blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 12 ως 14 Φεβρουαρίου 2016, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία και τον Ερμή στον Υδροχόο: Η ανάληψη δράσης μπορεί να σε βγάλει απο τα δύσκολα!

Τα άστρα το τριήμερο 12 ως 14 Φεβρουαρίου 2016, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία και τον Ερμή στον Υδροχόο: Η ανάληψη δράσης μπορεί να σε βγάλει απο τα δύσκολα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 24
 

Τα άστρα το τριήμερο 12 ως 14 Φεβρουαρίου 2016, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία

Ευνοϊκές διαθέσεις φαίνεται πως έχει το τριήμερο αυτό, καθώς θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να χαρούμε, να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να αποφορτιστούμε απο την ένταση της εβδομάδας και της καθημερινότητας! Το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία κορυφώνεται την Κυριακή, χρωματίζει όμως τις διαθέσεις ολόκληρου του τριημέρου, φέρνοντας ευκαιρίες για κάθε είδους δραστηριότητα με την οποία θα ήθελες να καταπιαστείς.
 
Κυρίως όμως εστιάζει στην επαγγελματική σου ζωή, προωθώντας θέματα που έμεναν σε εκκρεμότητα. Κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και τώρα μπορείς να τις επαναδιαπραγματευτείς σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα και με σαφώς πιο ξεκάθαρα και αισιόδοξα αποτελέσματα!
 
Οι ημέρες αυτές δίνουν και ιδιαίτερα υψηλή φυσική ενέργεια, προκειμένου να ασχοληθείς και με τα πιο πρακτικά σου ζητήματα, που απαιτούν καλή διάθεση αλλά και έμπνευση! Και φυσικά, μπορείς να εκτονωθείς μέσα από την άσκηση ή την όποια δραστηριότητα απαιτεί κίνηση!
 
Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, το τριήμερο αυτό ανεβάζει σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά σας, σας τονώνει με φυσικό τρόπο και ενισχύει τη διάθεσή σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες, μέσα από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε σημαντικά!

Ερμής στον Υδροχόο

Επίσης, το τριήμερο αυτό έχουμε και την μετακίνηση του Ερμή, που επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου, ενεργοποιώντας έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων και επαναφέροντας ζητήματα που ενδεχομένως μας είχαν απασχολήσει στις αρχές του Γενάρη, όταν πέρασε για πρώτη φορά στο ζώδιο αυτό.
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε μια θέση που για πολλούς αστρολόγους θεωρείται ιδανική, μια και γίνεται εξαιρετικά ευφυής, εμπνευσμένος και κυρίως δημιουργικός! Κατά τη διέλευσή του από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τεχνολογία, ενώ δίνει και ιδιαίτερες εμπνεύσεις και νέες ιδέες, που αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να δημιουργήσουν εξαιρετικές προοπτικές, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και στην προσωπική μας εξέλιξη και ανάπτυξη!
 
Η επικοινωνία βελτιώνεται, αναπτύσσεται και μπορεί να δώσει καρπούς ακόμα και σε υποθέσεις που παρέμεναν σε εκκρεμότητα, αλλά τώρα αρχίζουν να εξελίσσονται σε ένα πάρα πολύ θετικό και υποστηρικτικό κλίμα!
 
Από την θέση αυτή θα σχηματίσει ένα δύο ευνοϊκές όψεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα ενισχύσει οτιδήποτε αφορά τα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας, ενώ το εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει αναπάντεχες ευκαιρίες, προκλήσεις, ειδήσεις, συναντήσεις ή και πληροφορίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να ωφεληθούμε σημαντικά!
 
Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί πολύ τις ζωές των αέρινων ζωδίων, Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης, που ενισχύει σημαντικά τις υποθέσεις τους, επαναφέροντας θέματα από το παρελθόν, αλλά και ενεργοποιώντας έναν καινούριο κύκλο θετικών εξελίξεων!

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 

 
 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2016 15:22:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι