blank
 
blank

Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης στον Λέοντα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και οι προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης στον Λέοντα

Στις 28 Αυγούστου και ώρα 05:05, ο Άρης εισέρχεται στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Η διέλευση αυτή αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό, αφού μετά από το συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, στο οποίο ο Άρης δεν μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά, περνάει τώρα σε μια θέση που του επιτρέπει να «μεγαλουργήσει»!
 
Το ζώδιο του Λέοντα σχετίζεται με τη χαρά, την διασκέδαση, τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργία. Ο Άρης για τις επόμενες επτά εβδομάδες, θα αναδείξει αυτά τα θέματα και θα μας επιτρέψει να το ρίξουμε έξω, να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας ή και το άτομο που μας ενδιαφέρει, και να εκφράσουμε όλο τον έρωτα και το πάθος μας με τον πιο ιδανικό τρόπο. Όσοι κράτησαν την καλοκαιρινή τους άδειά γι’ αυτό το διάστημα, ίσως κάνουν τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους, παρόλο που και αυτοί που μόλις επιστρέφουν στα επαγγελματικά τους καθήκοντα, θα έχουν τις ευκαιρίες τους.
 
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, και οι Τοξότες.

Τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα

Μαζί με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα, διαμορφώνεται και το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα. Παρόλο που πρόκειται για μια ολιγοήμερη επιρροή (δυο-τριών ημερών) δεν παύει να είναι μια σημαντική όψη, που μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους για καινούργιες κατακτήσεις. Ο Ερμής από την Παρθένο και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, αφορούν περισσότερο σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, τα οποία θα εξελιχθούν θετικά τις προσεχείς ημέρες.
 
Τα ζώδια που θα έχουν τα μεγαλύτερα οφέλη είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς.

Άρης στον Λέοντα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης ξεκινάει την διέλευσή του στο ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 28 Αυγούστου και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό σηματοδοτεί το τέλος της συναισθηματικής αστάθειας που επικρατεί στη ζωή σου, και την αρχή μιας νέας ισορροπίας στον αισθηματικό τομέα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να βάλεις πιο γερά θεμέλια και να εξασφαλίσεις ένα ανέφελο μέλλον, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα βρεις τον έρωτα που λαχταράς και που θα ομορφύνει τη ζωή σου. Την ίδια μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, υπόσχεται να δώσει νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου και να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους που ονειρεύεσαι και που θα σου φέρουν μια νέα οικονομική ευημερία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, στις 28 Αυγούστου ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, την οποία θα ολοκληρώσει στις 15 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και θα επιδιώξεις κάποιες βελτιώσεις. Ίσως ασχοληθείς με την αναδιαμόρφωση κάποιου χώρου σου ή αποφασίσεις να μετακομίσεις σε μια άλλη γειτονιά που σε εξυπηρετεί περισσότερο, ενώ είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις και μια αγοραπωλησία. Ο Άρης όμως μπορεί και να σε κάνει κάπως επιθετικό προς κάποια μέλη της οικογένειάς σου και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή. Ωστόσο, την ίδια μέρα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει διεξόδους στα όποια προβλήματά σου μέσα από την αισθηματική σου ζωή, η οποία αναμένεται ιδιαίτερα φλογερή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 28 Αυγούστου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό το ήδη έμφυτο επικοινωνιακό σου χάρισμα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες. Μέσα από αυτές θα αναπτύξεις μακροχρόνιους φιλικούς δεσμούς, θα δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις ή αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Ο Άρης θα σου δώσει ακόμα την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις καινούργια μέρη και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Την ίδια μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, σηματοδοτεί μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου ή ακόμα και την απαλλαγή από ένα μακροχρόνιο χρέος που σε προβληματίζει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, η διέλευση του Άρη στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, θα αποτελέσει το έναυσμα για να ασχοληθείς πιο συστηματικά με τα οικονομικά σου και να δραστηριοποιηθείς περισσότερο προκειμένου να αποκομίσεις κάποια οφέλη. Το διάστημα αυτό έτσι κι αλλιώς θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, ωστόσο παράλληλα ίσως προκύψουν και κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσεις. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να βρεις μια δουλειά που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου. Παράλληλα, ο Άρης θα αναζωπυρώσει και την αισθηματική σου ζωή, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, στις 28 Αυγούστου ο Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, αφού ο Άρης θα σου δώσει τα κίνητρα για να δραστηριοποιηθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες και να πραγματοποιήσεις κάθε στόχο και επιθυμία σου. Κάποιες αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον ή ένα μακρινό ταξίδι που προγραμματίζεις εδώ και καιρό μπορούν τώρα να επιτευχθούν και να διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα. Δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασίσεις την μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα που σου εγγυάται καλύτερες επαγγελματικές – και όχι μόνο – προοπτικές. Την ίδια μέρα το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα φέρει μια σημαντική βελτίωση στα εισοδήματά σου που θα σου εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, στις 28 Αυγούστου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να θεωρηθεί κάπως υποτονικό για σένα, αφού ίσως επιδιώξεις περισσότερο από άλλες φορές την μοναξιά, όμως παράλληλα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό σου και να εντοπίσεις τους στόχους σου, τις επιθυμίες σου, τα λάθη σου και να προετοιμάσεις τις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Παρόλα αυτά θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κάποια άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σου που μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά. Αν σε απασχολεί μια σχέση που έχει τελειώσει πρόσφατα, ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος να την επαναπροσεγγίσεις και να επιδιώξεις μια νέα αρχή, αφού το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα υπόσχεται να αναζωπυρώσει την ερωτική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, στις 28 Αυγούστου ο Άρης περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου. Η διέλευση αυτή υπόσχεται να τονώσει την κοινωνική σου ζωή και να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Το συγκεκριμένο διάστημα, μπορείς πραγματικά να μεγαλουργήσεις, αφού πέρα από τις προσωπικές σου προσπάθειες, θα έχεις και την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων, που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να φροντίσεις να βγαίνεις περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από μια φιλική συγκέντρωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 28 Αυγούστου ο Άρης περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου ανοίγει το δρόμο για σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα. Μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου που θα βρίσκεται εκεί, θα πρέπει να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την δουλειά σου και να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε να επωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Το γεγονός ότι ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου, σημαίνει ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και σίγουρα θα υπάρξουν εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσεις, ωστόσο η επιμονή και η υπομονή σου είναι τα στοιχεία που θα κριθούν και θα ανταμειφθούν. Εξάλλου, το τρίγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, εγγυάται την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων που μπορούν να σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, η διέλευση του Άρη από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού ο Άρης θα σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι το διάστημα αυτό θα δεις τις σχέσεις σου να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και να σου προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείς. Αν διατηρείς έναν μακροχρόνιο δεσμό, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Τα ταξίδια μπορούν επίσης να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες και ανέλπιστα οφέλη. Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα θα επηρεάσει θετικά την επαγγελματική σου πορεία και θα σου προσφέρει νέες ευκαιρίες που θα βελτιώσουν σημαντικά τα εισοδήματά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του Άρη στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28 Αυγούστου, σε παροτρύνει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου αλλά στην ερωτική σου ζωή. Έτσι μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, μπορείς να βρεις τον τρόπο να απεγκλωβιστείς από έξοδα και χρέη που σε ταλαιπωρούν, να κάνεις μια επένδυση που θα σου αποφέρει κέρδη ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία που θα διευκολύνει τη ζωή σου. Παράλληλα, θα βρεις το χρόνο να ασχοληθείς και με μια σχέση που σε ενδιαφέρει και να εκδηλώσεις όλο το ερωτικό σου πάθος. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα αναπτύξεις ένα συναισθηματικό δέσιμο με ένα ξεχωριστό άτομο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα, σου επιτρέπει να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου και να εξασφαλίσεις την σταθερότητα που ζητάς στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή, τα οποία θα πρέπει να χειριστείς με διπλωματία, ώστε να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να είσαι πιο συγκαταβατικός και υποχωρητικός με τον σύντροφό σου, αφού είναι πιθανό να διαπιστώσεις μια απρόσμενη επιθετικότητα από μέρους του, ειδικά αν αγνοείς επιδεικτικά κάποιες βασικές ανάγκες του. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό μπορεί να κάνεις μια γνωριμία, θα πρέπει όμως να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια μέχρι να «δέσει» αυτή η σχέση. Ίσως πάλι, αναπολήσεις μια σχέση από το παρελθόν και σ’ αυτή την περίπτωση, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, σου δίνει την ευκαιρία να την επαναπροσεγγίσεις με επιτυχία, αρκεί φυσικά να είσαι διατεθειμένος να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 28 Αυγούστου, ο Άρης περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό η δουλειά σου θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου σου, καθώς θα υπάρξουν σημαντικά κίνητρα προόδου. Αν είσαι άνεργος ή ψάχνεις μια καλύτερη εργασία, θα πρέπει επίσης να δραστηριοποιηθείς περισσότερο τώρα, που οι προοπτικές είναι θετικές. Επιπλέον, η συγκεκριμένη διέλευση του Άρη, σου χαρίζει περισσότερη αυτοπειθαρχία, γεγονός που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να χάσεις πιο εύκολα τα περιττά κιλά των διακοπών. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, το οποίο ευνοεί την προσωπική αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις αυτές τις μέρες για να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον, ή να σου αποκαλύψουν τον έρωτα της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Και μη ξεχνάτε! Για να λαμβάνετε καθημερινά στο Facebook τις προβλέψεις για το ζώδιο σας, μπείτε τώρα στο Myastro Facebook App.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-08-2013 00:00:00