blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 15 ως 17 Ιανουαρίου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία: Μην κρατάς κλειστή την πόρτα στο παρελθόν!

Τα άστρα το τριήμερο 15 ως 17 Ιανουαρίου 2016, με τον ανάδρομο Ερμή σε τρίγωνο με ανάδρομο Δία: Μην κρατάς κλειστή την πόρτα στο παρελθόν!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 22
 

Τα άστρα το τριήμερο 15 ως 17 Ιανουαρίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Δία

Η εξωστρέφεια είναι αυτή που μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις κάθε τι που μπορεί να σε ενόχλησε, να σε ταλαιπώρησε ή να σε έκανε για οποιοδήποτε λόγο να μην νοιώθεις καλά. Δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τη θετική ενέργεια που σου δίνουν οι πλανήτες τις ημέρες αυτές, για να χαρείς, να διασκεδάσεις, αλλά και να εξελίξεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Ο Ερμής σε όψη τριγώνου με τον Δία την Παρασκευή, είναι μια υπόσχεση πως η επικοινωνία μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά, αλλά και θεραπευτικά όταν γίνεται με καλή πρόθεση και σωστό τρόπο.
 
Η ενέργεια των ημερών λοιπόν, μιλά για την ενίσχυση της κοινωνικής ζωής, για μια διάθεση να βγεις περισσότερο έξω, να ξαναδείς πρόσωπα που αγαπάς, να ζήσεις πιο έντονα, να διασκεδάσεις, να ευχαριστηθείς και γενικά να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Παράλληλα, στα επαγγελματικά σου μπορείς να επαναφέρεις συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις του προηγούμενου διαστήματος, και αφορούν τα θέματα των επαγγελματικών σου, που τώρα επανέρχονται με κάποιο τρόπο, προκειμένου να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα θέματά που σε ενδιαφέρουν.
 
Ας μην ξεχνάμε, τόσο ο Ερμής όσο και ο Δίας βρίσκονται σε αναδρομή πορεία, κάτι που σημαίνει πως η προσοχή σου στρέφεται και σε σχέσεις από το παρελθόν… Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με εκείνο το πρόσωπό που εξακολουθεί να κυριαρχεί στο νου και στην καρδιά σου, παρόλη την απόσταση που υπάρχει μεταξύ σας… Οι μέρες προσφέρονται για επικοινωνίες, που αποκαθιστούν το κλίμα και φέρνουν κοντά σου εκείνα τα πρόσωπα, που νιώθεις την ανάγκη είτε να ζητήσεις είτε να δεχτείς μια ειλικρινή και εκ βαθέων συγνώμη! Κάνε το βήμα, άδραξε την ευκαιρία και πες αυτό που πραγματικά επιθυμείς… Αν όχι τώρα, πότε;
 
Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, έχετε την τιμητική σας και μπορείτε πολύ πιο εύκολα τώρα να προάγετε επαγγελματικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή να αποκαταστήσετε μια σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει στο παρελθόν!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Δία

Πάντως οι μέρες αυτές έχουν και μια υπερβολή, που μπορεί να σε βγάλει από τα συνηθισμένα σου όρια και να σου δημιουργεί την ανάγκη να απολαύσεις, να χαρείς, να ευχαριστηθείς, καταστρατηγώντας κάθε αυτοπειθαρχία και κάθε μέτρο… Την Δευτέρα η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Δία, ωστόσο η όψη είναι ήδη ενεργή κάνοντάς μας να ζούμε πιο ανέμελα, να μην σκεφτόμαστε τις συνέπειες, να κάνουμε αγορές χωρίς να τις σκεφτούμε και πολύ… Η διασκέδαση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το τριήμερο αυτό, ενώ και στην ερωτική σου ζωή μπορείς να δεις μια σημαντική ανανέωση!
 
Βεβαίως, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να προωθήσεις κάποιες ιδέες σου ή κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, που ωστόσο πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένα, ακόμα και στη μικρότερη λεπτομέρειά τους, για να σου δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα!
 
Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την θετική ενέργεια αυτών των δύο πλανητών για να περάστε καλά, αλλά και να προωθήσετε και να εξελίξετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-01-2016 15:11:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι