blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015, με τον Άρη στους Ιχθείς: Αφορμή για παρεξηγήσεις!

Τα άστρα την Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015, με τον Άρη στους Ιχθείς: Αφορμή για παρεξηγήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τα άστρα την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, με τον Άρη στους Ιχθείς

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα την σημερινή μέρα. Αρχικά, μιλάμε για την μετακίνηση του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου, για να περάσει σε αυτό των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.
 
Οι Ιχθείς είναι ένα ζώδιο μεταβλητό, παθητικό και έχει σαν στοιχείο του το νερό, κάτι που δεν ταιριάζει με την πύρινη φύση του πλανήτη. Έτσι, το διάστημα αυτό, οι ενέργειες γίνονται πιο εσωτερικές, πολύ πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να επικεντρωθούμε περισσότερο στον εαυτό μας. Είναι μια περίοδος που γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και πιο ευάλωτοι απέναντι στην εξωτερική πραγματικότητα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αρκετή σύγχυση στην ψυχολογία μας, δημιουργώντας και αρκετά προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως δεν ξέρουμε πώς να κινηθούμε, ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουμε, ενώ τα διλήμματα που θα δημιουργηθούν, δεν εξυπηρετούν τους στόχους και τους σκοπούς μας…
 
Ομολογουμένως, είναι μία δύσκολη περιοχή αυτή για τον Άρη. Το διάστημα που θα ακολουθήσει, είναι πολύ πιθανό κάποια πράγματα να λειτουργήσουν παρασκηνιακά, μια και όταν ο Άρης δεν μπορεί να εκφράσει την πραγματική του φύση, θα στραφεί και σε άλλες μεθόδους, που μπορεί να μην ταιριάζουν με την φύση του, αλλά θα τις χρησιμοποιήσει, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του! Καλό είναι το διάστημα που θα ακολουθήσει να προσέξουμε πολύ το πώς κινούμαστε, αλλά πολύ περισσότερο το ποια πρόσωπα εμπιστευόμαστε…
 
Από την άλλη, είναι μία πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, με τις εσωτερικές μας αναζητήσεις ή ακόμα και με πνευματικά θέματα, που θα στρέψουν το ενδιαφέρον μας σε πιο θετικές και υγιείς κατευθύνσεις.

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα

Βεβαίως, ο Άρης στην διαδρομή του αυτή συναντά αρκετές δυσκολίες. Τόσο το τετράγωνό του με τον Κρόνο, που κορυφώνεται την ημέρα της Πέμπτης, όσο και η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα στις 20 του μηνός, έρχονται να δυσκολέψουν πολύ το σκηνικό, δημιουργώντας έκρυθμες συχνά καταστάσεις, αλλά και έντονη ασάφεια στην ατμόσφαιρα, στις σχέσεις και την επικοινωνία.
 
Καρκίνοι και Σκορπιοί, είστε από τους ευνοημένους του κύκλου αυτού, μια και σας δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη ορμητικότητα τα σχέδιά σας ή ό,τι μπορεί να επιδιώκετε, ενώ είναι πολύ πιθανό να ανανεωθεί και το τοπίο της ερωτικής σας ζωής.
 
Για τους Ιχθείς, είναι μια περίοδος που ενδεχομένως να γίνετε πιο εριστικοί ή πιο επιθετικοί στην συμπεριφοράς σας απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχετε, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σε ζωή. Ίσως να δημιουργηθούν θέματα, τα οποία συχνά θα σας μπερδεύουν ή θα σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας, γι’ αυτό χρειάζεται να λειτουργείτε ευέλικτα και διπλωματικά. Αποφύγετε λόγια ή παρασκηνιακές κινήσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να μην σας βγουν έτσι όπως τα σχεδιάζετε, αλλά να στραφούν και εναντίον σας!
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι, να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας, στις σχέσεις σας, στην συμπεριφορά σας, αλλά και στην εμπιστοσύνη που δείχνετε σε κάποια πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σας. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα κλίμα ασάφειας στην καθημερινότητά σας, που δεν θα βοηθά στην επικοινωνία ή στο να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει γύρω σας. Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα, που δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις τους.
 
Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη
 
Παράλληλα σήμερα έχουμε και τη σύνοδο του Ερμή με την Αφροδίτη. Μια όψη, που έρχεται να δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές συνθήκες στην επικοινωνία, να προάγει σχέσεις και συνεργασίες και να δώσει τη δυνατότητα της εξυγίανσης ή της διευθέτησης σχέσεων, που μπορεί να είχαν για κάποιο λόγο απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί το τελευταίο διάστημα!
 
Ευνοεί ιδιαίτερα και τα θέματα της ερωτικής ζωής και δίνει τη δυνατότητα και να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να εκφράσουμε με μια μεγαλύτερη ευκολία το συναίσθημά μας και να δημιουργήσουμε πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις που μας ενδιαφέρουν!
 
Ιδιαίτερα ευνοημένα τα ζώδια της γης. Ταύροι, Παρθένοι κι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι μέρες προσφέρονται για να πείτε αυτά που θέλετε στα κατάλληλα πρόσωπα και να σας κατανοήσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και ό,τι άλλο μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015.Από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. «Έρωτας ψεύτης», με τον Άρη στους Ιχθείς και ουράνιες αγάπες του Γενάρη σε «τοπίο στην ομίχλη»!

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ευχές για μια όμορφη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-01-2015 19:30:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι