Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 18 Οκτωβρίου 2021 ο Άρης από τις 22° 20’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στις 22° 20’ του Υδροχόου. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να θελήσουμε να πάρουμε ρίσκα και να διεκδικήσουμε όλα όσα εμείς επιθυμούμε, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε στον επιχειρηματικό στίβο. Ο όποιος ανταγωνισμός υπάρχει που βάζει εμπόδια ανάμεσα σε εμάς και σε ό,τι έχουμε βάλει στόχο να κατακτήσουμε, θα λειτουργήσει αφυπνιστικά και θα ξυπνήσει μέσα μας τον πολεμιστή.

Sponsored Links

Δράση, επιτυχημένα ρίσκα και ευκαιρίες για επέκταση!

Αυτός όμως ο πολεμιστής δεν θα είναι άγριος ούτε βίαιος αλλά διπλωμάτης, κομψός και με περίσσεια χάρη στον λόγο. Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί ο Άρης είναι στον Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μας κάνει λίγο αναποφάσιστους, όταν ωστόσο θα παραστεί ανάγκη, θα έχουμε την απαιτούμενη τόλμη και θα πάρουμε τα απαραίτητα ρίσκα. Εννοείται λοιπόν ότι θα μας απασχολήσουν περισσότερο θέματα σχέσεών μας, πράγμα που σημαίνει ότι αν είμαστε σε σχέση θα βελτιώσουμε την επικοινωνία με το ταίρι μας όπως επίσης και την ερωτική μας ζωή, ενώ αν είμαστε αδέσμευτοι η αυτοπεποίθησή μας και η έντονα ερωτική αύρα μας θα φέρει στο διάβα μας μια πολλά υποσχόμενη αισθηματική ιστορία.

Επιπλέον, θα υπάρξουν στην ζωή μας αρκετές ευκαιρίες για προσωπική, πνευματική αλλά και υλική ανάπτυξη τις οποίες και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε και να τις πιάσουμε στην κυριολεξία από τα μαλλιά. Η όψη αυτή μας ζητά να είμαστε θαρραλέοι και να μην φοβόμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Ακόμα, οι γνωριμίες που θα κάνουμε τώρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον μας ενώ, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια νομικά προβλήματα, θα καταφέρουμε να βγούμε, αν όχι νικητές, τουλάχιστον αλώβητοι.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας. Οι σχέσεις με τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις, ενώ η σχέση με το ταίρι σας θα περάσει σε ένα ακόμα καλύτερο στάδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει, κυρίως σε ό,τι αφορά στη καριέρα σας, και έτσι με χαρά θα δείτε ότι οι κόποι και οι θυσίες σας δεν έχουν πάει «στο βρόντο». Αυτό θα σας ωθήσει να ανεβάσετε ταχύτητες έτσι ώστε να κατακτήσετε άμεσα και τους επόμενους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών, πιστοποιήσεων αλλά και δικαστικών σας υποθέσεων για τα οποία θα έχετε ευχάριστα νέα και θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα βοηθήσει να αυξηθούν, τόσο η αισιοδοξία, όσο και η ερωτική σας διάθεση κάτι που θα φέρει ξανά την χαρά στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρείτε τις όποιες λύσεις χρειάζεστε για θέματα που αφορούν κληρονομιές ή γενικά οικονομικές οικογενειακές σας υποχρεώσεις ακόμα και σε τράπεζες ή το δημόσιο. Επίσης, ευνοούνται κέρδη από ακίνητα, είτε μιλάμε για αγοραπωλησία, είτε για την εκμετάλλευσή τους.

ΛΕΩΝ

Θα σας ενεργοποιήσουν θετικά οι σχέσεις σας. Επαγγελματικά, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες για εσάς που θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε την καριέρα σας σε άλλο επίπεδο. Ερωτικά, είτε μια νέα σχέση, είτε η αισθηματική αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί αισθητά και όλα θα μοιάζουν να κυλάνε σωστά και με μεγαλύτερη ευκολία. Σωματικά θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και γεμάτοι ευεξία. Επίσης, τα οικονομικά σας θα δεχθούν θετικές μεταβολές και μαζί με αυτά και η αυτό-αξία σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι η μεγαλύτερη πηγή χαράς για εσάς καθώς θα νιώσετε επιθυμητοί, κάτι που θα βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σας. Επιπλέον, θα καταφέρετε να επιτύχετε και τους όποιους επαγγελματικούς σας στόχους ενώ θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αναγνωριστεί η αξία σας στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ, το στενό αλλά και το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον θα χρειαστούν τη δική σας συνδρομή έτσι ώστε να ξεπεραστεί κάποιο θέμα. Αυτό θα σας ικανοποιήσει ψυχικά ανεβάζοντας την αυτοεκτίμησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Οι φιλικές αλλά και οι ευρύτερα κοινωνικές σας σχέσεις θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και με τον τρόπο αυτό να πετύχετε στόχους που είχατε βάλει. Κάποιοι από εσάς ίσως βιώσουν την αλλαγή μιας φιλικής τους σχέσης σε ερωτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι από εσάς θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας μέσα από κάποια χρήματα που θα λάβετε. Αυτό μπορεί να αφορά κάποια αύξηση μισθού, ένα μπόνους ή ακόμα και χρήματα που αναμένατε από το δημόσιο. Επιπλέον, η επαγγελματική σας εικόνα θα βελτιωθεί αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε κάποια θέματα σπουδών και πιστοποιήσεων που είχατε αφήσει στη μέση, όπως επίσης και να κάνετε ένα ταξίδι που θέλατε καιρό. Ακόμα, ευνοείται η θετική για εσάς έκβαση κάποιων νομικών εκκρεμοτήτων.

ΙΧΘΥΣ

Ο εσωτερικός σας κόσμος τακτοποιείται με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι πλέον έχετε βρει τα πατήματά σας. Αυτό θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα σας κάνει να βλέπετε τον κόσμο με μια πιο θετική ματιά. Έτσι, με έμμεσο τρόπο θα δείτε και άλλους τομείς της ζωής σας να τακτοποιούνται.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-10-2021 12:00:00