Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 22 Μαΐου 2022 ο Άρης από τις 27° 54’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να ξεφύγουμε από τους όποιους περιορισμούς μας ή τα εμπόδια που ενδεχομένως και τρίτοι να μας έχουν επιβάλει και να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Θα νιώθουμε μέσα μας ένα δυνατό ενεργειακό κράμα αισιοδοξίας, θάρρους και εσωτερικής έντασης που, μαζί με τις στοχευμένες και σωστά ρυθμισμένες μας ενέργειες, θα μας φέρει θετικά αποτελέσματα. Η αντοχή, η αποφασιστικότητά μας αλλά και το αυξημένο ένστικτο επιβίωσης που θα έχουμε καθώς και η έξυπνη στρατηγική, θα μας κάνουν δύσκολους στόχους των αρνητικών προθέσεων που κάποιοι πιθανώς έχουν για μας, αλλά και αξιόλογους σύμμαχους για τους θετικά προσκείμενους.

Sponsored Links

Συναρπαστικές στιγμές και έντονο πάθος!

Επαγγελματικά, η έντονη ενέργεια που θα εκπέμπουμε, παράλληλα με το γεγονός ότι θα έχουμε έντονες φιλοδοξίες και αρκετή επιμονή, θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των ανωτέρων ιεραρχικά από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα μας βοηθήσει, τόσο να γίνουμε πιο σαφείς σχετικά με το τι πραγματικά θέλουμε και πως μπορούμε να το πετύχουμε, όσο και να βρίσκουμε με ευκολία εναλλακτικά μονοπάτια διαφυγής όταν βλέπουμε ότι ο «κεντρικός δρόμος» είναι γεμάτος εμπόδια.

Η ένταση των επιθυμιών μας θα είναι πραγματικά μεγάλη και, σε ό,τι αφορά στον έρωτα, θα αναζητούμε το βαθύ, το δυνατό, το απόλυτο. Ο ερωτισμός μας θα είναι έντονος καθώς επίσης και η γοητεία μας που, καθώς θα είναι ντυμένη με ένα πέπλο μυστηρίου, θα μαγνητίζει στην κυριολεξία τους άλλους. Μάλιστα, ιδιαίτερα ευνοούνται οι σχέσεις στις οποίες το ένα μέλος έχει μεγαλύτερη ισχύ και «παίζει» τον ρόλο του καθοδηγητή, του μέντορα ή που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, «εξουσιάζει» συναισθηματικά το άλλο μέλος της σχέσης. Ο ρομαντισμός, αν και επιθυμητός, δε θα είναι αρκετός καθώς η βαθύτερη ανάγκη μας θα είναι για μια ένωση γεμάτη θέρμη και ερωτική ένταση ικανή να μας αναγεννήσει ολοκληρωτικά και να μας καταστήσει τους τελικούς νικητές στην αρένα του ερωτικού πάθους.

Τέλος, αυτή η όψη θα μας βοηθήσει να νικήσουμε το όποιο κακώς κείμενο ή τους ανθρώπους που δεν επιθυμούν απαραίτητα το καλό μας ενώ, παράλληλα, θα μας βοηθήσει να ξεσκεπάσουμε και κάποιες παράνομες δραστηριότητες ή το πιθανό παρασκήνιο έχει στηθεί γύρω μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε, προς όφελός σας, το σκηνικό στον επαγγελματικό σας χώρο και, μάλιστα, με τη βοήθεια των ανωτέρων ιεραρχικά από εσάς, καθώς το ήθος και το έργο σας έχει εκτιμηθεί. Ορισμένοι, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες επαγγελματικές, ή και μη, κινήσεις οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οποιοδήποτε ζήτημα είχατε το οποίο είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, με την όψη αυτή, προχωράει διευκολύνοντάς σας αρκετά. Εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά συμβόλαια και συμφωνίες, ακόμα ίσως και με την βοήθεια ατόμων φιλικά προσκείμενων σε εσάς, όπως επίσης και σε νομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αλλαγές προβλέπονται για εσάς, κυρίως σε ό,τι αφορά την καριέρα σας. Θα αφήσετε πίσω σας παλιά και φθαρμένα επαγγελματικά μοτίβα και θα κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σας επιτρέψουν να τροποποιήσετε θετικά το σκηνικό. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα αφεθείτε να σας οδηγήσει το πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι μόνο όταν αλλάξετε τρόπο σκέψης θα αλλάξει και η ζωή σας. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκτεθεί σε αλλαγές και αυτό στο τέλος θα είναι απελευθερωτικό για εσάς. Η προσωπική σας ζωή θα είναι εξαιρετική με την προοπτική νέων γνωριμιών για τους αδέσμευτους.

ΛΕΩΝ

Θα κινηθείτε με βήμα ταχύ προς την προσωπική σας αναγέννηση, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα σας αναβαθμίσει. Επιπλέον, θα βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας ενώ θα βελτιώσετε και τη διατροφή σας. Ο έρωτας αλλά και το πάθος θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο ευτυχισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες θετικές συγκυρίες, παράλληλα με τις δικές σας προσπάθειες, θα βελτιώσουν το κλίμα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά, θα προωθήσετε κάποια φιλόδοξα δημιουργικά σχέδιά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο αέρας αισιοδοξίας που θα φυσήξει θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις και τα αισθήματά σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που σας έχουν κάπως ταλαιπωρήσει. Ορισμένους από εσάς ίσως τους απασχολήσει μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Επιπλέον, θα ενδιαφερθείτε και για τη βελτίωση της εμφάνισής σας ενώ, αν υπήρχαν κάποια θέματα υγείας, θα ξεπεραστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε πολλά δημιουργικά σχέδια στο μυαλό σας τα οποία, και με την όψη αυτή, θα τα επικοινωνήσετε, όχι μόνο με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και στους κατάλληλους ανθρώπους, με άκρως θετικά αποτελέσματα. Γενικά, όλες σας οι κινήσεις θα γίνουν με σκοπό να αναγεννήσετε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και πολύ παραπάνω τις ερωτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή το βλέμμα θα είναι στραμμένο στις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και σε θέματα σχετικά με την κατοικία σας. Σε κάθε περίπτωση, θα καταφέρετε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας ενώ παράλληλα θα κάνετε και κάποιες επεκτατικές επαγγελματικές κινήσεις που θα σας επιτρέψουν να τροποποιήσετε το εισόδημά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε για τις ανάγκες και τα θέλω σας με τους άλλους όσο τολμηρό και ας σας φαίνεται αυτό. Εξάλλου, έτσι έξυπνοι καθώς είστε, μπορείτε να βρείτε τα σωστά επιχειρήματα και να καταφέρετε να κερδίσετε, είτε την εύνοια των άλλων σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε αυτό που επιθυμείτε στα προσωπικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε έτσι την καθημερινότητά σας. Ορισμένοι ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια επαγγελματική συμφωνία κάτω από το τραπέζι, ενώ άλλοι θα ξεσκεπάσετε κάποιο παρασκήνιο. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, ένας νέος έρωτας θα σας ξεσηκώσει.

ΙΧΘΥΣ

Θα γίνετε περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό σας με την όψη αυτή κάτι που θα σας επιτρέψει να κυνηγήσετε με άλλο αέρα όλα όσα θέλετε να έχετε στη ζωή σας καθώς θα ανακαλύψετε τρόπους για να εξωτερικεύσετε τα θέλω σας. Υποστήριξη θα έχετε και από το φιλικό σας περιβάλλον. Η αισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί και θα ζήσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2022 12:00:00