blank
 
blank

Τα άστρα την Πρωτοχρονιά, με τον Άρη σε αντίθεση με Δία: Ας κρατήσουμε ένα μέτρο σε όλα, θα χρειαστεί!

 
Τα άστρα την Πρωτοχρονιά, με τον Άρη σε αντίθεση με Δία: Ας κρατήσουμε ένα μέτρο σε όλα, θα χρειαστεί!
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πρωτοχρονιά, 1 Ιανουαρίου 2015, με τον Άρη σε αντίθεση με Δία

Άρης σε αντίθεση με Δία και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Καλή χρονιά! Το 2015 ξεκινά, με μια διάθεση υπερβολής. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η αντίθεση μεταξύ του Άρη και του Δία, που θα κάνει πολλούς να… ξεφύγουν από τους συνηθισμένους τους ρυθμούς…
 
Βεβαίως, γιορτινές ημέρες είναι και λίγο περισσότερο έξω θα το ρίξουμε, όμως εδώ μιλάμε για την πλήρη έλλειψη του μέτρου… Είναι πολύ εύκολο να προκύψουν αυτές οι υπερβολές, που θα οδηγήσουν και σε απώλειες! Τις ημέρες αυτές, “έτσι, για το καλό” μπορεί να παρασυρθούμε σε τυχερά παιχνίδια, που για κάποιους μόνο “για το καλό” τελικά δεν θα είναι… Η όψη μιλά για οικονομικές υπερβολές, που μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομικές απώλειες. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς, μέρες που είναι… και να ''ποντάρεις'' κάτι παραπάνω στο ''μαύρο'' ή στο ''κόκκινο'' χρώμα του τραπεζιού. Και όσο δεν σου δίνει τα… αναμενόμενα, εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις πως θα έρθει και η σειρά σου και εξακολουθείς να ποντάρεις, με μεγαλύτερο πάθος και ένταση! Ε, εκεί είναι που πρέπει να βάλεις τα όρια και να καταλάβεις πού ακριβώς πρέπει να σταματήσεις, γιατί… ίσως να μην είναι η δική σου σειρά σήμερα, να κερδίσεις!
 
Δύσκολο να χαλιναγωγήσεις την ένταση και τον ενθουσιασμό της στιγμής… Όμως να θυμάσαι πως πολύ εύκολα μπορεί να χάσεις κάτι πολύ περισσότερο από την υπομονή σου και την ψυχραιμία σου: Τα χρήματα σου!
 
Χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή τις μέρες αυτές, για να συγκρατήσουμε τον παρορμητισμό μας και να μην αφηνόμαστε σε αλόγιστες σπατάλες ή κερδοσκοπικές ενέργειες, με τη δικαιολογία των γιορτινών ημερών. Γενικότερα, οι μέρες δεν είναι κατάλληλες ούτε για οικονομικές διαπραγματεύσεις, ούτε για να δανείσουμε ή να δανειστούμε χρήματα. Στα οικονομικά μας, καλό είναι να έχουμε ένα μέτρο και να διατηρούμε τον έλεγχο, αποφεύγοντας οτιδήποτε μπορεί να μας βγάλει από τον προϋπολογισμό μας…
 
Καλό είναι επίσης να λειτουργήσουμε με ευελιξία, να ακούμε αυτά που μας λένε οι άλλοι και να μην εμμένουμε σε απόλυτες και δογματικές θέσεις, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουμε αυτό που… νομίζουμε πως είναι σωστό!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Άρη-Δία

Οι ημέρες έχουν αρκετές παγίδες, που καλό είναι να προσπαθήσουμε να τις αποφύγουμε… Ιδιαίτερα Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να έχουν στο μυαλό τους την… εγκράτεια σε όλες της τις μορφές! Θα τους φανεί πολύ χρήσιμη!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Δείτε επίσης στο τέλος του άρθρου τις προβλέψεις για τον Ιανουάριο 2015, σε τηλεοπτική εκπομπή, με τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

Σχετικά άρθρα

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Δεκεμβρίου 2014 ως 4 Ιανουαρίου 2015. Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια όμορφή και γεμάτη χαρά και αγάπη χρονιά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2014 20:00:00