blank
 
blank

H συνομωσία Άρη και Σελήνης στον Κριό. Τέσταρε το σεξ απήλ σου!

 
H συνομωσία Άρη και Σελήνης στον Κριό. Τέσταρε το σεξ απήλ σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Άρης στον Κριό: το πάτημα της σκανδάλης

 Στις 12 Μαρτίου ο Αρης γυρίζει σπίτι! Εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, στο ζώδιο με το οποίο έχει ταυτιστεί, δίνοντας στις ιδιότητές του την ενέργεια ακριβώς εκείνη που χρειάζεται να λειτουργήσει σωστά και ολοκληρωμενα. Την επιρροή του θα τη γευτούμε μέχρι τις 19 Απριλίου, που θα περάσει στο Ταύρο.

Το περίστροφο στη τσέπη σου είναι έτοιμο προς εκπυρσοκρότηση, αφού η υπομονή  δεν κατοικεί πλέον μαζί σου, η ζωή σε εκνευρίζει όταν μυρίζεσαι  πως είναι προβλέψιμη, ενώ  δεν έχεις καμία κατανόηση με αυτούς που τσαλαπατoύν τον ενθουσιασμό σου.

Το ζητούμενο ειναι το Εδώ και Τώρα. Όχι το Κάποια στιγμή, σε ένα αόριστο μέλλον.

Sponsored Links

Έρωτας ή πόλεμος...

Τις ερωτικές υποθέσεις τις αντιμετωπίζεις σαν πολεμική πρόκληση, ετοιμάζοντας σχέδια επίθεσης και αρπαγής του αντιπάλου. Άλλωστε πως θα μπορούσε κάποιος να ανατισταθεί στον έρωτα την περίοδο αυτή. Για διάλογο οι τάσεις μάλλον είναι αρνητικές και καλό θα ήταν να τον αποφύγεις, αφού ούτε εσύ θα επιχειρηματολογήσεις σωστά, ούτε θα υποχωρήσεις, αλλά ούτε και ο άλλος.

Μην ξεχνάς όμως πως με την Αφροδίτη ακόμα στον Ιχθύ, η ρομαντική πλευρά του έρωτα δε σε έχει εγκαταλείψει. Μετά το κυνηγητό, μπορείς να ερωτευτείς στέφανα.

Το άτομο που έχει κλέψει τη καρδιά σου, γουστάρεις να το διεκδικήσεις, να το κυνηγήσεις και να επιβάλλεις τα θέλω σου. Αλλωστε αυτό είναι που σε αναστατώνει περισσότερο, τα ερωτικά παιχνίδια αμφιβόλου καταλήξεως. Δεν είναι η εποχή της σταθερής δέσμευσης και των μονότονων ερώτων, ούτε της ανούσιας συντροφικότητας. Είναι η εποχή της σεξουαλικής δραστηριότητας και της ερωτικής έκφρασης. Του  βιαστικού έρωτα, της ορμόνης που ξεσηκώνεται, της συνειδητοποίησησης του φύλου σου. Το ζητούμενο μέσα σου, είναι η δυνατή λίμπιντο που σε αναστατώνει και δε σε αφήνει να είσαι καλό παιδί. Θέλεις πάση θυσία, να ικανοποιηθεί το αίσθημα του πολεμιστή που κουβαλάς μέσα σου και να κατακτηθεί το οχυρό της καρδιάς σου.

Η συνομωσία του Φεγγαριού

Συνομωτικά στην όλη ένταση της Φωτιάς θα λειτουργήσει για δύο μέρες και η Σελήνη, που θα κάνει το πέρασμά της στις 12 Μαρτίου μέσα απο τον Κριό, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε νέα σχέδια, ιδέες και ξεσηκώματα της στιγμής.

Συνομωτικά επίσης πάλι, Σελήνη και Άρης, σε ωθούν να τερματίσεις τη γραμμή πρώτος, να σε νοιάζει το σεξ απήλ σου, να τεστάρεις τις αντοχές σου στο κρεβάτι και να μαζέψεις πολλά χαρτάκια με τηλέφωνα.

Η υπομονή ειναι λέξη εχθρική προς εσένα και μόνο στο άκουσμα αυτής της λέξης, ηχούν πολεμικές σειρήνες στα αυτιά σου. Οι πλανήτες στους Ιχθείς όμως, σου δίνουν μια στάλα αρμονίας με το μέσα σου και δε σε αφήνουν να λειτουργήσεις σαν οδοστρωτήρας.

Οι φρέσκιες ιδέες, οι προκλήσεις, οι δυσκολίες που ζητάς να δαμάσεις και η φόρα που έχεις πάρει στα νέα ξεκινήματα, θα σε συνοδεύσουν αρκετά ώστε να προλάβεις να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου. Ούτε και σε ενοχλεί το γεγονός πως στον δρόμο για τη δημιουργία έχεις  γίνεις ίσως ορμητικός, αγενής, πολεμοχαρής και βιαστικός.

Ωστόσο, καλό θα είναι να συλλάβεις μεν την ιδέα τώρα, αλλά να την υλοποιήσεις αφού ο Αρης περάσει στον Ταύρο, κατοχυρώνοντας  μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας και βάσιμης υλοποίησης. Το αρνητικό του Άρη στο Κριό, είναι πως από το ένα συναρπαστικό πράγμα ειναι έτοιμος να πάει απευθείας στο επόμενο, ψάχνοντας the next best thing!

Δεν υπάρχει διάρκεια σε ό,τι  κάνεις, γι αυτό σιγουρέψου πως ο χρόνος δεν είναι εχθρός σου, όσον αφορά τις ερωτικές, αλλλά και επαγγελματικές σου υποθέσεις.

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2013 00:00:00