blank
 
blank

Τι θα συμβεί με τον Άρη σε ορθή πορεία και το Δία σε τρίγωνο με Κρόνο: Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα!

 
Τι θα συμβεί με τον Άρη σε ορθή πορεία και το Δία σε τρίγωνο με Κρόνο: Κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τι θα φέρει ο Άρης σε ορθή πορεία και ο Δίας σε τρίγωνο με Κρόνο

Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας με τον Άρη σε ορθή πορεία και τον Δία σε τρίγωνο με Κρόνο απο την αστρολόγο Σουζάνα

Παρατηρήσατε κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών ότι τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν κινήθηκαν όπως τα είχατε σχεδιάσει και όπως ελπίζατε να συμβούν; Κάποιοι έχουν βιώσει βίαιες αλλαγές στα επαγγελματικά, τα σχέδια, τις σχέσεις, ακόμη και κάποια προσωπικά όνειρα που στις αρχές του 2014 φαινόταν ότι θα είχαν μια καλή έκβαση.
 
Εκτός από τις άλλες αρνητικές όψεις των προηγούμενων μηνών, ο ανάδρομος Άρης στο Ζυγό, απο την 1η Μαρτίου, φέρει μεγάλη ευθύνη για όλα αυτά τα προβλήματα. Πάντα ο ανάδρομος Άρης συμπίπτει με μια περίοδο χαμηλής ενέργειας, καθυστερήσεων, απογοητεύσεων, κλονίζοντας εκείνες τις καταστάσεις που δεν στηρίζονται σε ισχυρά θεμέλια.
 
Μερικοί άλλοι βίωσαν μια επανασύνδεση με καταστάσεις ή πρόσωπα από το παρελθόν ή επανεξέτασαν κάποιες παλιές ιδέες ή συνεργασίες, ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Δεδομένου ότι ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού δεν βρίσκεται στο δυνατό του σημείο, οι σχέσεις που δεν είχαν τη δύναμη να το παλέψουν ή δεν στηρίζονταν σε ισχυρές βάσεις οδηγήθηκαν σε ρήξη.
Sponsored Links

Ο Άρης σε ορθή πορεία

Μόλις ο Άρης επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 20 Μαΐου ώρα 04:31, οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Άρη θα γνωρίσουν κάποια αλλαγή. Οι αλλαγές πορείας του Άρη επιφέρουν πάντα άμεση επίδραση. Λόγω του ότι πρόκειται για τον πλανήτη της δράσης, θα επέλθουν ξαφνικές αλλαγές, ειδικά αν ο Άρης πλήττει κάποιον πλανήτη στον γενέθλιο χάρτη σας.
 
Ο Άρης σε ορθή πορεία στον Ζυγό θα επηρεάσει ειδικά τους Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς που έχουν γεννηθεί γύρω στις 7 Μαρτίου – 1 Απριλίου, 29 Ιουνίου -3 Ιουλίου, 30 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου και 29 Δεκεμβρίου – 2 Ιανουαρίου, ή όσους έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους πλανήτες στα ίδια ζώδια από τις 7 – 11 μοίρεςστον γενέθλιο χάρτη τους. Η επιρροή μπορεί να είναι θετική ή αρνητική, ανάλογα με τις όψεις που δημιουργούν οι πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σας, γι αυτό να συμβουλεύεστε συχνά τις προσωπικές προβλέψεις σας.
 
Στην παγκόσμια σκηνή θα βιώσουμε μια κλιμάκωση των στρατιωτικών υποθέσεων και καταστάσεις που θα απασχολήσουν έντονα τα μέσα ενημέρωσης.
 
Σε πολιτικό ή προσωπικό επίπεδο, όπως και να έχει,  τα πράγματα θα κινηθούν τώρα σε πιο γρήγορους ρυθμούς, επιφέροντας αλλαγές. Καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία, τα χρονικά διαστήματα της περιόδου κατά την οποία είναι σε στάση (όπως και της περιόδου όπου βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία) είναι εκείνα όπου ο πλανήτης δρα με μεγαλύτερη ισχύ. Ο Άρης θα παραμείνει σε στάσιμη πορεία απο τις 20 Μαΐου μέχρι τις 21 Ιουλίου 2014, όταν θα φτάσει στις 27º του Ζυγού. Ο Άρης έχει ανάδρομη πορεία περίπου κάθε 2 χρόνια.

Δίας τρίγωνο Κρόνος

Στις 24 Μαίου 2014, κορυφώνεται η όψη του Δία σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη, που θα συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη, τα νέα έργα, τα οικονομικά και τη σταθεροποίηση των καταστάσεων. Η όψη αναμένεται να φέρει ένα θετικό κλίμα για τα οικονομικά σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο.
 
Η όψη αυτή θα οφελήσει κυρίως τα ζώδια του Νερού και της Γης και ιδιαίτερα τους Καρκίνους, Ιχθείς και Παρθένους που στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη τους ο Ήλιος βρίσκεται ανάμεσα στις 14 – 18 μοίρες, ή εκείνοι που έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά ζώδια και σε αυτές τις μοίρες, και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ικανότητες τους, εφόσον λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.
 
Όλα αυτά ακούγονται καλά... Ωστόσο, υπάρχουν και τα εμπόδια, αφού ο Ερμής θα επιστρέψει σε ανάδρομη πορεία στις 7 Ιουνίου 2014, για 3 εβδομάδες, επαναξετάζοντας για άλλη μια φορά τις καταστάσεις.
 
Έτσι κυλά το πρώτο εξάμηνο του 2014, με μια πληθώρα οπισθοδρομικών πλανητών. Αλλά, απο τις 2 Ιουλίου 2014 θα είμαστε και πάλι σε θέση να επωφεληθούμε απο ευνοϊκές όψεις και να φτιάξουμε τη ζωή μας σύμφωνα με τα όνειρα και τους στόχους μας. Ας μη μένουμε λοιπόν ανενεργοί και μοιρολάτρες! Χρειάζεται αισιοδοξία και δράση για να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δώσουν οι Ουρανοί.

Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας με τον Άρη σε ορθή πορεία και τον Δία σε τρίγωνο με Κρόνο:

 
Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας με τον Άρη σε ορθή πορεία και τον Δία σε τρίγωνο με Κρόνο απο την αστρολόγο Βίβιαν
 
Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας με τον Άρη σε ορθή πορεία και τον Δία σε τρίγωνο με Κρόνο απο την μελλοντολόγο Ταρώ Κατίνα
 
Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας με τον Άρη σε ορθή πορεία και τον Δία σε τρίγωνο με Κρόνο απο την χαρτομάντη Λιλίκα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2014 00:00:00