blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τoν Άρη σε σύνοδο με Κρόνο.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τoν Άρη σε σύνοδο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Πρωταγωνιστής του πλανητικού σκηνικού ο Άρης, που δίνει τον παλμό στις εξελίξεις τις ημέρες αυτές, που σε πολλές περιπτώσεις αλλάζουν άμεσα και ακαριαία τις συνθήκες ή τις καταστάσεις της ζωής μας! Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο που κορυφώνεται αύριο, είναι η όψη του μήνα, δίνει το στίγμα της στο καλοκαίρι που διανύουμε και έρχεται να σου υπενθυμίσει την ανάγκη να είσαι συνειδητός σε κάθε κίνηση ή απόφασή σου.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016, με τoν Άρη σε σύνοδο με Κρόνο

Ο Άρης έχει έναν κύκλο 687 ημερών για να διανύσει τον ζωδιακό, περίπου δύο χρόνια δηλαδή. Μια φορά κάθε δύο χρόνια έρχεται σε όψη συνόδου με τον Κρόνο (η προηγούμενη σύνοδός τους έγινε στις 26 Αυγούστου 2014 στον Σκορπιό), ξαναγράφοντας την ιστορία της ζωής μας!

Ο Άρης διανύει το ζώδιο του Τοξότη και από τη θέση αυτή βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση, για να ανακαλύψει νέους στόχους και κίνητρα για να επεκταθεί, να γνωρίσει τον εαυτό του αποκτώντας εμπειρίες, ενώ συχνά θα παρασυρθεί σε λανθασμένες διαδρομές, μόνο και μόνο για να δοκιμάσει τα όριά του!

Από την άλλη μεριά, η αντίληψη της γνώσης και της προόδου δεν μπορεί να γίνει με συμβατικά κριτήρια… Αυτό λέει ο Κρόνος, που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο του Τοξότη, εντάσσοντας την όποια εξέλιξη σε ένα συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο αυτός στηρίζει και επιβάλλει, μην αφήνοντας περιθώρια για νέους τρόπους ανάπτυξης.

Είναι δύο ασύμβατες ενέργειες, δύο ασύμβατες δυνάμεις, που συναντώνται στην ίδια ζωδιακή περιοχή, έχοντας όμως διαφορετικά αιτήματα ο ένας από τον άλλον. Οι δυο τους λειτουργούν σαν το γκάζι και το φρένο ενός αυτοκινήτου, με τον Κρόνο να κρατά το ρόλο του φρένου, τονίζοντας την ανάγκη της σωστής διαχείρισης της παρορμητικότητας που μπορεί να υπάρχει την περίοδο αυτή.

Και ο Άρης και ο Κρόνος βρέθηκαν σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Τοξότη, δίνοντας ένα σημαντικό δείγμα για τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν, όταν κάποιος επιβάλει τις αλλαγές με απόλυτο και δογματικό τρόπο. Για να επιτευχθεί η όποια αλλαγή απαιτείται εσωτερική διεργασία και συντονισμός, μόνο έτσι μπορούν να κατευθυνθούν οι εξελίξεις σε έναν πιο σωστό δρόμο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Ο Κρόνος πάντα θα αναζητά την εξουσία που μπορούμε να ασκήσουμε στους γύρω μας… Όμως είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε πως το ζήτημα δεν είναι η άσκηση της εξουσίας, αλλά η δύναμη της αυτοκυριαρχίας, προκειμένου να κάνουμε σωστή χρήση των ικανοτήτων που διαθέτουμε. Και εδώ έρχεται η εσωτερική εργασία με τον εαυτό μας σε συναισθηματικό και διανοητικό επίπεδο, που μπορεί να αλλάξει τη δόνηση του συντονισμού μας.

Γεγονός είναι πως το διάστημα αυτό καλούμαστε να ξεριζώσουμε πεποιθήσεις, ιδέες και απόψεις που είναι πολύ βαθιά ριζωμένες μέσα μας και ενεργοποιούνται αυτόματα όταν υπάρχει ανάγκη και σε πολλές περιπτώσεις είναι υπεύθυνες για πολλά λάθη που μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Την περίοδο αυτή θα βρεθούμε μπροστά σε κλεισίματα κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, που έχουν φτάσει σε οριακά σημεία. Ό,τι δεν καταφέραμε να αλλάξουμε αλλά συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί, τώρα έρχεται στο προσκήνιο με έναν τρόπο που είναι αδύνατον να κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε και αναγκαστικά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε! Και φυσικά, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούμε από μια παρορμητική διάθεση. Οφείλουμε να κινηθούμε με μέθοδο και οργάνωση, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε εκείνο το βήμα προς την εξέλιξή μας!

Σε κοσμικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν θέματα που αφορούν τη θρησκεία, το εξωτερικό, προβλήματα με πρόσωπα εξουσίας που το διάστημα αυτό θα βρεθούν κάτω από ισχυρές πιέσεις, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί και μια αύξηση της βίας, με θρησκευτικά κίνητρα.

Η όψη αυτή, πραγματοποιείται πάνω στον Βασιλικό απλανή αστέρα Antares, (φύσεως Ερμή, Άρη και Δία). Μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε σε μεγαλεπήβολες κατακτήσεις και σχέδια, αρκεί ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε τα πράγματα να είναι απόλυτα συγκροτημένος, οργανωμένος και μεθοδικός. Όλα είναι θέμα διαχείρισης και εδώ θα κριθούν οι δεξιότητες και η αποτελεσματικότητα. Γιατί σε κάθε περίπτωση υπάρχει και κόστος και τίμημα… Και η επιλογή είναι πάντα δική σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη-Κρόνου;

Δίδυμοι της 29, 30, 31 Μαΐου, Τοξότες της 30 Νοεμβρίου, 1η και 2 Δεκεμβρίου, Παρθένοι της 31 Αυγούστου και 1, 2 Σεπτεμβρίου, και Ιχθύες της 27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 9η μοίρα του μεταβλητού σταυρού, είστε εσείς που επηρεάζεστε άμεσα από την ενέργεια της όψης, μέσα από αναθεωρήσεις που έχουν σαν σκοπό το κλείσιμο κύκλων, που μέχρι τώρα δεν καταφέρατε να διαχειριστείτε. Να θυμάστε όμως πως σε κάθε περίπτωση χρειάζεται μέθοδος και κυρίως ψυχραιμία, για να μπορέσετε να κάνετε τη σωστή κίνηση, αλλά κυρίως να πάρετε τη σωστή απόφαση!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-08-2016 19:00:00