blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Άρη σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Παρ όλο που σε γενικές γραμμές το κλίμα στο πλανητικό σκηνικό έχει ανατρεπτικές διαθέσεις, η σημερινή μέρα κινείται κάτω από καλύτερες ενέργειες, που σκοπό έχουν να μας βοηθήσουν, αλλά και να μας δώσουν μια πρόσθετη ώθηση να αναλάβουμε δράση, καθώς ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει εξάγωνο με Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Sponsored Links

Ο Άρης σε εξάγωνο με Πλούτωνα την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνεις ένα βήμα μπροστά, για την πραγματοποίηση των στόχων και των επιδιώξεών σου. Αν έχεις κατά νου να δρομολογήσεις αλλαγές στη ζωή σου, τις ημέρες αυτές η δράση επιβάλλεται, η ανάληψη πρωτοβουλιών θα σε βοηθήσει να πας ένα βήμα παραπέρα σε ό,τι σχεδιάζεις ή επιθυμείς. Απαραίτητη προϋπόθεση το πάθος και ο ζήλος, η απόλυτη στόχευση στο όνειρό σου είναι η κινητήρια δύναμη των εξελίξεων.

Νέα σχέδια μπορεί να αναδυθούν, ενώ το διάστημα αυτό προκύπτουν νέες προτάσεις ή και συνεργασίες, και μάλιστα με ξαφνικό τρόπο. Πολύ καλή στιγμή για να συνεργαστείς, να συμπράξεις και να επεκταθείς σε ομάδες ανθρώπων, που σου παρέχουν την ενέργεια να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Να θυμάσαι πως οι συνεργασίες μπορεί να λειτουργήσουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά το διάστημα αυτό στις εξελίξεις.

Αν ωστόσο δεν έχεις ακόμα αποσαφηνίσει το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ή προς τα πού νιώθεις την ανάγκη να στοχεύσεις, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αναζητήσεις τι ακριβώς χρειάζεσαι και τι είναι αυτό που θα σου δώσει χαρά με το να ασχοληθείς μαζί του. Και είναι καλό να μην ξεκινήσεις κάτι, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορείς να το υποστηρίξεις με όλη σου την ψυχή!

Αν ωστόσο κινείσαι με γνώμονα την αλλαγή, προς μια συγκριμένη κατεύθυνση, τώρα είναι μια στιγμή που μπορείς να προχωρήσεις. Κι ακόμα κι αν οι εξελίξεις δεν δικαιώσουν άμεσα τις προσδοκίες σου, εσύ μη σταματήσεις ποτέ να πιστεύεις και να προσπαθείς.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, να θυμάστε πως όλα εξαρτώνται από το χειρισμό που κάνετε και από το πάθος που έχετε να φτάσετε στο στόχο σας! Μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί οι επιδιώξεις σας να είναι ξεκάθαρες. Μην αναρωτηθείτε σε καμία περίπτωση για το πώς θα φτάσετε στον προορισμό σας... Κάνετε αυτό που χρειάζεται και οι εξελίξεις θα έρθουν, να είστε σίγουροι!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-01-2017 19:00:00