Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 12 Αυγούστου 2022 ο Άρης από τις 24° 57’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας ξυπνήσει το ενδιαφέρον για να κάνουμε πράγματα, θα μας ενεργοποιήσει και θα μας επανατοποθετήσει στην πορεία δρομολόγησης των στόχων μας. Θα αναζητήσουμε τρόπους περισσότερο ευφάνταστους και δημιουργικούς για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα και να ακολουθήσουμε το δρόμο που η καρδιά μας χαράζει. Το πως νιώθουμε, το πως μας οι ιδέες μας μας κάνουν να αισθανόμαστε, το ποια είναι τα πραγματικά μας συναισθήματα, θα καθορίσουν τον τρόπο δράσης μας.

Sponsored Links

Δράση και φαντασία

Με την όψη αυτή μπορούμε να επιτύχουμε πολλά σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες και προώθηση της δουλειάς μας καθώς θα έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στο να πείσουμε τους άλλους. Οι εργασιακές μας σχέσεις θα βελτιωθούν και ορισμένοι από εμάς θα αποφασίσουμε να συνδράμουμε τους συναδέλφους μας προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα έργο τους.

Το γεγονός ότι θα είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι στα προβλήματα των άλλων και θα θέλουμε να κάνουμε το σωστό και το πρέπον, θα μας ωθήσει να βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο ο καθένας από εμάς μπορεί, τους πιο αδύναμους και γενικά όσους δε μπορούν μόνοι τους να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Μπορεί να θελήσουμε να δραστηριοποιηθούμε σε μια φιλανθρωπική ή φιλοζωική οργάνωση ή, πιο απλά και καθημερινά, να βάλουμε ένα μπολάκι με φαγητό και νερό στα αδέσποτα της γειτονιάς μας.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις θα θελήσουμε να έρθουμε πιο κοντά, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά και ψυχικά, με το ταίρι μας ή με το αντικείμενο του πόθου μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα λείπει ο ρομαντισμός, ωστόσο, θα έχουμε και έντονη επιθυμία να εκπληρώσουμε τις όποιες ερωτικές μας φαντασιώσεις. Θα είμαστε περισσότερο ελκυστικοί και ερωτικά μαγνητικοί κάτι που θα βοηθήσει και όσους από εμάς είμαστε αδέσμευτοι στο να βρούμε ταίρι. Τέλος, η, με οποιονδήποτε τρόπο, επαφή μας με το υγρό στοιχείο θα μας γεμίσει ενέργεια αλλά, ταυτόχρονα, και θα μας ηρεμήσει και θα λειτουργήσει άκρως θεραπευτικά πάνω μας, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Το παρελθόν σας και ό,τι έχει ως ώρας συμβεί σας έχουν διδάξει, τόσο το πως πρέπει να κινηθείτε, όσο και τι και ποιους πρέπει να κρατήσετε κοντά σας έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα ευφάνταστα σχέδιά σας. Σε όλο αυτό, θα βοηθήσει και η καλή σας ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την όψη αυτή θα ανανεώσετε τους στόχους σας και θα επανατοποθετηθείτε, τόσο σε ό,τι αφορά τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, όσο και στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Όσοι ασχολείστε με συλλόγους και ομάδες, θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία που θα σας ικανοποιήσει ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να κινηθείτε προσεκτικά, και κατά περιπτώσεις κρυφά, σε ό,τι αφορά μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Ορισμένοι θα έχετε και ένα έξτρα, ίσως και μη φορολογήσιμο, εισόδημα που θα σας βοηθήσει. Ερωτικά, ένας μυστικός έρωτας θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε συνεργάτες έτσι ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, αρκετά έξυπνο και φιλόδοξο. Επίσης, θα κάνετε και ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά νομικά θέματα, υπογραφές συμβολαίων και σπουδών.

ΛΕΩΝ

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή η ανανέωση, με όρους αρκετά θετικούς για εσάς, μιας ήδη υπάρχουσας, θα σας βοηθήσουν να καλυτερέψετε τα οικονομικά σας και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Ορισμένοι θα τακτοποιήσετε και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με υπογραφές συμβολαίων και λοιπών νομικών θεμάτων. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ενώ ένα ταξίδι θα κάνει καλό στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας εισάγοντας μια ρουτίνα που θα σας φέρει ευεξία όπως π.χ. το περπάτημα ή γενικά τη γυμναστική. Θα βελτιώσετε τη διατροφή και την εμφάνισή σας ενώ το ίδιο θα κάνετε και με τη ψυχολογία σας αφού θα βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε τοξικό, είτε τροφή, είτε κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε σε μια συνεχόμενη κίνηση και ότι θέλετε διαρκώς να ανανεώνετε, κυρίως επαγγελματικά, τη ζωή σας. Η όψη αυτή, λοιπόν, θα βοηθήσει την αναζήτησή σας για την «ιδανική καριέρα» καθώς θα φέρει στο διάβα σας ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα όποια προβλήματα υπήρξαν με την κατοικία ή με τους οικείους σας μπορούν να γίνουν παρελθόν φτάνει και εσείς να μην κουβαλάτε τις εντάσεις της δουλειάς στο σπίτι. Επίσης, το κλίμα θα καλυτερέψει περισσότερο η διάθεση σας να μοιραστείτε, με όμορφο τρόπο, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να αναβιώσετε τον πρώτο καιρό του έρωτά σας. Ορισμένοι θα κάνετε μαζί και ένα ταξίδι που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές. Όσοι δεν έχετε ταίρι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε, ίσως και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε κάποια έξοδα αλλά θα τα κάνετε με χαρά καθώς θα αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή δώρα για τους οικείους σας. Το εισόδημα ορισμένων από εσάς θα αυξηθεί εξαιτίας της οικονομικής εκμετάλλευσης ενός ακινήτου ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να αγοράσετε κάποιο ακίνητο.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα γίνετε πιο επικοινωνιακά επιθετικοί κάτι που θα σας επιτρέψει, τόσο να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, όσο και να βάλετε τον «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να ανανεωθείτε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-08-2022 06:00:00