blank
 
blank

Άρης στον Τοξότη κι Αφροδίτη στον Κριό: Δύο εραστές σε ζώδια της Φωτιάς!

Άρης στον Τοξότη κι Αφροδίτη στον Κριό: Δύο εραστές σε ζώδια της Φωτιάς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Άρης στον Τοξότη κι Αφροδίτη στον Κριό

Ο Άρης και η Αφροδίτη ανέκαθεν εκλαμβάνονταν ως ζεύγος, που ακόμα και σαν πλανητικές ενέργειες, δεν νοείται να λειτουργήσουν ξεκομμένα. Στο θέμα του έρωτα, ο ένας επηρεάζει τον άλλο, επιδρώντας αλληλένδετα.

O Άρης βρίσκεται στο Τοξότη, όπου λειτουργεί σαν κρυφός άσσος στο μανίκι, αφού φορτίζει με μια ενέργεια ασταμάτητη, η οποία οδηγεί σε μία παιδική τρέλα, περιπετειώδη διάθεση και μία αχόρταγη όρεξη για εμπειρίες.

Στο ζώδιο αυτό της Φωτιάς επιδρά καταλυτικά, με μία ακατάπαυστη δράση, εξερευνώντας νέους ερωτικούς κόσμους, ανακαλύπτοντας ενδιαφέροντα άτομα και ξεσκεπάζοντας κάθε νέα πτυχή ενός άγνωστου αύριο. Αυτό που τον κρατά σε εγρήγορση και δράση, είναι η πρόκληση μίας νέας κατάστασης, μίας περιπέτειας που μπορεί να μας απογειώσει ή τουλάχιστον να μας βγάλει από τη μία βυθιζόμενη πλήξη . Έτσι ακριβώς λειτουργεί και η προσωπική μας ζωή, αφού η συναισθηματική μας κατάσταση μεταβάλλεται.

Από τις 17 Απριλίου ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, υποχρεώνοντάς μας να πάρουμε αποφάσεις σημαντικές, που μέχρι τώρα παραβλέπαμε την αναγκαιότητά τους. Σχέσεις με βαρύ φορτίο, επαγγελματικές θηλιές που μας πνίγουν αλλά προσποιούμαστε πως κάθε φορά το ξεπερνάμε, σχέδια που βάλαμε στο πάγο γιατί περιείχαν πολύ ανεξαρτησία, πέρα απ’ όση νομίζαμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε… Με τον Άρη στο Τοξότη, θα τα θελήσουμε όλα αμέσως. Ό,τι νομίζουμε πως η ζωή μας χρωστάει!

Η Αφροδίτη και αυτή σε ζώδιο της Φωτιάς, τον Κριό, από τις 5 Απριλίου, σύμφωνα με τη παραδοσιακή αστρολογία, είναι σε αδυναμία, δηλαδή ο πλανήτης δεν λειτουργεί ιδανικά εκεί. Ωστόσο, λειτουργεί πρακτικά στα ζητήματα που πρέπει και μάλιστα πολύ καλά. Ξέρει να διεκδικεί, να κυνηγά, να χτυπά τη γροθιά στο τραπέζι αν δει πως χάνει δικαιώματα και εραστές, αν νιώσει παραμελημένη, αν το πάθος απέναντί της ξεθωριάσει.

Όσον αφορά στον έρωτα, είναι αυθεντία στο φλερτ, στο να ανάβει τα αίματα, να προκαλεί φτερούγισμα σε καρδιές και να αποκτά εραστές. Η ρομαντική φλέβα μέσα μας, αντικαθίσταται από την ανάγκη της άμεσης πολιορκίας. Έτσι, μέχρι και τα τέλη Απριλίου, η αγάπη θα χρωματιστεί ανάλογα, με τα χρώματα άλλοτε ενός δυνατού έρωτα και άλλοτε με αυτά μιας περιπέτειας.

Άρης και Αφροδίτη σε ζώδια της Φωτιάς, δημιουργούν ένα μοναδικό δίδυμο, που ξεσηκώνει θύελλα σιγουριάς, αυτοπεποίθησης και δράσης. Ζητά την περιπέτεια, τη βιασύνη, τη γνωριμία, την αδέσμευτη χαρά του έρωτα.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επίσης, παρακολουθήστε την τηλεοπτική εκπομπή με την Ολυμπία Χριστοδουλή, στην οποία αναλύει το τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Ερμής σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη στις 12 Απριλίου 2016. Οι σχέσεις σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια. Από την Ρένα Μεντάκη.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 11 ως 17 Απριλίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11 με 17 Απριλίου 2016, από τη Μαρία Σύλλα.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-04-2016 13:15:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι