blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015. «Έρωτας ψεύτης», με τον Άρη στους Ιχθείς και ουράνιες αγάπες του Γενάρη σε «τοπίο στην ομίχλη»!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015. «Έρωτας ψεύτης», με τον Άρη στους Ιχθείς και ουράνιες αγάπες του Γενάρη σε «τοπίο στην ομίχλη»!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 17
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 12 ως 18 Ιανουαρίου 2015

Με μεικτές αστρικές όψεις, πλανητικές μετακινήσεις και ανάλογα γεγονότα συνεχίζουμε τις διαδρομές μας τον Ιανουάριο. Αυτό εδώ το επταήμερο του μήνα ξεχωρίζει για την μεταβλητότητα, την αναποφασιστικότητα του κόσμου, αλλά και των πλανητών. Σύμφωνα με τις αρχές της Αστρολογίας, μπορούμε να παραδεχθούμε εξάλλου το αξίωμα που λέει πως ό,τι συμβαίνει εκεί επάνω, έχει αντίκτυπο και εδώ κάτω.
 
Αυτή την εβδομάδα όμως, θα ασχοληθούμε επισταμένα με τον έρωτα. Μέσα από τις όψεις που σχηματίζει ο απρόβλεπτος Ουρανός με τον επικοινωνιακό Ερμή και την ερωτική Αφροδίτη θα ανακαλύψουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε όλοι μας, για να ξεπεράσουμε τις αισθηματικές σκοτούρες και να ανακαλύψουμε ότι αυτά που μας ενώνουν, είναι πολύ περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Μάλιστα, ο έρωτας, με την κεραυνοβόλα μορφή του, αναμένεται να κτυπήσει ξανά πολλούς από τους εκπροσώπους του ζωδιακού. Το ερώτημα είναι πόσο θα κρατήσει;

Άρης στους Ιχθείς

Ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης και της δύναμης περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Ιανουαρίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου. Η νέα θέση του Άρη στο μεταβλητό και υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων «βγάζει» στην επιφάνεια σκάνδαλα, ενώ τονίζει το στοιχείο της παραπλάνησης που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του τελευταίου ζωδίου του κύκλου.
 
Παράλληλα, ο Άρης από αυτή τη θέση προκαλεί ζητήματα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο, (προβλήματα στη θάλασσα λόγω καιρού, αλλά και στην ξηρά με πλημμύρες). Καθώς οι Ιχθύες σχετίζονται με κλειστούς χώρους, δεν αποκλείονται ειδήσεις που έχουν να κάνουν με κρατούμενους ή με νοσοκομεία, ακόμα και με ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά studios.

Κεραυνοβόλοι έρωτες

Ο Άρης στους Ιχθείς σε προσωπικό επίπεδο, τονίζει ακόμα περισσότερο την ευαισθησία, το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που διέπουν τους Ιχθείς. Πρόκειται για μια ευτυχή, αλλά ταυτόχρονα «ντελικάτη» σύμπτωση, αφού τις ημέρες που ακολουθούν και πιο συγκεκριμένα στις 13 και 14 Ιανουαρίου, η ερωτική Αφροδίτη και ο επικοινωνιακός Ερμής σχηματίζουν αντίστοιχα εξάγωνα με τον Ουρανό, πλανητικές όψεις που φέρνουν κεραυνοβόλους έρωτες, ευχάριστες ειδήσεις και άλλα τυχαίες συναντήσεις που κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις.

Και απότομες… προσγειώσεις

Ο «πολεμικός» Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 15 του Ιανουαρίου, μια αρκετά δύσκολη όψη, που μπορεί να «προσγειώσει» απότομα όσους τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν να πετούν σε ροζ συννεφάκια και να στέλνουν καρδούλες από το inbox τους. Είπαμε, ο Άρης στους Ιχθείς μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί «αρχιψεύταρος» οπότε χρειάζεται προσοχή σε άκαιρους ενθουσιασμούς. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, εκτός από ερωτικές απογοητεύσεις, θα μπορούσε να προκαλέσει αναφλέξεις σε ευαίσθητες περιοχές του πλανήτη ή να γίνει αιτία για πολιτικές ανατροπές και κοινωνικές αναταράξεις ανά τον κόσμο.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσουν η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς, αλλά και οι σημαντικές πλανητικές όψεις της περιόδου, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 

Σχετικά άρθρα

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας! Τα ζώδια την εβδομάδα 12 μέχρι 18 Ιανουαρίου 2015.

Οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις 2015 για όλα τα ζώδια, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης στους Ιχθείς μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Ιανουαρίου και οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-01-2015 14:15:00