blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Το χαρακτηριστικό πλανητικό γεγονός της σημερινής μέρας είναι η μετακίνηση του Ερμή οποίος συνεχίζοντας την αναδρομή πορεία του, περνά για μια ακόμα φορά στο ζώδιο του Τοξότη, επαναφέροντας στην καθημερινότητά μας γεγονότα της περιόδου που προηγήθηκε, και συγκεκριμένα των αρχών του Δεκεμβρίου 2016.

Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Και κυρίως οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς των τελευταίων ημερών, τώρα καλούνται να επανεξετάσουν οτιδήποτε μπορεί να άφησαν σε εκκρεμότητα, είτε αυτό σχετίζεται με την επαγγελματική τους ζωή είτε με τα προσωπικά τους ζητήματα, που στο επόμενο διάστημα θα κληθούν να τα επιλύσουν οριστικά. Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου λοιπόν, που ο Ερμής θα κινείται σε αυτήν τη ζωδιακή περιοχή, προετοιμαστείτε και αναζητήστε τις λύσεις εκείνες, που θα σας εξυπηρετήσουν.

Σελήνη στους Ιχθείς, σε τετράγωνο με Ερμή

Η σημερινή μέρα κινείται κάτω από την ενέργεια της Σελήνης, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, δοκιμάζοντας τις συναισθηματικές μας διαθέσεις, ανάγκες, αλλά και αντοχές. Τα ξημερώματα της σημερινής ημέρας, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δίνει στο πρωινό της ημέρας τη διάθεση να γίνουμε πιο αυστηροί ή και πιο επικριτικοί, τόσο απέναντι στον εαυτό μας, όσο και απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχουμε ή συνεργαζόμαστε.

Είναι πολύ πιθανόν ακόμα και να υπερβάλλουμε στον τρόπο με τον οποίο μιλάμε, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση από αυτήν που πρέπει στο λόγο μας ή και στις αντιδράσεις μας. Πολύ πιθανόν να νιώσουμε έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσουμε το συναίσθημά μας ή να μιλήσουμε για οτιδήποτε μπορεί να μας απασχολεί. Χρειάζεται ωστόσο να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε το λόγο μας ή την έκφρασή μας, γιατί είναι πολύ εύκολο να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις, κυρίως τις πρωινές ώρες της ημέρας.

Σελήνη στον Κριό

Στις 6:20 το απόγευμα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, για να μας δώσει μια καινούργια ώθηση και διάθεση για δράση, για κινητοποίηση, για πρωτοβουλία, αλλά κυρίως για εξωστρέφεια, που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε καλύτερα.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες χρειάζεται να κρατήσετε αποστάσεις από οτιδήποτε μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε, κυρίως τις πρωινές ώρες της ημέρας… Καλό είναι να το κρατήσετε και να το διαχειριστείτε, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αιτίες που θα οξύνουν και τη διάθεσή σας και τη σχέση σας.

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, προετοιμαστείτε για ένα διήμερο μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία οτιδήποτε θέλετε, αλλά κυρίως θα κινητοποιήσετε και τις εξελίξεις σε οτιδήποτε νιώθετε την ανάγκη να διαχειριστείτε και να προωθήσετε!

Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή κάλεσέ με για την προσωπική σου πρόβλεψη! Θα σου βρω τις λύσεις που ψάχνεις για το ερωτικό θέμα που σε απασχολεί!
Κάλεσέ με στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητά ή με sms στείλε Α20 στο 54529. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 19:00:00