blank
 
blank

Τα άστρα την Μεγάλη Πέμπτη, με τον ανάδρομο Ερμή και τη Σελήνη στον Αιγόκερω: Η ώρα της σκέψης και της αναθεώρησης!

 
Τα άστρα την Μεγάλη Πέμπτη, με τον ανάδρομο Ερμή και τη Σελήνη στον Αιγόκερω: Η ώρα της σκέψης και της αναθεώρησης!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Μεγάλη Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή

Κυρίαρχο το γεγονός της ημέρας είναι η αναδρόμηση του Ερμή, ο οποίος από σήμερα και μέχρι τις 22 Μαΐου έρχεται να μας ταλαιπωρήσει με ασάφειες, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και πάσης φύσεως επικοινωνιακά τερτίπια, που έρχονται να δυσκολέψουν την καθημερινότητά μας, τις σχέσεις μας και τον ψυχισμό μας, αφού δεν θα είναι εύκολο ούτε να βγάλουμε άκρη, αλλά και ούτε να πάρουμε αποφάσεις προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση!

Σελήνη στον Αιγόκερω

Βέβαια, στην σημερινή μέρα την ενέργεια δίνει η Σελήνη, η οποία έχει περάσει στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργώντας την ανάγκη να εστιάσουμε σε όλα εκείνα τα ζητήματα που σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής μας, τα επαγγελματικά μας ζητήματα η οτιδήποτε απαιτεί μέθοδο και οργάνωση στην επίτευξή του!

Και ενώ οι πρωινές ώρες της ημέρας κινούνται σε ένα ευχάριστο και επικοινωνιακό κλίμα, μια και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που κορυφώνεται τα ξημερώματα ενισχύει την ψυχολογία με αισιοδοξία και χαμόγελο, στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στις 12:21 το μεσημέρι, ενεργοποιεί πιο δύσκολα συναισθήματα.. Οι συμπεριφορές γίνονται πιο απόλυτες, πιο απαιτητικές, πιο δογματικές, χωρίς ευελιξία και προσαρμοστικότητα, εκφράζοντας την δύσκολη πλευρά του εαυτού μας, που είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις!

Στις 7:59 το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί νευρικότητα, γινόμαστε ευερέθιστοι και μια απλή κουβέντα, μια αδιάφορη ενδεχομένως συζήτηση, μπορεί να εγείρει ανατροπές, από εκεί που δεν το περιμένουμε!

Η μέρα εκτονώνει τις δύσκολες ενέργειές της στις 11:53 το βράδυ, που το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή εξομαλύνει τα πνεύματα και βοηθά στην εξισορρόπηση της όποιας προηγούμενης έντασης, μέσα από τον διάλογο.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Αιγόκερω

Ταύροι και Παρθένοι, και κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε τις ώρες του πρωινού για να προωθήσετε τα θέματα που σας απασχολούν ή τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν, έτσι ώστε να τις δρομολογήσετε με έναν καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, καλό είναι τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες να είστε αρκετά προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις σχέσεις στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική σας ζωή, γιατί το κλίμα μπορεί να παρουσιάζει μια ένταση, που θα δημιουργήσει μια προσωρινή αναστάτωση.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας στην διάρκεια της σημερινής ημέρας, σε αυτά που λέτε ή απαιτείτε από τους άλλους, όσο και στο πώς ανταποκρίνεστε σε συμπεριφορές τρίτων, που φαίνεται να εκφράζουν έντονες απαιτήσεις απέναντί σας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.  

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την Μεγάλη Εβδομάδα, 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου 2016, για αισθηματικά και επαγγελματικά!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 25 Απριλίου ως 1 Μαΐου 2016, μ' ένα τραγούδι.

Ανάδρομος Άρης στον Τοξότη και στον Σκορπιό, από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Ποια γεγονότα θα συμβούν και πως επηρεάζεται η Ελλάδα. Από την Μαρία Σύλλα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-04-2016 20:00:00