blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό: Εκκρεμότητες από το παρελθόν

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό: Εκκρεμότητες από το παρελθόν
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 9
 

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό

Από τις 14 Μαρτίου 2015 και από την 4η μοίρα του Τοξότη, ο Κρόνος έχει περάσει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015. Στη διαδρομή του αυτή, στις 15 Ιουνίου 2015 επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού, φτάνοντας μέχρι την 28η μοίρα του ζωδίου, προκειμένου να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος!

Κρόνος και κάρμα

Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης άμεσα συνδεδεμένος με το ''Κάρμα'', αυτές δηλαδή τις ενέργειες που πάντα θα λειτουργούν ανταποδοτικά στις δικές σου κινήσεις κι επιλογές! Και βεβαίως, συνδέεται άμεσα με την ωμή πραγματικότητα και τον πραγματικό κόσμο. Είναι ο καθρέφτης, που θα σου δείξει ακριβώς τις κινήσεις που κάνεις και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές στη ζωή σου.
 
Κατά την αναδρομή του, ο Κρόνος ανακινεί αυτές ακριβώς τις ενέργειες, που έρχονται να κρίνουν την μέχρι τώρα διαδρομή σου, τις σχέσεις σου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχεις κινηθεί. Αντιστοίχως, θα δεχτείς και τις συνέπειες των πράξεών σου. Αν οι πράξεις σου είχαν μια ειλικρινή και έντιμη πρόθεση ή αν έχεις αφιερωθεί σε ένα στόχο και έχεις δουλέψει πάρα πολύ για την υλοποίηση του, ο Κρόνος έρχεται να επιβραβεύσει κάθε προσπάθεια και μάλιστα πολλές φορές με δώρα, μεγαλύτερα απ’ αυτά που έχεις φανταστεί! Αν όμως κινήθηκες κάτω από δόλιες προθέσεις με σκοπό να κάνεις αυτό που θέλεις, ακόμα και να βλάψεις τους γύρω σου, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα που θα εισπράξεις δεν θα είναι αυτό που σου αρέσει ή περίμενες!
 
Ο Κρόνος είναι πάντα ο δίκαιος κριτής που θα εξυψώσει την προσπάθειά σου ή θα σε αφήσει στην ίδια… τάξη και θα σου ξαναδώσει τα ίδια μαθήματα! Και πάντα έρχεται να πλήξει τους τομείς που σχετίζονται με την ασφάλειά σου, την οικονομική ή τη συναισθηματική, δύο σημαντικούς πυλώνες στη ζωή μας!
 
Το θέμα λοιπόν είναι πόσο άμεσα θα δράσεις! Όσο πιο προετοιμασμένος είσαι να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, τόσο πιο εύκολη θα είναι και η προσαρμογή! Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι τις περισσότερες φορές αντιστεκόμαστε στην αλλαγή και αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα, ενώ δυσκολεύει και την επίλυσή του!

Κρόνος στον Σκορπιό

Όσο ο Κρόνος θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας. Το διάστημα αυτό μας καλεί να επιλύσουμε ζητήματα που μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες ενδεχομένως να βγάλουν πάρα πολλές εντάσεις, διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, οδηγώντας συχνά τις καταστάσεις στα άκρα, προκειμένου να διαλευκανθούν και να επιλυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν είναι λίγες οι φορές, που θα υπάρξει και ένα οριστικό τέλος, μια ρήξη στις σχέσεις που μας ταλαιπώρησαν το διάστημα που προηγήθηκε.
 
Το ίδιο κλίμα φυσικά υπάρχει και στις προσωπικές μας σχέσεις. Συχνά μπορεί να προκύψουν οριστικοί χωρισμοί, ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμους. Κι αν αυτό σε φοβίζει, να θυμάσαι πως ο Κρόνος ποτέ δεν διαλύει σχέσεις που έχουν υγιείς και στέρεες βάσεις. Απομακρύνει μόνο αυτές, που έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να έχουμε κλείσει από καιρό, όμως για κάποιο λόγο δεν είχαμε καταφέρει. Τώρα, οι συνθήκες, οι συγκυρίες και τα γεγονότα μας καλούν να πάρουμε οριστική θέση απέναντι στο πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί και να το επιλύσουμε!
 
Το πιο σημαντικό λοιπόν απ’ όλα είναι να είμαστε ειλικρινείς, αρχικά με τον εαυτό μας! Είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει στην εξυγίανση και στην ομαλότερη μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη. Γιατί, ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος στον Σκορπιό προκαλεί έντονες συναισθηματικές ανακατατάξεις, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για αλλαγή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό

Αρχικά, από την επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν τον Ήλιο τους ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων.
 
Ξεκινώντας από τον άξονα Ταύρου - Σκορπιού και όσους έχουν τον Ήλιο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες στην 29 και 28η μοίρα των ζωδίων αυτών, οι κύριοι τομείς που ενεργοποιούνται είναι αυτοί των σχέσεών τους, επαγγελματικών και προσωπικών, όπου καλούνται να διαχειριστούν ζητήματα που τους δυσκόλεψαν το προηγούμενο διάστημα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κλείσουν οριστικά κάποιες σχέσεις στη ζωή τους ή ακόμα και τον γάμο τους, αν αυτός δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες τους.
 
Για Λέοντες και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, ενεργοποιούνται ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και επαγγελματικά θέματα τα οποία σας έχουν προβληματίσει. Τώρα, πολύ πιθανόν να κληθείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα και να εγκαταλείψετε μια δουλειά που δεν εκφράζει άλλο τις ανάγκες ή τις φιλοδοξίες σας.
 
Παρθένοι και Ιχθείς των τελευταίων ημερών, έχει έρθει η στιγμή να ολοκληρώσετε ένα έργο, ένα σχέδιο κι ένα στόχο σας, ενδεχομένως αναλαμβάνοντας πρόσθετες ευθύνες. Πολύ πιθανόν να προκύψει μια σημαντική συμφωνία, ένα συμβόλαιο ή γενικότερα μια δέσμευση, που σας ανοίγει καινούργιες εξελίξεις τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.
 
Δίδυμοι και Τοξότες των τελευταίων ημερών, είναι μια εποχή με έντονες εσωτερικές ανησυχίες και διεργασίες, καθώς και αρκετό παρασκήνιο. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν πρόσωπα, τα οποία έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις ή στην αναχαίτιση των σχεδίων σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ποιους εμπιστεύεστε, ιδιαίτερα στον εργασιακό σου χώρο, ενώ είναι πιθανό να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας, την οποία σχεδιάζετε εδώ και καιρό.
 
Κριοί και Ζυγοί των τελευταίων ημερών, ο Κρόνος επαναφέρει οικονομικά θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, στην προσωπική σας ζωή υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, που μπορεί να σας οδηγήσει σε αλλαγές… Πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας, αφήνοντας πίσω σας σχέσεις, που νιώθετε πως δεν ανταποκρίνονται στο συναίσθημα και στα θέλω σας.
 
Καρκίνοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών ο Κρόνος έρχεται να οριστικοποιήσει θέματα που έχουν να κάνουν με την επέκταση των σχεδίων και των φιλοδοξιών σας. Παράλληλα, μπορεί να οδηγήσει και στην αναβάθμιση μιας σχέσης, στην οποία θέλετε πλέον να δώσετε ένα πιο επίσημο χαρακτήρα. Γενικότερα, είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει πρόσθετες δεσμεύσεις, που όμως έχουν πολύ δημιουργικό χαρακτήρα.
 
Γενικά, μπορεί να μην είναι εύκολες οι αλλαγές που θα προκύψουν, όμως να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται, αφορά την εξέλιξή σου και μόνο! Είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρεις. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσεις, τόσο πιο άμεση είναι και η εξέλιξή σου. Και φυσικά, μπορείς να ελπίζεις στο καλύτερο, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσεις από δυσκολίες. Το… Happy End εξαρτάται μόνον από εσένα, μην το ξεχνάς! Διαβάστε περισσότερα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 15 ως 21 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 15 ως 21 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-06-2015 11:26:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι