 
Με τον Λέοντα το καλοκαίρι σου προβλέπεται συναρπαστικό, ενώ με τον Δίδυμο το σίγουρο είναι πως έχεις πολλά να πεις και να ζήσεις!
 
ΛΕΩΝ
Με Αφροδίτη και Δία να κάνουν την διέλευσή τους στο ζώδιό σου, το σίγουρο είναι πως η περίοδος αυτή μοιάζει σαν μια βόλτα θα ένα ολάνθιστο λιβάδι, γεμάτο μυρωδιές κι αρώματα του καλοκαιριού! Και φυσικά, ξεκινά μια περίοδος που τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται με έναν ιδιαίτερα θετικό τρόπο, οι σχέσεις σου βελτιώνεται θεαματικά (ιδιαίτερα αυτές που στο προηγούμενο διάστημα είχαν ταλαιπωρηθεί), ενώ και η δική σου διάθεση είναι πολύ ενισχυμένη, με γενναίες δόσεις χαράς και αισιοδοξίας, ακόμα και απέναντι σε πιθανές δυσκολίες.
 
Όλα κινούνται με μία μεγαλύτερη ευκολία, που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις, να διασκεδάζεις! Η κοινωνική σου ζωή γίνεται πολύ πιο έντονη το διάστημα αυτό, προσφέροντάς σου θετικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες, αλλά και την ανακίνηση των ερωτικών σου θεμάτων, που έρχονται στο προσκήνιο σε ένα άκρως ενθαρρυντικό περιβάλλον! Δεν αποκλείεται η επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου προσφέρει και γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Με απρόβλεπτο τρόπο, η σχέση σου με ένα πρόσωπο παίρνει άλλη τροπή και το κλίμα στο μεταξύ σας περνάει σε άλλη διάσταση, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις!
 
ΥΓ. Ο Ερμής την εβδομάδα αυτή περνά σε ορθόδρομη πορεία επαναφέροντας σχέδια και ιδέες, που το προηγούμενο διάστημα είτε δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις, είτε υπήρξαν πολλές αλλαγές, μεταβολές, ακόμα και ματαιώσεις! Από εδώ και πέρα, σταδιακά το κλίμα ισορροπεί και σου δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι πως η τύχη είναι με το μέρος σου!
 
Με τον Δίδυμο το καλοκαίρι αυτό έχει πολλές εκπλήξεις!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το καλοκαίρι αυτό έχει βαλθεί να σου δώσει πολλές διευκολύνσεις κι εξυπηρετήσεις, αλλά και πολλή χαρά. Αν μέχρι τώρα με τον ανάδρομο Ερμή ταλαιπωρήθηκες με σχέσεις και συνεργασίες, όλα αυτά αρχίζουν σταδιακά να υποχωρούν και να δίνουν τη θέση τους σε ένα κλίμα πιο χαρούμενο, πιο αισιόδοξο, γεμίζοντας και την ψυχή σου με φως και θετική διάθεση! Ο Ερμής περνά την εβδομάδα αυτή σε ορθόδρομη πορεία και σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που μπορεί να αφορά είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική σου ζωή!
 
Βεβαίως, με Ήλιο, Ερμή και Άρη να κινούνται απέναντί σου, το κλίμα στις σχέσεις σου μοιάζει συχνά να είναι τεταμένο, όμως η υποστήριξη που λαμβάνεις από Αφροδίτη και Δία στον Λέοντα όχι μόνο σε βοηθά να ξεπερνάς τις όποιες δυσκολίες, αλλά σου ανοίγει και καινούργιους δρόμους στα σχέδιά σου, τις ιδέες, αλλά και τις σχέσεις σου, μια και συνεχώς σε βάζει σε ένα νέο πεδίο προκλήσεων, το οποίο εξάπτει τη φαντασία σου και τη διάθεσή σου να ζήσεις καινούργια πράγματα και να δημιουργήσεις νέες εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή…
 
Όσο για τα ερωτικά σου ζητήματα, επίτρεψε στο σύμπαν να σε… εκπλήξει!
 
ΥΓ. Πολύ σημαντική η μετακίνηση του Κρόνου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, που κυριολεκτικά ελευθερώνει τους Τοξότες των πρώτων ημερών και τους δίνει τη δυνατότητα να ανασυνταχθούν, αλλά και να ζήσουν ένα καλοκαίρι έτσι όπως το είχαν φανταστεί!
 
Περισσότερη προσοχή στη σχέση σου με τον Δίδυμο γιατί το κλίμα στο μεταξύ θα είναι συχνά αρκετά έκρυθμο. Με τον Λέοντα ετοιμάσου για νέες περιπέτειες! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα;
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-06-2015 16:46:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι