blank
 
blank

Το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα-Κρόνου και Δία. Μια όψη «μεγατόνων» που φέρνει τύχη και ελπίδα!

 
Το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα-Κρόνου και Δία. Μια όψη «μεγατόνων» που φέρνει τύχη και ελπίδα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα-Κρόνου-Δία

Στον εξαιρετικό πλανητικό σχηματισμό του μεγάλου τριγώνου, λαμβάνουν μέρος ο Άρης και ο Δίας από τον Καρκίνο, ο Κρόνος από τον Σκορπιό και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς φέρνοντας στη ζωή μας τύχη αλλά και ελπίδα. Καθώς το τρίγωνο γίνεται στο στοιχείο του νερού, η γονιμότητα σε όλα τα επίπεδα αυξάνει, δεν υπάρχει πια η «ξηρή» αίσθηση της πρόσφατης περιόδου, καθώς οι πλανήτες στο υγρό στοιχείο αυξάνουν τη συναισθηματισμό, τον οραματισμό, αλλά και τη συμπόνια, την αγάπη και τη ψυχική ανάταση. Και φυσικά, αυτό θα έχει θετικές επιπτώσεις για όλους μας, καθώς Δίας και Κρόνος είναι οι κοινωνικοί πλανήτες, που διαμορφώνουν τάσεις στην κοινωνία.
 
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στις 13 Ιουλίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει μέχρι και τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου. Από τη θέση αυτή ο Άρης θα ενεργοποιήσει το θεαματικό μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνουν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τις 17 μέχρι τις 23 Ιουλίου, που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην προσωπική ζωή μας αλλά και στην πατρίδα μας και ίσως φέρουν μια αχτίδα φωτός για την πολυαναμενόμενη ανάπτυξη, που περιμένουμε αστρολογικά το 2015.
 
Το μεγάλο τρίγωνο Άρη, Ποσειδώνα, Κρόνου και Δία έρχεται για να μας δείξει και να μας αποδείξει ότι στη ζωή μας, για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε καλύτερη ροή του συναισθήματος, σε συνδυασμό με την ακαδημαϊκή σκέψη, και κυρίως ότι χρειαζόμαστε σχέσεις που ρέουν εύκολα, τόσο συναισθηματικά όσο και επικοινωνιακά. Δεν έχουμε πλέον ανάγκη από σχέσεις που μας καλύπτουν μόνο επιφανειακά ή υλικά, αλλά από σχέσεις που περιέχουν αγάπη, σεβασμό, αρμονία, ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη.
 
Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε φτάσει πλέον σε ένα οριακό σημείο, αυτό που λέμε «πιο πάτος δεν γίνεται» και δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια, την ανοχή και τα ψυχικά αποθέματα, να στηρίξουμε ανθρώπους και καταστάσεις, που αντί να μας τροφοδοτούν, μας απομυζούν.
 
Το κυριότερο όμως αίτημα που θέτει το μεγάλο τρίγωνο είναι η αναγκαιότητα δημιουργίας μια ανθρώπινης αλυσίδας που θα προωθήσει και θα δημιουργήσει ασφάλεια και σταθερότητα. Μια άλλη εκδοχή ή ένα άλλο σενάριο αυτού του σχηματισμού, θα μπορούσε να είναι ο ξεσηκωμός απέναντι στο κατεστημένο των λαών ανά των κόσμο, που ήδη γίνεται σε πολλές χώρες, απέναντι σε κάθε είδους καταπίεση όπως δείχνουν οι σκληρές όψεις του τέλους του Ιουλίου.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από το μεγάλο τρίγωνο είναι εκείνα του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς).

Το μεγάλο τρίγωνο και οι προβλέψεις για τα ζώδια

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή "Μέσα σε όλα" του zougla.gr με τη Μαρία Μαρίνα Σεραφειμήδου και καλεσμένο τον Γιώργο Ματσάγγο. Ακούστε τις προβλέψεις για το ζώδιο σας και δείτε στο τέλος της εκπομπής πως η συγκεκριμένη όψη θα μας επηρεάσει γενικότερα.

Γι’ αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro.gr προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη σε όλους! Παρακαλούμε να καλείτε από τις 12.00 μεσημέρι μέχρι 12.00 μεσάνυχτα.  Τηλεφωνήστε τώρα στο 211 1883452.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-07-2013 00:00:00