blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 17 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς από 17 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων. Στους Ιχθείς ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση και αυτό είναι φυσικό, αφού η λογική και η σοφία δεν είναι χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου, που λειτουργεί περισσότερο με τη διαίσθηση και τη φαντασία. Έτσι, μέχρι και τις 4 Μαρτίου, που θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία, θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία μας, η οποία θα είναι περισσότερο ασαφής και θα οδηγεί σε σύγχυση και παρανόηση.

Αντίθετα, οι δουλειές που χρειάζονται φαντασία και κάθε είδος τέχνης ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Κάθε προσωπική αναδρομή στο παρελθόν θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε - περισσότερο διαισθητικά - τα λάθη μας ή και τις παγίδες που μας έστησαν, γεγονός που θα μας κάνει περισσότερο προσεκτικούς στο μέλλον. Από την άλλη βέβαια, η παντελής έλλειψη λογικής και η απόλυτη εξάρτηση από τα συναισθήματά μας, μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια σε κάποιες περιπτώσεις.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ανάδρομο Ερμή στους Ιχθείς;

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς. Αντίθετα οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ίσως βγουν περισσότερο ωφελημένοι. Δείτε στο βίντεο πως θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς ή διαβάστε παρακάτω το δικό σας ζώδιο.

Ανάδρομος Ερμής και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου και να κάνεις μια ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας σου. Οι εμπειρίες σου και η σοφία που έχεις αποκτήσει θα σε βοηθήσουν να χαράξεις τα επόμενα βήματά σου, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία στο άμεσο μέλλον. Μια ανάλυση είναι απαραίτητη όχι μόνο στην επαγγελματική σου ζωή αλλά και στην προσωπική, ώστε να καταλάβεις αν με τη συμπεριφορά σου έχεις πληγώσει κάποια άτομα και να προσπαθήσεις να τα επαναπροσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ολοκληρώνεται στις 4 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πολλούς φίλους και ιδιαίτερα με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, καθώς επίσης και να επανεξετάσεις στόχους και φιλοδοξίες που μέχρι τώρα δεν έχουν επιτευχθεί. Με τη βοήθεια των γύρω σου, είναι πολύ πιθανό να βρεις νέους τρόπους να προσεγγίσεις τα οράματά σου ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά θα πρέπει να ξέρεις ότι με τον ανάδρομο Ερμή είναι καλύτερα να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για θέματα που κάπου έχουν «σκαλώσει», παρά να ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούργιο. Οι ενέργειες που θα κάνεις αυτό το διάστημα μπορεί επίσης να ενισχύσουν σημαντικά τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινάει στις 17 Φεβρουαρίου την πρώτη ανάδρομη πορεία για τη νέα χρονιά, η οποία πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σου. Έτσι, μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τους στόχους σου που σχετίζονται με την δουλειά σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να εκμεταλλευτείς κάποια γεγονότα από το παρελθόν που θα σου ανοίξουν το δρόμο για την προσωπική σου επιτυχία. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να λάβεις ειδοποίηση από μια δουλειά στην οποία έχεις αφήσει το βιογραφικό σου. Σ’ αυτή την περίπτωση, φυσικά και θα πρέπει να πας, ωστόσο καλό θα είναι αν μπορείς να αποφύγεις την υπογραφή κάποιου συμβολαίου μέχρι τις 4 Μαρτίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, μέχρι και τις 4 Μαρτίου είναι πιθανό να συμβούν κάποια γεγονότα, τα οποία θα έχουν ως αποτέλεσμα να αλλάξεις την νοοτροπία σου και να ακολουθήσεις μια νέα στάση ζωής. Αν στο βάθος του μυαλού σου υπάρχει εδώ και καιρό η σκέψη να εγκαταλείψεις την χώρα σου ώστε να αναζητήσεις μια καλύτερη τύχη, τώρα μπορεί να πάρεις τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή ακόμα, αλλά να περιμένεις μέχρι τις 4 Μαρτίου. Αν πάλι σκέφτεσαι να συνεχίσεις κάποιες σπουδές που έχεις αφήσει στη μέση, μπορείς να προχωρήσεις χωρίς αμφιβολία. 

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθείς

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, στις 17 Φεβρουαρίου, ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα έρθουν στην επιφάνεια, όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν τις οποίες και θα αναγκαστείς να τακτοποιήσεις. Είτε πρόκειται για οφειλές προς τρίτους, είτε για επενδύσεις που σε απασχολούν, ίσως τώρα συλλέξεις κάποιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στις αποφάσεις σου. Το διάστημα αυτό όμως θα ενδιαφερθείς περισσότερο και για την προσωπική σου ζωή, και ίσως θελήσεις να αναβιώσεις μια παλιά ερωτική σχέση που δεν έχει σταματήσει να σε απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις κλείσει τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, ένας νέος έρωτας θα σου δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή, μεγάλη αίσθηση οικειότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις εκ νέου κάποια θέματα που σε απασχολούν με τον σύντροφό σου, και να εξετάσετε κάποιες αλλαγές που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν στη ζωή σας. Αν πρόκειται για μια επαγγελματική αλλαγή είτε δική σου είτε του συντρόφου σου, αυτή θα γίνει πολύ προσεκτικά και αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι το νέο τόλμημα θα αποδώσει. Με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να ολοκληρωθούν υποθέσεις που εκκρεμούν, καλό είναι όμως να μην ξεκινήσεις μια καινούργια αναζήτηση, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να φέρει καλά αποτέλεσμα τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, που θα ολοκληρωθεί στις 4 Μαρτίου. Η διέλευση αυτή πραγματοποιείται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με την εργασία σου, την καθημερινότητά σου, αλλά και την υγεία σου. Έτσι, αυτό το διάστημα ίσως υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου, αφού νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να πετύχεις μια καλύτερη απόδοση στην δουλειά σου ή ακόμα και να προσελκύσεις μια μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις προσπάθειες για μια πιο υγιεινή διατροφή ή μια δίαιτα, καλό θα είναι να περιμένεις, αφού με τον ανάδρομο Ερμή, ακόμα και αν δεις αποτελέσματα, δεν θα έχουν διάρκεια. Τέλος, αν υπάρχουν κάποια προβλήματα στην υγεία σου που τα έχεις παραμελήσει, καλό θα είναι να τα κοιτάξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ανάδρομη πορεία του Ερμή πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη διέλευση, δεν θεωρείται αρνητική για σένα, αντίθετα, θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, τα παιδιά σου ή να επανεξετάσεις ένα δημιουργικό έργο σου, ώστε να εντοπίσεις τυχόν λάθη και να μπορέσεις να το τελειοποιήσεις. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικά θέματα ή διαθέτεις κάποιο ταλέντο το οποίο δεν έχεις καταφέρει ακόμα να προβάλλεις προς τα έξω, ίσως σου δοθεί τώρα η ευκαιρία να το καλλιεργήσεις περισσότερο και να το κάνεις γνωστό. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να ξέρεις ότι οι γνωριμίες που κάνεις αυτό το διάστημα είναι «καρμικού» χαρακτήρα και μπορεί να κρατήσουν μια ζωή. 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, στις 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, μέχρι και τις 4 Μαρτίου, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σ’ αυτούς τους τομείς, που έτσι κι αλλιώς -εκτός από τον Ερμή- βρίσκονται και οι περισσότεροι πλανήτες. Σίγουρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις είναι πολλά - λόγω της δυαδικότητας του ζωδίου - και οπωσδήποτε χρειάζεσαι μεγάλα αποθέματα ενέργειας για να τα αντιμετωπίσεις. Ωστόσο, ο Ερμής έρχεται να σε βοηθήσει να ανακαλέσεις στη μνήμη σου κάποια πρόσφατα - ή και παλιότερα - γεγονότα, τα οποία θα σου δώσουν λαμπρές ιδέες για το πώς πρέπει να κινηθείς. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για να επιδιορθώσεις κάποιες ζημιές στο σπίτι σου, ή να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, αν έχουν κλονιστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, στις 17 Φεβρουαρίου ξεκινάει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί, οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς περισσότερο με το στενό συγγενικό σου περιβάλλον, τον περίγυρό σου ή τα αδέλφια σου. Η συμπεριφορά σου χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, παράλληλα όμως μπορείς και να αποκαταστήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις εάν το επιδιώξεις. Αν σκοπεύεις να σχεδιάσεις ταξίδια ή ακόμα και σύντομες εκδρομές αυτό το διάστημα θα υπάρξουν πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Καλό θα είναι επίσης να φυλάς σε ασφαλές σημείο έγγραφα που σου χρειάζονται ή να κρατάς ένα back up στον υπολογιστή σου, ώστε να έχεις τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο, και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια ανασκόπηση και να προσπαθήσεις να εντοπίσεις τα λάθη που κάνεις στην διαχείρισή σου. Ένας καλύτερος προϋπολογισμός με περικοπές στα έξοδά σου μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Φυσικά για να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αυτή τη στιγμή, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, αφού ο ανάδρομος Ερμής πάντα θα σε βάζει σε πειρασμούς. Τέλος, αν υπάρχουν άτομα που σου οφείλουν χρήματα, είναι πολύ πιθανό να τα λάβεις με την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές τόσο στη συμπεριφορά σου όσο και στην φιλοσοφία σου. Θα πρέπει να προσέχεις, ώστε να μην προκληθούν παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις υπογραφές εγγράφων που μπορεί να κρύβουν παγίδες ή να σου επιφυλάσσουν προβλήματα που αυτή τη στιγμή δεν είσαι σε θέση να εντοπίσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να ασχοληθείς μόνο με ζητήματα που εκκρεμούν και τα οποία πρέπει να επανεξεταστούν. Τέλος, αν έχεις χωρίσει πρόσφατα από μια σχέση, είναι πιθανό να επανέλθει τώρα στη ζωή σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2020 00:01:00