blank
 
blank

Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 28 Αυγούστου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι τις 28 Αυγούστου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης στον Καρκίνο

Στις 13 Ιουλίου και ώρα 16:22, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 28 Αυγούστου. Η νέα θέση του δεν θεωρείται θετική, αφού βρίσκεται στην παραδοσιακή του πτώση.
 
Έτσι, ενώ ο Άρης είναι ένας πλανήτης «πολεμικός» και δυνατός χωρίς συναισθηματισμούς και εξάρσεις, στο συγκεκριμένο ζώδιο, λειτουργεί περισσότερο συναισθηματικά και κυκλοθυμικά, κάτι που δεν του ταιριάζει. Αυτό φυσικά μπορεί να μην σημαίνει τίποτα σε προσωπικό επίπεδο ή ίσως και να είναι καλό σε μερικές περιπτώσεις, αφού «γλυκαίνει» την σκληρή όψη της ζωής. Από την άλλη όμως λείπει ο δυναμισμός, το θάρρος και η πρωτοβουλία για δράση ή αντίθετα υπάρχει ανυπομονησία για δράση χωρίς σκέψη.
 
Τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και την πατρίδα, θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκονται ήδη τέσσερις πλανήτες (Δίας, Μαύρη Σελήνη, Ήλιος και ανάδρομος Ερμής) σημαίνει ότι ο Άρης θα αποτελέσει τον «πυροδότη» για σημαντικές εξελίξεις.

Τα ζώδια που επηρεάζονται απο τον Άρη στον Καρκίνο

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα με τη νέα θέση του Άρη είναι οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι και οι Παρθένοι, ενώ τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα αναγκαστούν να βρουν οριστικές λύσεις σε προβλήματα που διαιωνίζονται.

Άρης στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 13 Ιουλίου και μέχρι τις 28 Αυγούστου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, μια ανακαίνιση ή και μια μετακόμιση που σκέφτεσαι από καιρό. Η σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου θα υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα και παρά το γεγονός ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, θα μπορέσεις να τις χειριστείς αποτελεσματικά, καθώς θα κατανοήσεις περισσότερο και τις δικές τους ανάγκες. Η συγκεκριμένη διέλευση θα σε ωθήσει να ασχοληθείς πιο σοβαρά και με την προσωπική σου ζωή και να βρεις λύσεις σε τυχόν διαφωνίες με τον σύντροφό σου, ή να αποκοπείς οριστικά από μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί πια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 13 Ιουλίου, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με άτομα που σε προβληματίζουν και να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Μέχρι και τις 28 Αυγούστου, το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένο, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεις μια κοινή γραμμή με τον σύντροφό σου και να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία που θα σε διεγείρει και πνευματικά. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική συνεργασία, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 13 Ιουλίου ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου. Μέχρι και τις 28 Αυγούστου που θα βρίσκεται εκεί, τα οικονομικά σου θα υποστούν αρκετές διακυμάνσεις, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για κέρδος, αλλά και απρόβλεπτες απώλειες. Αν είσαι άνεργος, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο που είναι θετική για εξεύρεση νέας εργασίας, ενώ καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και τις γνωριμίες σου, που μπορεί να μεσολαβήσουν και να σου εξασφαλίσουν μια καλή θέση. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, είναι πιθανό να γίνεις περισσότερο κτητικός προς τον σύντροφό σου, και να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις τουλάχιστον τις παράλογες σκηνές ζηλοτυπίας. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις όλο σου το πάθος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, μετά τον Δία, τον Ήλιο, την Μαύρη Σελήνη και τον Ερμή, στις 13 Ιουλίου, περνάει και ο Άρης στο ζώδιό σου! Όλη αυτή η παρέλαση των πλανητών από το ζώδιό σου, φυσικό είναι να σε φέρνει στο προσκήνιο και να κάνει τη ζωή σου αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά ίσως και κάπως κουραστική. Μέχρι και τις 28 Αυγούστου, ο Άρης θα σε γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, είτε αυτά συνδέονται με την επαγγελματική σου ζωή είτε με τα προσωπικά σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το να ξέρεις πότε πρέπει να πατήσεις φρένο, ώστε να μην ξοδεύεις την ενέργειά σου άσκοπα. Βάλε προτεραιότητες και στόχους και μην καταναλώνεσαι άσκοπα, αν δεν θέλεις να καταβάλλεις τον οργανισμό σου. Τώρα μπορείς να πετύχεις τα πάντα, σε κάθε περίπτωση όμως το μέτρο είναι απαραίτητο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η διέλευση του Άρη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 13 Ιουλίου και μέχρι τις 28 Αυγούστου, ίσως αποδειχθεί κάπως «μονότονη» για σένα, αφού ο κόκκινος πλανήτης, θα σε αναγκάσει να απαρνηθείς για λίγο την «κοσμική» σου πλευρά και να ξεκινήσεις μια εσωτερική διεργασία, προκειμένου να εντοπίσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Μια και βρισκόμαστε στην καλοκαιρινή περίοδο, μπορείς να προγραμματίσεις τις διακοπές σου ώστε να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να δεις πιο καθαρά κάποια γεγονότα. Ο σύντροφός σου ή κάποια άλλα άτομα, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική καθοδήγηση που δεν θα πρέπει να υποτιμήσεις. Επίσης ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει νέες προοπτικές και να σε βοηθήσει να κόψεις τις γέφυρες με το παρελθόν, αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο Άρης ξεκινά την πορεία του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 13 Ιουλίου και την ολοκληρώνει στις 28 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη, και η ανάγκη σου να βρεθείς με τους φίλους σου, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα ή να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο έντονη από κάθε άλλη φορά. Αν είσαι ελεύθερος, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, μάλλον όμως, θα είναι δύσκολο να επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο, αφού όλοι λίγο πολύ θα ανταποκρίνονται στα πρότυπά σου. Έστω και με δυσκολία όμως θα καταφέρεις να επιλέξεις το άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Τέλος το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο και για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 13 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου μαζί με άλλους τέσσερις πλανήτες που βρίσκονται ήδη εκεί, πυροδοτεί σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Φαίνεται λοιπόν ότι η καλοκαιρινή περίοδος θα είναι πολύ δραστήρια για σένα, αφού μέχρι και τις 28 Αυγούστου, θα έχεις την ευκαιρία να προβληθείς και να διεκδικήσεις μια ανώτερη θέση. Αν ανήκεις στους άνεργους Ζυγούς, ίσως μέσα από μια εργασία που φαίνεται ή είναι εποχική, κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να βρεις μια μόνιμη θέση. Ο Άρης ωστόσο κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σου, και αυτό σημαίνει ότι εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σχέση, καλό θα είναι να μην την αμελήσεις εξαιτίας των επαγγελματικών σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον ενός ανωτέρου σου, μπορεί να έχει θετική εξέλιξη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, περνάει στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου στις 13 Ιουλίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου και να βάλεις τα θεμέλια για ένα λαμπρό μέλλον τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή η απόκτηση ενός πτυχίου, είναι μόνο μερικές από τις πολλές πιθανότητες που μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας, θα επηρεάσει το πεπρωμένο σου και θα σε κάνει να δεις με άλλα μάτια τη ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τις 28 Αυγούστου πρόκειται να σε φέρει αντιμέτωπο με τα οικονομικά σου τα οποία εδώ και αρκετό καιρό σου δημιουργούν έντονους προβληματισμούς. Με πέντε πλανήτες μάλιστα στον συγκεκριμένο τομέα, φαίνεται ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να κάνεις κάτι εδώ και τώρα. Αν έχεις χρέη και οφειλές προς τρίτους, ίσως αναγκαστείς να κάνεις μια τελευταία ρύθμιση, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Αν πάλι τα οικονομικά σου είναι σταθερά, τότε αυτή η διέλευση θα λειτουργήσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα. Έτσι, ίσως θελήσεις να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν, ή δημιουργήσεις μια παθιασμένη σχέση με ένα άτομο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι ο μόνιμος δεσμός σου – αν έχεις – που μπορεί να κινδυνέψει σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του κόκκινου πλανήτη Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τις 28 Αυγούστου, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα, αφού ήδη εκεί βρίσκονται άλλοι τέσσερις πλανήτες. Ωστόσο ο Άρης θεωρείται ο «πυροδότης» που ενεργοποιεί τις καταστάσεις και αυτό σημαίνει ότι τώρα θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις σχέσεις σου. Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και η καριέρα σου, αναγκαστικά πρέπει να περάσουν σε δεύτερη μοίρα, αφού ο σύντροφός σου – αν είσαι δεσμευμένος – δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί άλλο την «αδιαφορία» σου. Αν λοιπόν θέλεις να διατηρήσεις αυτή τη σχέση, φρόντισε να το δείξεις με έργα και όχι με λόγια. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία, που είτε το θέλεις είτε όχι, θα αποσπάσει όλη την προσοχή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 13 Ιουλίου ο Άρης περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Αυγούστου. Φαίνεται λοιπόν ότι το καλοκαίρι είναι περισσότερο αφιερωμένο στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, παρά στις διακοπές και στις διασκεδάσεις. Ωστόσο, έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις περισσότερες εμπειρίες και φυσικά να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση ή και ένα καλύτερο εισόδημα. Παράλληλα, αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της εργασίας, θα σου δώσει επιπλέον κίνητρα κι έτσι οι ώρες θα περνούν πιο ευχάριστα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές σύντομες εκδρομές που θα αναζωογονήσουν τον έρωτά σου και θα σου δώσουν την δυνατότητα να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για το μέλλον σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η είσοδος του Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 13 Ιουλίου μέχρι και τις 28 Αυγούστου, αποτελεί μια ιδανική διέλευση για το ζώδιό σου. Έτσι, αυτό το διάστημα θα είσαι εξαιρετικά δημιουργικός και θα καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα μέσα από δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν. Ο έρωτας επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο και αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, να κάνεις κάποιες ονειρεμένες αποδράσεις ή και να προγραμματίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σας. Το διάστημα αυτό είναι επίσης πολύ γόνιμο για την σύλληψη ενός παιδιού. Αν είσαι αδέσμευτος ένας νέος έρωτας θα μπει δυναμικά στη ζωή σου αυτή την περίοδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-07-2013 00:00:00