blank
 
blank

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό. Μια εκρηκτική όψη, που απαιτεί προσοχή. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό. Μια εκρηκτική όψη, που απαιτεί προσοχή. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό

ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό και προβλέψεις από το μέντιουμ Λαέρτη

Ο «πολεμοχαρής» Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον «επαναστάτη» Ουρανό στις 25 Ιουνίου και επιφυλάσσει σε όλους μας δυσάρεστες εκπλήξεις και ανατροπές, για τις οποίες δεν είμαστε καθόλου προετοιμασμένοι.
 
Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, σηματοδοτεί προβλήματα σε σχέσεις, τόσο σε προσωπικές όσο και σε συνεργασίες ή συμμαχίες που μπορεί να διαλυθούν μέσα σε μια στιγμή. Ο Ουρανός από τον Κριό, είναι πολύ πιθανό να αναδείξει επαναστατικά κινήματα, σκάνδαλα και αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν εντελώς τα δεδομένα. Η όψη αυτή είναι από μόνη της εκρηκτική, και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή καθώς φέρνει ατυχήματα από απροσεξία, από βιασύνη, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες, ενώ σχετίζεται και με αεροπορικά ατυχήματα ή πυρκαγιές. Η αδυναμία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να περιορίσει κάπως τη δράση του, καλό θα είναι όμως να είμαστε σε ετοιμότητα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Άρη-Ουρανού

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/1, 6/4, 8/7 και 9/10, θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Άρης με τον Ουρανό στις 25 του μήνα, πρόκειται να σε ταρακουνήσει και να σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την πορεία των σχέσεών σου που βρίσκονται σε οριακό σημείο, φίλε Κριέ. Ωστόσο, επειδή οι «φουρτούνες» που έχεις περάσει μέχρι τώρα δεν είναι και λίγες, το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες σχέσεις εξακολουθούν να υφίστανται, σημαίνει ότι πρόκειται για σχέσεις σημαντικές. Δεν αποκλείεται λοιπόν να βγάλεις στην επιφάνεια την καλή πλευρά του εαυτού σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σ’ αυτούς που αγαπάς, ώστε να τους αποδείξεις ότι πραγματικά νοιάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει αυτό το διάστημα, ή ακόμα και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, που δεν έχει βγει εντελώς από την καρδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η αντίθεση Άρη-Ουρανού που σχηματίζεται στις 25 Ιουνίου είναι μια ανατρεπτική όψη, που ευτυχώς εσένα, δεν σου επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι ωστόσο καιρός να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου και να ασχοληθείς περισσότερο με την πορεία των επαγγελματικών σου. Είτε ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, είτε είσαι μισθωτός υπάλληλος, είτε αναζητάς μια καλύτερη δουλειά, αν δραστηριοποιηθείς και επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, μπορείς να έχεις σημαντικά οφέλη. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται, αν διατηρείς μια συνεργασία ή είσαι παντρεμένος, καθώς είναι πιθανό μέχρι το τέλος του μήνα να προκύψουν εντάσεις, που θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να πράξεις ανάλογα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 25 Ιουνίου διαμορφώνεται η ανατρεπτική αντίθεση Άρη-Ουρανού, που ευτυχώς δεν επηρεάζει αρνητικά το δικό σου ζώδιο. Αντιθέτως, η όψη αυτή μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις με ευκολία συσσωρευμένες υποχρεώσεις, να αποκαταστήσεις παλιές παρεξηγήσεις ή ακόμα και να προγραμματίσεις τις διακοπές σου με τον σύντροφό σου ή με τους φίλους σου, προς γνωστές ή και άγνωστες κατευθύνσεις. Φυσικά, το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, συνιστά να προσέξεις να εξασφαλίσεις την διαμονή σου, ώστε να μην μπεις σε περιπέτειες. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η αντίθεση Άρη-Ουρανού που σχηματίζεται στις 25 Ιουνίου πρόκειται να επηρεάσει τόσο τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, όσο και τον τομέα της σταδιοδρομίας σου. Οι επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος του μήνα, είναι κατάλληλες για να ολοκληρώσεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, ακόμα και αν χρειαστεί να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που θα συναντήσεις στο δρόμο σου. Αν τα μέλη της οικογένειάς σου διαφωνούν με τις απόψεις σου, είναι πολύ πιθανό οι επιθυμίες και οι στόχοι σου να αποτελέσουν αιτία για ισχυρές κόντρες και διαφωνίες. Σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις και να αναπτύξεις τα επιχειρήματά σου, ώστε να μην οξυνθεί περισσότερο η κατάσταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η αντίθεση Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25 Ιουνίου, μπορεί να είναι μια ανατρεπτική όψη, στη δική σου περίπτωση όμως μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και θετικά. Η όψη αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με μελέτες, να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο σπουδών, ή να αποφασίσεις ένα ξαφνικό ταξίδι, που κατά βάθος πάντα ονειρευόσουν. Με την αυξημένη ενέργεια και ζωτικότητα που διαθέτεις αυτό το διάστημα, μπορείς επίσης να ξεκινήσεις την ενασχόληση με κάποιο σπορ ή μια αθλητική δραστηριότητα, που θα ωφελήσει τον οργανισμό και την εμφάνισή σου. Καλό θα είναι ωστόσο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σου προκαλέσουν μικρά ατυχήματα, και να περιορίσεις την οξυθυμία σου, που μπορεί να πληγώσει άδικα κάποια άτομα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η αντίθεση Άρη-Ουρανού που σχηματίζεται στις 25 Ιουνίου, μπορεί να μην σε επηρεάζει αρνητικά, είναι όμως πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά σου. Μέχρι και το τέλος του μήνα, κάποια αναπάντεχα έξοδα ίσως σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, ειδικά αν μέχρι τώρα ακολουθούσες μια λανθασμένη διαχείριση. Αντίθετα, αν ανήκεις στους συντηρητικούς Παρθένους, όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα, αλλά μπορεί να αποκομίσεις ακόμα περισσότερα οφέλη, που δεν περιμένεις. Περαιτέρω οφέλη μπορεί να προκύψουν και μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον, ενώ μπορεί ακόμα να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση που σχετίζεται με τα περιουσιακά σου στοιχεία, από την οποία θα βγεις κερδισμένος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 25 Ιουνίου αντίθεση με τον Ουρανό, μια όψη που μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την πορεία των σχέσεών σου, που ήδη είναι ευάλωτες. Αν επιμένεις να διατηρείς σχέσεις που δεν βελτιώνονται, ίσως είναι καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να κάνεις αυτό, που έτσι κι αλλιώς είναι αναπόφευκτο. Αν δειλιάσεις, τότε οι πλανήτες θα σε φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων, και αυτό ίσως σου κοστίσει περισσότερο. Ό,τι κι αν συμβεί, εκείνο που πρέπει να ξέρεις είναι πως αυτή τη στιγμή, οι όποιες εξελίξεις γίνονται για το δικό σου καλό, προκειμένου να μπορέσεις να προχωρήσεις τη ζωή σου. Οι ανατροπές δεν είναι απαραίτητο να αφορούν την αισθηματική σου ζωή, αλλά μπορεί να σχετίζονται και με φιλικά σου πρόσωπα ή ακόμα και με συνεργάτες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση που διαμορφώνει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης με τον Ουρανό στις 25 Ιουνίου, επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου, της υγείας σου και της καθημερινότητάς σου γενικότερα. Μέσα στις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρείς ένα αρμονικό κλίμα μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς οι όποιες εντάσεις αυτό το διάστημα, μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις. Αν μάλιστα προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις, νομίζοντας ότι έχεις το πάνω χέρι, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα. Ακόμα κι αν νιώθεις την ανάγκη για αλλαγές και θεωρείς ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να απεγκλωβιστείς από μια δουλειά που δεν σου ταιριάζει, καλό είναι να αποφύγεις αποφάσεις εν βρασμώ, που δεν θα είναι οι καλύτερες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η αντίθεση Άρη-Ουρανού που σχηματίζεται στις 25 Ιουνίου, εντείνει την ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς, να συναντήσεις αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα ή να συμμετάσχεις σε συλλογικές δραστηριότητες, που σου προσφέρουν χαρά. Μέχρι το τέλος του μήνα, τα άτομα με τα οποία θα συναναστραφείς, μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες και να σε κατευθύνουν σε μια νέα επαγγελματική πορεία, που μέχρι τώρα δεν έχεις φανταστεί. Ωστόσο, αυτό το νέο ενδιαφέρον μπορεί να σε ενθουσιάσει τόσο πολύ, που να χάσεις το μέτρο και να αφιερώσεις ατέλειωτες ώρες σε αναζητήσεις, που μπορεί να καταπονήσουν τον οργανισμό σου. Καλό θα είναι λοιπόν, να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο για την ξεκούρασή σου, ώστε να μην κλονιστεί η υγεία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Άρης σε αντίθεση με Ουρανό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η αντίθεση Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 25 Ιουνίου, είναι αρκετά δύσκολη για το ζώδιό σου, καθώς πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην καριέρα σου ή και τα οικονομικά σου. Μια αυξημένη τάση επαναστατικότητας μπορεί να σε ωθήσει να αναζητήσεις μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση ή να ασχοληθείς με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που συνήθιζες μέχρι τώρα. Καλό θα είναι όμως να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, αλλά να αφήσεις τις σκέψεις σου να ωριμάσουν, αφού κάθε βιαστική κίνηση δεν θα σου βγει σε καλό. Προσοχή και στον αισθηματικό τομέα, ώστε να μην δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με τον Άρη στις 25 Ιουνίου, πρόκειται να σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο, αλλά και βιαστικό τις επόμενες μέρες. Μέχρι και το τέλος του μήνα, καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί παρά την αυξημένη αντοχή σου, είναι πιθανό να προκαλέσεις ατυχήματα, εντάσεις και συγκρούσεις, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις τα νεύρα σου. Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σου Ουρανός βρίσκεται σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση και σε βοηθά να ανανεώσεις τη ζωή σου και τα ενδιαφέροντά σου, θα πρέπει να είσαι μετρημένος σε όλες σου τις συναναστροφές, αν θέλεις να βγεις ωφελημένος από αυτή την επιρροή. Αν έχεις ήδη κάνει τα σχέδιά σου και ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο, φιλικό περιβάλλον, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η αντίθεση Άρη-Ουρανού, διαμορφώνεται στις 25 Ιουνίου στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που μπορεί να εντείνει ακόμα περισσότερο τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζεις. Μέχρι και το τέλος του μήνα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην οικονομική σου διαχείριση, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αναπάντεχα έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Τυχόν αρνητικές εξελίξεις αυτό το διάστημα, θα επηρεάσουν αρνητικά και την ψυχολογία σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να μην το βάλεις κάτω. Ο Ουρανός, που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δημιουργεί περίεργα σκαμπανεβάσματα στα εισοδήματά σου και σύντομα πρόκειται για σου φέρει εξίσου σημαντικά οφέλη, γι’ αυτό μην αποθαρρύνεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-06-2014 00:00:00