blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με τον Άρη σε σύνοδο με Αφροδίτη. Το συναίσθημα εκτοξεύεται!

Τα άστρα Τρίτη, με τον Άρη σε σύνοδο με Αφροδίτη. Το συναίσθημα εκτοξεύεται!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, με τον Άρη σε σύνοδο με Αφροδίτη

«Αντίο!» είπε η αλεπού. «Άκου το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό. Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Η ουσία δεν φαίνεται με τα μάτια.»
«Η ουσία δεν φαίνεται με τα μάτια…» επανέλαβε κι ο μικρός πρίγκηπας, για να το θυμάται.
«Ο καιρός που αφιέρωσες στο τριαντάφυλλό σου, είναι που κάνει το τριαντάφυλλο τόσο σημαντικό. Οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει αυτή την αλήθεια.» είπε η αλεπού. «Εσύ όμως δεν πρέπει να την ξεχάσεις. Θα είσαι πάντα υπεύθυνος για εκείνα που έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για τον τριαντάφυλλό σου…»
«Είμαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό μου…» επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.
 
Η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στην 23η μοίρα της Παρθένου, που κορυφώνεται σήμερα, ενεργοποιεί εκείνες τις ποιότητες, που ενδεχομένως δεν μπορείς να εκφράσεις, μπορείς όμως να νιώσεις… Το συναίσθημα πρωτοστατεί τις ημέρες που διανύουμε, φουντώνει, εκτοξεύεται και τελικά σε κυριεύει! Είναι η στιγμή που το αρσενικό ενώνεται με το θηλυκό, σε ένα απόλυτο σμίξιμο ψυχής και σώματος… Άσε την καρδιά σου να σε οδηγήσει, αυτή ξέρει πάντα καλύτερα, βλέπει με μεγαλύτερη καθαρότητα και έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί σε ό,τι σου συμβαίνει.
 
Βεβαίως, Άρης και Αφροδίτη σε ένα ζώδιο όπως αυτό της Παρθένου, που είναι ασυμβίβαστο με τις δικές τους ποιότητες, είναι πολύ πιθανό να βγάλουν εκείνη την πιο υπολογιστική τους διάθεση… Μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε τί είναι αυτό που μας δίνει ο άλλος, για να θέλουμε να είμαστε μαζί του, και να μην λειτουργήσουμε ορμώμενοι από την επιθυμία ή το συναίσθημα… Στην Παρθένο όλα λειτουργούν με μια ψυχρή λογική, κάτι βεβαίως που είναι ασυμβίβαστο με τον έρωτα και την ανάγκη της ανταλλαγής που τον διακρίνει…
 
Όμως, από την άλλη μεριά, η όψη θα δώσει τη δυνατότητα της αποκατάστασης σε σχέσεις ή συνεργασίες που το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν, απομακρύνθηκαν, με ή χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Και φυσικά, θα δώσει τις κατάλληλες αφορμές για να έρθουν κοντά δύο πρόσωπα, χαράζοντας μια καινούρια πορεία στη ζωή τους, μέσα από την ένωση και τη συμπόρευση! Γιατί η σύνοδος αυτή δίνει τη δυνατότητα νέων γνωριμιών και νέων σχέσεων, που σηματοδοτούν μια νέα περίοδο στις ζωές μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, η περίοδος αυτή σας προσφέρει τη δυνατότητα της αλλαγής! Πολύ πιθανόν να επαναφέρει στο προσκήνιο σχέσεις, οι οποίες ξεκίνησαν την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά για κάποιο λόγο απομακρυνθήκατε από αυτές.
 
Παράλληλα, οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για επαγγελματικές ενάρξεις και συνεργασίες, που μπορεί να έχουν θαυμάσιες προοπτικές για το μέλλον! Και φυσικά, είναι η εποχή που οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα, σας απογειώνουν!
 

Καρκίνοι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, έχετε κι εσείς την ευκαιρία αφενός να επανεξετάσετε σχέσεις, οι οποίες σας έχουν προβληματίσει την προηγούμενη περίοδο, και να τις βάλετε σε μια άλλη βάση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οι ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά στα σχέδιά σας και στις φιλοδοξίες σας. Και βεβαίως, οι ευκαιρίες μπορεί να αφορούν και την ερωτική σας ζωή, όπου διαμορφώνεται ένα καινούργιο τοπίο με νέα πρόσωπα, με τα οποία έχετε πολλά να ανταλλάξετε και να νιώσετε!

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-11-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι