blank
 
blank

Η success machine που ονομάζεται Αρης στον Αιγόκερω ξυπνά την όρεξη για επαγγελματική επιτυχία. Τι γίνεται όμως με την αγάπη;

 
Η success machine που ονομάζεται Αρης στον Αιγόκερω ξυπνά την όρεξη για επαγγελματική επιτυχία. Τι γίνεται όμως με την αγάπη;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Άρης στον Αιγόκερω και η επαγγελματική επιτυχία

Mε το πέρασμα του Αρη στον Αιγόκερω, είναι σα να πατάτε το κουμπί της επιτυχίας, ξυπνώντας μέσα σας την όρεξη για επαγγελματική επιτυχία και κοινωνική αναγνώριση.

Απορρίπτοντας δρόμους εύκολους και χιλιοπερπατημένους, ακολουθείτε λαβύρινθους, οι οποίοι με την αφωσίωση και την επαγγελματική συνείδηση, θα μετατραπούν σε πάρκα χαράς.
 
Η ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ακριβώς ποια ειναι τα ταλέντα σας , τα δυνατά σας σημεία, και να τα αξιποιήσετε μεθοδικά, ειναι αδιαπραγμάτευτη.
 
Στην καθημερινότητα, τραβάτε μια ευθεία γραμμή, σαν πολεμιστής, μην αφήνοτας περιθώρια στους άλλους, παρά να ακολουθήσουν.

Στην καθημερινότητα όμως. Τι γίνεται με την αγάπη ;

Οι σχέσεις ειναι αυτές που θα δεινοπαθήσουν κάτω απο την μανία ελέγχου και απόλυτου χειρισμού των καταστάσεων, αφού θεωρείτε πως όποιος έχει το πάνω χέρι κερδίζει και τη κούρσα. Εδώ δεν πρόκειται όμως για αγώνα δρόμου, ούτε ο νικητής παίρνει το κύπελο σπίτι του.  Ευτυχώς, η Σελήνη διανύει την τελευταία μοίρα του Αικόκερω, απολαμβάνοντας απόψε κιόλας το πέρασμα στον „όλα καλά-όλα ωραία„ Υδροχόο.
 
Με αυτό τον τρόπο, η στάση σας θα γίνει πιο άνετη και χαλαρή, αλλά και η συμπεριφορά σας στο θέμα του έρωτα, λιγότερο αποπνικτική. Οι Υδροχόοι και γενικότερα τα ζώδια του Αέρα θα βρεθείτε εν μέσω διλλημάτων, αποφάσεων που το περιβάλλον σας πιέζει να πάρετε εν μια νυκτί και εντάσεων που προέρχονται απο τον εργασιακό χώρο.
 
Η προσοχή σας θα πρέπει ωστόσο να στραφεί στην επίλυση των επαγγελματικών σας μπλοκαρισμάτων, τα οποία έχουν άμεση σχέση με το παρελθόν. Αλλωστε, για να μπορέσετε να κοιτάξετε μπροστά, θα χρειαστεί για μια στιγμή μέσα στο χρόνο, να γυρίσετε τη ματιά σας πίσω, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σας, εφαρμόζοντας μια ιδέα της οποίας η σύλληψη είχε γίνει στο παρελθόν και επιστρέφοντας ενδεχομένως σε παλιές, επαγγελματικές σχέσεις, των οποίων ο κύκλος δεν είχε τελικά κλείσει.
 
Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο Κρόνος, στον ηλιακό σας δέκατο οίκο, δημιουργούν τις προυποθέσεις εκείνες, ώστε η ζωή σας να γίνει σχεδόν talk of the town.
 
Το δε βαρύ πυροβολικό, ο Αρης, επηρεασμένος από τη στρατιωτική αρβύλα του Αιγόκερω, σας εξασφαλίζει όχι μόνο επαγγελματική επιτυχία, αλλά και στα ερωτικά σας παρουσιάζει στα μάτια του άλλου σαν να έχετε ξεπηδήσει μέσα απο Άρλεκιν, „θεληματικό πηγούνι, αποφασιστικότητα και επιβλητικό στυλ „.
 
God bless love.
 
Απλά γύρετε πίσω και απολαύστε τα βεγγαλικά.

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-11-2012 00:00:00