blank
 
blank

Άρης στον Αιγόκερω μέχρι 4 Δεκεμβρίου: το σιδηρούν προσωπείο του έρωτα.

 
Άρης στον Αιγόκερω μέχρι 4 Δεκεμβρίου: το σιδηρούν προσωπείο του έρωτα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης στον Αιγόκερω

Άρης στον Αιγόκερω και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Στις 26 Οκτωβρίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, μία θέση δύναμης, εξουσίας και δυνατών επιδόσεων. Συχνά τόσο δυνατών, που αφήνει πίσω του τους άλλους, κάνοντάς τους να φαίνονται ελλείπεις και αδύναμοι να ανταπεξέλθουν σε έναν άνισο αγώνα, στον οποίο μόνο ο πιο δυνατός κερδίζει. Η λίμπιντο και η ερωτική δραστηριότητα είναι στα ύψη, αλλά με τρόπο ώριμο, αλάθητο, σχεδόν επαγγελματικό.

Το δίλημμα: Έρωτας ή καθήκον;

Και τι γίνεται με τις σχέσεις; Τις ερωτικές, τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές. Πως επηρεάζονται κάτω από αυτές τις σχεδόν πολεμικές συνθήκες, τις συνθήκες καθήκοντος;
 
Μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου είναι μία περίοδος, κατά την οποία θα δώσουμε ώθηση κυρίως στις επαγγελματικές μας συνεργασίες, αφού τέτοιου είδους επιτυχίες αποτελούν την κινητήριο δύναμη για τον Άρη στον Αιγόκερω, ρυθμίζοντας οικονομικά και εργασιακά με τρόπο απόλυτο, σκληρό και καθόλου συμβιβαστικό. Όσα πιο πολλά μπορούμε να αρπάξουμε, τόσο το καλύτερο, είναι το κίνητρο αυτό το χρονικό διάστημα. Φυσικά, με τρόπο δίκαιο πάντα και χωρίς παραβάσεις.
 
Το συμφέρον διαχωρίζεται από το συναίσθημα, ενώ η διάθεση κυριαρχίας πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις, μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις. Η πίεση που ασκούμε στους άλλους να ακολουθήσουν το ρυθμό μας, τη γραμμή και τις επιθυμίες μας, προέρχεται από μία εσωτερική φωνή, πως όλα πρέπει να είναι τακτοποιημένα, οργανωμένα και μάλιστα με τρόπο οριστικό και αμετάκλητο.

Όχι στην μετριότητα

Σε ζώδιο του Κρόνου, ο Άρης δεν δέχεται τη μέση λύση, τις μέτριες καταστάσεις, τις μισοτελειωμένες δουλειές.
 
Ακόμα και στον έρωτα, η συμπεριφορά μας θυμίζει λιγότερο ρομαντισμό και περισσότερο εμπορική συμφωνία. Οι σχέσεις διακατέχονται από μία διακριτικότητα, έναν καθωσπρεπισμό, αφού θα αποφύγουμε σα τον διάβολο το λιβάνι να δημοσιοποιηθεί η προσωπική μας ζωή και να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που μας αφορούν. Με τον ίδιο τρόπο, θα αποφύγουμε και τους κουτσομπόληδες ανθρώπους, που με ζήλο μαθαίνουν για μας και κατόπιν διαδίδουν και διηγούνται. Όλα, ακόμα και ο έρωτας, βρίσκουν σιγά και με ευλαβική προσοχή το δρόμο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την ανάλογη σοβαρότητα που τους πρέπει.

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Ξεκαθάρισμα στις σχέσεις

Αν και είναι δύσκαμπτη περίοδος για ερωτικές εξελίξεις, ωστόσο με την όψη συνόδου του Άρη με τον Πλούτωνα στις 10 Νοεμβρίου, θα ξεκαθαρίσουν εκκρεμότητες, μπερδεμένες σχέσεις και μετέωρες καταστάσεις, αφού με έναν φοβερό αυτοέλεγχο, θα παρακάμψουμε ό,τι είναι για μας ακατάλληλο, αβέβαιο και μας ενοχλεί. Σε περίπτωση που βιώνουμε καταστάσεις πίεσης, αυτή θα εκτονωθεί με βίαιο ή έστω άγριο και ξαφνικό τρόπο, που θα τρομάξει τους γύρω μας. Εν ολίγοις, τίποτα που είναι ψεύτικο δεν θα κρατήσει, ενώ στην επιφάνεια θα βγει μία αγανακτισμένη και οργισμένη συμπεριφορά.
 
Οι σεξουαλικές αντοχές ωστόσο, στο αποκορύφωμα όπως ποτέ άλλοτε, τα τείχη του δήθεν και της αποστασιοποίησης θα πέσουν, ειδικά αν αυτό που μας κρατάει κάπου, με κάποιον, δεν είναι αληθινό, εμποδίζει την εξέλιξη μας ή ήταν ουτοπικό και πρακτικά ανύπαρκτο. Η αιτία μπορεί να είναι μια κατάσταση που ανεχόμασταν για διάφορους λόγους, μια καταπίεση που έχουμε υποστεί στην οποία κλείναμε τα μάτια, μια επαγγελματική πίεση ή ένας υποβιβασμός. Οτιδήποτε συσσώρευε την αρνητικότητά μας, τώρα θα ξεσπάσει χωρίς να υπολογίζει φραγμούς, συνέπειες και ντροπή.

Ο καθωσπρεπισμός της σεξουαλικότητας

Τις μέρες αυτές όλα είναι και συντηρητικά, εκτός από ελεγχόμενα. Τουλάχιστον έτσι φαίνονται, γιατί στην ουσία υπάρχει μια σεξουαλική απελευθέρωση, κάτω από τη κάλυψη του σοβαρού και του καθωσπρεπισμού. Κανένα περιθώριο λοιπόν για επιπόλαιους δεσμούς, για χλιαρά συναισθήματα, όπως και καμία ανοχή για απόρριψη.

Η ενεργοποίηση του “εγώ” στις σχέσεις

Ναι, την περίοδο αυτή ο εγωισμός μας θα είναι στα ύψη, εκλαμβάνοντας εύκολα μια λάθος απάντηση ή μια ανόρεκτη γκριμάτσα από το αντικείμενο του πόθου μας, ως απόρριψη και εγκατάλειψη.
 
Παράλληλα, μια ανεκτή επιθετικότητα, καθώς και μία έπαρση, θα ανήκει στην καθημερινή μας διάθεση. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, παρασυρόμαστε από την αίσθηση πως είμαστε καλύτεροι, αξιότεροι, πιο επιτυχημένοι, ικανότεροι, ενώ αλίμονο σε όσους αρνηθούν να ικανοποιήσουν τα αιτήματά μας και να αρνηθούν την εύνοια που τους δείχνουμε.
 
Δεν πρόκειται για μία περίοδο όπου ο ξαφνικός και κεραυνοβόλος έρωτας θα κερδίσει έδαφος, αλλά για μία περίοδο κατά την οποία ο έρωτας βιώνεται με γνώμονα το πνευματικό ταίριασμα, την αξιοπρέπεια και το κοινωνικό κύρος. Όσο ο Άρης θα διανύει τον Αιγόκερω, θα μας ελκύουν άτομα με πυγμή, ισχύ και χρήμα. Όλα αυτά θα λειτουργήσουν σαν το απόλυτο αφροδισιακό τρίπτυχο.
 
Και όταν όλα γίνουν σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις που θέτουμε, όσο ο Άρης είναι στον Αιγόκερω και όλα βαίνουν προς ικανοποίησή μας, τότε μπορούμε να βασιστούμε στην υπόσχεση που δίνει: Να βάλει το πρώτο λίθο για το χτίσιμο του οικοδομήματος, που ονομάζεται σταθερή σχέση. Έστω και με προϋποθέσεις! Τι θα φέρει η νέα θέση του Άρη στην ερωτική σου ζωή; Μάθε το από τους πιο έγκυρους αστρολόγους καλώντας στο 14788 ή στέλνοντας sms με τη λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529. Η χρέωση είναι μόνο 1,23/sms!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2014 14:20:00