blank
 
blank

Άρης αντίθεση με Ουρανό. Πως θα επηρεάσει τα ζώδια! Από τη Ρένα Μεντάκη.

 
Άρης αντίθεση με Ουρανό. Πως θα επηρεάσει τα ζώδια! Από τη Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης αντίθεση με Ουρανό, 19 – 22 Ιουλίου 2012.

Στην αστρολογία, στις 19 Ιουλίου πραγματοποιείται άλλη μια δύσκολη όψη μεταξύ του Άρη και του Ουρανού και η επιρροή της θα κρατήσει τρεις ημέρες.
 
Ο κόκκινος πλανήτης που συνδέεται με βίαιες και έντονες καταστάσεις και ατυχήματα, συγκρούεται με τον πλανήτη των ανατροπών και των ξαφνικών γεγονότων. Το αποτέλεσμα αυτής της όψης θα μπορούσε να ήταν πραγματικά πολύ περισσότερο «εκρηκτικό» αν ο Άρης βρισκόταν σε ένα ζώδιο πιο ισχυρό. Το γεγονός όμως ότι βρίσκεται στο ζώδιο της «αδυναμίας» του σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκφράσει την ενέργειά του στο μέγιστο βαθμό, και επομένως ίσως τα γεγονότα αυτή τη φορά είναι λιγότερο δυσάρεστα. Επιπλέον ο Ουρανός βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ενισχύοντας περισσότερο τις παραπάνω τάσεις.
 
Έτσι παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα ή δυσάρεστα γεγονότα διαφόρων ειδών, ίσως – και μακάρι – να είναι πιο εξασθενημένα από όσο αναμένεται. Σε κάθε περίπτωση τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) καλό θα είναι να προσέχουν τις κινήσεις τους.

Ο Άρης αντίθεση με Ουρανό και η επιρροή στα ζώδια.

Κριός
Φίλε Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ουρανό στις 19 του μήνα, σκοπό έχει να σε «ταρακουνήσει» για άλλη μια φορά και να σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποιες σχέσεις σου που βρίσκονται σε οριακό σημείο. Το γεγονός βέβαια, ότι οι συγκεκριμένες σχέσεις εξακολουθούν να υπάρχουν στη ζωή σου, σημαίνει ότι πρόκειται για σχέσεις σημαντικές. Έτσι ίσως αποφασίσεις να εξωτερικεύσεις την καλή πλευρά του εαυτού σου και να προσφέρεις χρόνο και δώρα σε κάποια άτομα ώστε να τους αποδείξεις ότι πραγματικά νοιάζεσαι γι’ αυτά. Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να περιμένεις έναν καινούργιο έρωτα, χωρίς να αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο μια παλιά σου αγάπη που δεν έχεις βγάλει από την καρδιά σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου είναι πράγματι μια ανατρεπτική όψη, που όμως φαίνεται ότι εσένα δεν σου επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Ωστόσο, είναι καιρός να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον επαγγελματικό τομέα σου. Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε είσαι υπάλληλος, είτε ακόμα είσαι άνεργος και ψάχνεις για μια καινούργια δουλειά, μπορείς αν επιταχύνεις τους ρυθμούς σου να επηρεάσεις σημαντικά την πρόοδό σου. Τέλος, αν έχεις έναν επαγγελματικό συνεταίρο ή είσαι παντρεμένος, θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου για να μην προκαλέσεις εντάσεις που θα δημιουργήσουν ένα δυσάρεστο περιβάλλον. Βασίσου στο ένστικτό σου και την διαίσθησή σου που αυτό το διάστημα είναι ανεπτυγμένα και πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 19 Ιουλίου, πραγματοποιείται η ανατρεπτική αντίθεση Άρη – Ουρανού που ευτυχώς δεν θα επηρεάσει αρνητικά το δικό σου ζώδιο. Αντίθετα, ίσως σου δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις με ευχέρεια κάποιες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί, να αποκαταστήσεις κάποιες παλιές παρεξηγήσεις και επιτέλους να ξεκινήσεις τις διακοπές σου με τον σύντροφό σου ή και με φιλικά σου πρόσωπα, προς γνωστούς ή και άγνωστους προορισμούς. Καλό θα είναι βέβαια με τον κυβερνήτη σου Ερμή σε ανάδρομη πορεία να έχεις κανονίσει το που θα μείνεις ακόμα κι αν είσαι σίγουρος ότι προτιμάς την περιπέτεια από ένα ασφαλές και οργανωμένο πρόγραμμα. Αν είσαι ελεύθερος μια απρόβλεπτη γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή ακόμα και μια φιλία που μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική σχέση, θα σε απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση Άρη – Ουρανού που πραγματοποιείται στις 19 Ιουλίου πρόκειται να επηρεάσει τόσο τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας όσο και τον τομέα της καριέρας σου. Αυτές οι μέρες μπορεί να αποτελούν το κατάλληλο διάστημα για να ολοκληρώσεις κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, ακόμα και αν συναντήσεις εμπόδια και αντιρρήσεις. Ίσως τα μέλη της οικογένειάς σου διαφωνούν με τις απόψεις σου, ωστόσο οι δικές σου επιθυμίες και οι στόχοι που έχεις βάλει για το μέλλον σου, είναι τόσο σημαντικοί που μπορούν να αποτελέσουν αιτία για ισχυρές κόντρες και διαφωνίες. Ίσως όμως είναι καλύτερα να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις διενέξεις και να φροντίσεις να τους πείσεις χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επιχειρήματα ώστε να μην καταλήξεις σε αδιέξοδο. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η αντίθεση Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται στις 19 Ιουλίου, είναι μια ανατρεπτική όψη που όμως φαίνεται ότι θα λειτουργήσει θετικά στη δική σου περίπτωση. Τώρα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με μελέτες και εξετάσεις –ειδικά αν είσαι σπουδαστής– ή να πραγματοποιήσεις ξαφνικά ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν αλλά οι συνθήκες για να το κάνεις δεν ήταν ευνοϊκές. Δεδομένου ότι η ενεργητικότητά σου αυτό το διάστημα θα είναι έντονα αυξημένη, μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο σπορ ή ένα άθλημα γιατί διαφορετικά μπορεί η βιασύνη σου και η «εγκλωβισμένη» ενέργεια να σου προκαλέσει μικροατυχήματα. Πρόσεξε επίσης και τα λόγια σου που μπορεί να πληγώσουν οικεία σου πρόσωπα ή να προκαλέσουν εντάσεις που θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η αντίθεση Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου, δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά, αλλά ίσως φέρει μερικές αλλαγές στην οικονομική σου κατάσταση. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα είναι πιθανό να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου, εκτός κι αν μέχρι τώρα έχεις ακολουθήσει ένα καλό πρόγραμμα διαχείρισης. Σ’ αυτή την περίπτωση όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα, αλλά ίσως αποκομίσεις περισσότερα οφέλη τα οποία δεν περιμένεις. Το συγγενικό σου περιβάλλον, τα αδέλφια σου, ή κάποιες σημαντικές επαφές μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μελλοντικά κέρδη, ενώ είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει και ένα μακροχρόνιο περιουσιακό στοιχείο που μοιράζονται πολλοί, και να πάρεις το μερίδιο που σου αναλογεί. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου διαμορφώνει αντίθεση με τον Ουρανό στις 19 Ιουλίου και αυτή η όψη μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για τις σχέσεις σου που θα μπουν για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των πλανητών. Αν επιμένεις να διατηρείς σχέσεις που σε ταλαιπωρούν κάθε τόσο, ίσως θα πρέπει να πάρεις ριζικές και οριστικές αποφάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθούν και κάποια γεγονότα που θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, ή θα αλλάξουν την πορεία των σχέσεών σου. Φυσικά, θα πρέπει να ξέρεις πώς ότι γίνεται αυτή τη στιγμή, γίνεται για το καλό σου και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «φοβηθείς» τις αλλαγές που έρχονται. Πολλές από αυτές μπορεί να έχουν ένα χαρακτήρα απρόβλεπτο και αναπάντεχο, σε οδηγούν όμως σε μια καλύτερη ζωή. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου είναι μια όψη που θα επηρεάσει την δουλειά σου και την καθημερινότητά σου. Όσον αφορά στον χώρο της εργασίας σου, αν ήδη επικρατεί ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ των συναδέλφων σου ή και των ανωτέρων σου, είναι πολύ πιθανό η όψη αυτή να σε βγάλει «εκτός εαυτού» με αποτέλεσμα να σηκώσεις «μπαϊράκι» και να αντιδράσεις εντελώς απρόβλεπτα. Πρόσεξε βέβαια γιατί για μια τέτοια συμπεριφορά θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειες. Από την άλλη, αν ήδη νιώθεις έτοιμος να κάνεις ριζικές αλλαγές, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να «απεγκλωβιστείς» από μια δουλειά που δεν σου αρέσει και να αναζητήσεις κάτι καινούργιο. Έτσι κι αλλιώς –παρά τις αρχικές δυσκολίες- η όψη αυτή θα σε ανανεώσει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η αντίθεση Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου, θα τονίσει την ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς και να συναναστραφείς περισσότερο με τα φιλικά σου πρόσωπα ή να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες. Ίσως μάλιστα, κάποια άτομα που θα συναντήσεις, σου προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες που θα επηρεάσουν την πρόοδό σου, ή ακόμα σου ανοίξουν τον δρόμο για μια νέα πορεία που μέχρι τώρα δεν είχες καθόλου φανταστεί. Ωστόσο, αυτό θα έχει σαν συνέπεια να αυξηθούν κατακόρυφα οι καθημερινές σου υποχρεώσεις και κατ’ επέκταση το άγχος σου, καθώς θα νιώθεις ότι ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και να μην τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, γιατί έτσι θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η αντίθεση που σχηματίζει στις 19 Ιουλίου ο Άρης με τον Ουρανό, πρόκειται να επιφέρει κρίσεις και διαφοροποιήσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα αποφασίσεις να χαράξεις μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση και να ασχοληθείς με κάτι εντελώς διαφορετικό και πρωτόγνωρο για σένα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην βιαστείς και να μην αποφασίσεις -επηρεασμένος από τον ενθουσιασμό σου– παρορμητικά. Ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις να ωριμάσουν μέσα σου τα σχέδιά σου και οι ιδέες σου, και να προχωρήσεις όταν θα είσαι πιο σίγουρος. Ανάλογα θέματα μπορεί να αντιμετωπίσεις και στην προσωπική σου ζωή, αφού ίσως θελήσεις να διαλύσεις ξαφνικά – πάνω στα νεύρα σου - μια σχέση, χωρίς να είσαι σίγουρος κατά βάθος. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μεγάλη κινητικότητα θα προκαλέσει η αντίθεση Άρη – Ουρανού που πραγματοποιείται στις 19 Ιουλίου, και μάλιστα αν δεν προσέξεις και δεν καταφέρεις να ελέγξεις τον εαυτό σου, είναι πιθανό να καταλήξεις σε συγκρούσεις και ατυχήματα. Ο κυβερνήτης σου Ουρανός μπορεί να βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για σένα, από όπου σε βοηθά να ανανεώσεις σημαντικά τη ζωή σου και τα ενδιαφέροντά σου, ωστόσο θα πρέπει να είσαι μετρημένος σε όλες σου τις συναναστροφές. Αν έχεις ξεκαθαρίσει τις απόψεις σου και έχεις προσδιορίσει τα σχέδια και τις επιθυμίες σου, η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο κύκλο επαφών που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Αν μάλιστα ψάχνεις ήδη για μια καλύτερη δουλειά, τώρα θα βρεις κάτι που ανταποκρίνεται στις ικανότητές σου και ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, τα οικονομικά σου συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και η αντίθεση Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 19 Ιουλίου, ίσως αποτελέσει για σένα το αποκορύφωμα κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζεις. Ο Ουρανός στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου φέρνει αναπάντεχα έξοδα, αλλά και αναπάντεχα έσοδα και πιθανότατα οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα, ώστε να επιφέρεις την ισορροπία. Η συγκεκριμένη όψη θα εντείνει ακόμα περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά και η ψυχολογία σου, αφού νιώθεις ότι εκεί που πας να ορθοποδήσεις, εκεί εμφανίζεται κάτι και σε αφήνει πάλι στον «άσο». Μην πτοείσαι! Το γεγονός ότι τα έσοδά σου αυξάνονται –έστω και μέσα από δυσκολίες– είναι το πιο παρήγορο στοιχείο σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Για λεπτομέρειες σχετικά με την επιρροή των πλανητών στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-07-2012 00:00:00