blank
 
blank

Άρης αντίθεση με Δία, Αφροδίτη στο Ζυγό... Λέμε “ΟΧΙ” στους συμβιβασμούς, πολεμάμε για τα πιστεύω μας!

 
Άρης αντίθεση με Δία, Αφροδίτη στο Ζυγό... Λέμε “ΟΧΙ” στους συμβιβασμούς, πολεμάμε για τα πιστεύω μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία: Άρης αντίθεση με Δία & Αφροδίτη στο Ζυγό

Την 28η Οκτωβρίου την ημέρα που γιορτάζουμε το ιστορικό «ΟΧΙ», κορυφώνεται η αντίθεση του Άρη με τον Δία. Πρόκειται για μια όψη που ταιριάζει απόλυτα με αυτό το ιστορικό «ΟΧΙ» καθώς απεχθάνεται τους συμβιβασμούς και προτιμά να πολεμήσει (Άρης) για τις αξίες και τα πιστεύω της (Δίας).

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Την όψη αυτή συνιστάται να την προσέξουν περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5/3, 5/6, 7/9 και 7/12. Την ίδια μέρα ωστόσο, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησής της τον Ζυγό στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό το ενδιαφέρον όλων μας θα στραφεί στις σχέσεις μας, όπου θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε ένα αρμονικό κλίμα. Η συντροφικότητα θα αποτελέσει το πιο σημαντικό ζητούμενο, ενώ η Αφροδίτη θα «βοηθήσει» όσους είναι ελεύθεροι να δημιουργήσουν όμορφες και ρομαντικές σχέσεις. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι του αέρα και της φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι).

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 28 του μήνα, ο κυβερνήτης σου Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και αυτή η όψη μπορεί να σε κάνει περισσότερο νευρικό και οξύθυμο. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να μην δημιουργείς για «ψύλλου πήδημα» φασαρίες που μπορεί να χαλάσουν ένα όμορφο κλίμα. Αν οδηγείς θα πρέπει να έχεις επίσης αυξημένη την προσοχή σου ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα ή παραβάσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τον νόμο. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη περνάει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου τόσο με τον σύντροφό σου όσο και με φιλικά σου άτομα ή συνεργάτες σου θα βελτιωθούν, ενώ οι νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η αντίθεση Άρη – Δία που σχηματίζεται στις 28 του μήνα, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για τα οικονομικά σου, καθώς θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να κάνεις σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Την ίδια μέρα, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, ενώ κι εσύ ο ίδιος θα γίνεις πιο αποδοτικός με αποτέλεσμα να σε προσέξουν περισσότερο οι ανώτεροί σου και να σε ανταμείψουν ανάλογα. Η ίδια διέλευση σε παροτρύνει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου και να τολμήσεις να υιοθετήσεις ένα νέο στυλ που θα σου προσδώσει γοητεία. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, στις 28/10 ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου και συνιστά να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με τον σύντροφό σου ή με έναν επαγγελματικό συνεταίρο σου. Η όψη αυτή μπορεί να γίνει αιτία να χάσεις την ψυχραιμία σου να συμπεριφερθείς επιθετικά, γεγονός που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες. Ευτυχώς την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11 και όλο αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να τονώσεις την σχέση σου, να απολαύσεις τα παιδιά σου, ή να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 28 του μήνα, σχηματίζεται η αντίθεση Άρη – Δία, μία όψη που ωθεί πολύ κόσμο σε παρανομίες και λάθη που μπορεί να εξελιχθούν αρκετά δυσάρεστα. Παρόλο που αυτή η όψη μπορεί να μην σε επηρεάζει άμεσα, ίσως θα πρέπει να προσέχεις την υγεία σου και την διατροφή σου ώστε να μην κάνεις υπερβολές που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο στομάχι σου. Αν είσαι επιχειρηματίας θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά των υπαλλήλων σου. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό θα δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στην οικογένειά σου, θα ασχοληθείς με την βελτίωση του οικιακού σου χώρου ή με περιουσιακά σου στοιχεία. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Άρη – Δία που σχηματίζεται στις 28 του μήνα, είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο με συγκρούσεις που δημιουργούνται ανάμεσα στο σύντροφό σου και το φιλικό σου περιβάλλον. Ίσως είναι καλύτερα να δώσεις τόπο στην οργή και να μην προσπαθήσεις να πάρεις το μέρος κανενός ώστε να μην υπάρξει συνέχεια. Το γεγονός ότι την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι εξαιρετικά θετικό, αφού θα σε βοηθήσει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που θα προκύψουν και να καταφέρεις να επηρεάσεις τον καθένα ξεχωριστά. Εξάλλου, μέχρι και τις 21/11 θα έχεις την ευχέρεια να λύνεις τις όποιες διαφορές προκύπτουν, αλλά και να κάνεις σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε μια πολύ καλή συμφωνία. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η αντίθεση Άρη – Δία που διαμορφώνεται στις 28 του μήνα, ίσως δημιουργήσει προστριβές στο επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα είσαι αναγκασμένος να εργαστείς αυτή την Κυριακή, ίσως τα μέλη της οικογένειάς σου δυσανασχετήσουν έντονα. Ωστόσο, με την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28/10 μέχρι και τις 21/11, έχεις την μοναδική ευκαιρία να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου και να βελτιώσεις το επίπεδο της ζωής σου. Το διάστημα αυτό μάλιστα, τα χρήματα θα βγουν με λιγότερο κόπο, επομένως είναι σημαντικό το να δείξεις καλή πρόθεση και προθυμία όταν παρουσιάζονται ευκαιρίες. Όσοι Παρθένοι, επιθυμείτε μια αύξηση στο μισθό σας, μπορείτε να την διεκδικήσετε με διπλωματία. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, στις 28 του μήνα, ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, και συνιστά να προσέχεις τις υπερβολές κυρίως όταν οδηγείς ή κρατάς αιχμηρά αντικείμενα ώστε να αποφύγεις ατυχήματα. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με τα αδέλφια σου και το στενό συγγενικό περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και διαφωνίες. Την ίδια μέρα ωστόσο, η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 21/11. Το διάστημα αυτό θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αρεστός στους γύρω σου, ενώ και η διάθεσή σου θα είναι πολύ θετική. Έτσι, μπορείς να προσεγγίσεις τα άτομα που θέλεις και να διατυπώσεις τις επιθυμίες σου, καθώς επίσης και να προβάλλεις τις ικανότητές σου στον εργασιακό σου χώρο και να διαπραγματευτείς ένα καλύτερο μισθό. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης με τον Δία στις 28 του μήνα, σου δημιουργεί έντονο προβληματισμό σχετικά με τα οικονομικά σου. Το γεγονός ότι τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί κατά πολύ, συνιστά να αποφεύγεις τις σπατάλες και επομένως να στερηθείς κάποια πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσες απαραίτητα. Παράλληλα, η διέλευση της Αφροδίτης από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σε παροτρύνει να σκεφτείς και να αναλογιστείς ότι υπάρχουν άλλες αξίες στη ζωή πέρα από το χρήμα, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να απομονωθείς με τον σύντροφό σου και να σχεδιάσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα που μπορεί να είναι κοινά. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως δημιουργήσεις μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα, γεγονός που καθιστά αυτή την όψη ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Πρόσεξε λοιπόν, γιατί αυτές τις ημέρες θα είσαι περισσότερο οξύθυμος, και είναι πολύ εύκολο να διαλύσεις σχέσεις εξαιτίας της υπερβολικής σου αυτοπεποίθησης και του υπέρμετρου εγωισμού σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28/10 μέχρι και τις 21/11 σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας κατά την οποία θα συναναστραφείς με πολλούς φίλους σου, θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους με τους οποίους θα ταιριάξεις απόλυτα. Αν είσαι ελεύθερος, μια ερωτική γνωριμία αυτό το διάστημα, θα εξελιχθεί πολύ θετικά. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε είναι καιρός να χαλαρώσεις και να μειώσεις τις δραστηριότητές σου, αφού η αντίθεση Άρη – Δία που σχηματίζεται στις 28 του μήνα, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει στα όρια της υπερκόπωσης και να σε «ρίξει» στο κρεβάτι για λίγες μέρες. Ακόμα και αν έχεις περιορίσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, θα πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου και γενικότερα να αποφεύγεις κάθε υπερβολή ακόμα στη γυμναστική που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στους μύες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου την ίδια μέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να προβληθείς στον τομέα της καριέρας σου. Μέχρι και τις 21/11 που θα μείνει εκεί θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σου και θα λάβεις τα εύσημα που σου αναλογούν. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 28 του μήνα, ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και η συγκεκριμένη όψη πρόκειται να δημιουργήσει εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον. Ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα δεν αξίζουν το ενδιαφέρον σου και απομακρυνθείς οριστικά από αυτά. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που είναι εξαιρετικά θετικό για το δικό σου ζώδιο. Μέχρι και τις 21/11 που θα παραμείνει εκεί θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις ή να ξεκινήσεις ένα κύκλο σπουδών που θα σου ανοίξει νέες προοπτικές. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που προέρχεται από άλλη χώρα και να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση. Όσοι Υδροχόοι επιθυμούν να εγκατασταθούν μόνιμα στο εξωτερικό, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 28 του μήνα, ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Δία και η όψη αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα ή και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως θα πρέπει να βρεις τρόπο να ανταποκριθείς σε όλες τις υποχρεώσεις σου ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 21/11. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να χειριστείς οικονομικές υποθέσεις και κυρίως χρέη και οφειλές προς τρίτους. Ίσως μάλιστα μπορείς να ρυθμίσεις εκ νέου κάποιο δάνειο, ώστε να μπορείς να το πληρώνεις ή ζητήσεις μια άλλη διευκόλυνση. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια γνωριμία στην οποία θα υπερισχύει το πάθος. Για προσωπικές προβλέψεις, μιλήστε με τους αστρολόγους μας. Καλέστε στο 14788.
 
Σχετικά άρθρα και θέματα:
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-10-2012 00:00:00