blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μία όψη που ξυπνά τον κόσμο των ενστίκτων!

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μία όψη που ξυπνά τον κόσμο των ενστίκτων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Στις 14 Ιουνίου 2014 κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα (από τον Ζυγό και τον Αιγόκερω αντίστοιχα), με την επιρροή της όψης να αρχίζει να εξασθενεί από τις 17 Ιουνίου και μετά. Το τετράγωνο αποτελεί μία δυσμενή όψη, που φέρνει εμπόδια και δυσκολίες, τα οποία καλούμαστε να ξεπεράσουμε, ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω τα θέματα που μας απασχολούν και, μέσα από αυτές μας τις εμπειρίες, να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.
 
Οι δύο πλανήτες που συμμετέχουν έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, αυτό της δύναμης που πηγάζει από την ανάγκη μας για εξουσία, για κυριαρχία στις επιθυμίες μας και για ισχυροποίηση του εαυτού μας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα το 1930, ο κυβερνήτης του Κριού, ο Άρης, αποτελούσε και κυβερνήτη του Σκορπιού, ένα ζώδιο που συμβολίζει τις κρυφές πτυχές μας, τα μυστικά, τις εξουσιαστικές μας τάσεις, τα ένστικτα και το σεξ.
 
Με το τετράγωνο αυτό, λοιπόν, θα θελήσουμε να κάνουμε πράξη τους στόχους και τα θέλω μας, με τρόπο επιβλητικό. Απωθημένες επιθυμίες και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια για να τα αντιμετωπίσουμε, αφού η όψη μας προειδοποιεί πως οτιδήποτε προσπαθείς να θάψεις, αυτό θα εμφανιστεί αργότερα πιο μεγαλοποιημένο και τρομακτικό, με τη μορφή έκρηξης. Από την άλλη, τα ζώδια που συμμετέχουν στην όψη (ο Ζυγός και ο Αιγόκερως), ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει δράση και έντονες εξελίξεις σε κομβικούς τομείς της ζωής μας (σχέσεις, καριέρα).
 
Το κλειδί για να αντιμετωπίσουμε τις δυσμενείς όψεις, βρίσκεται πάντα στις θετικές ιδιότητες των ζωδίων που συμμετέχουν σε αυτές. Εν προκειμένω, η διπλωματία, οι συμβιβαστικές λύσεις, η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία και η αναγνώριση των σημαντικών άλλων ως αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής μας, ανήκουν στις διεξόδους, που προέρχονται από την “Ζυγίσια” ενέργεια. Η “Αιγοκερίσια” από την άλλη, προσφέρει την οργάνωση, την ανάγκη για χρησιμότητα και την επιβολή ορίων, όταν τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν από τα κοινωνικά αποδεκτά πλαίσια.
 
Άρα, καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε την όψη για να διεκδικήσουμε τα θέλω μας, όμως χρησιμοποιώντας όπλα όσο το δυνατόν πιο… πολιτισμένα.

Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το τετράγωνο που πραγματοποιείται μεταξύ του κυβερνήτη σου, Άρη, και του Πλούτωνα, αφορά σε δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σου, τις σχέσεις και την επαγγελματική σου πορεία. Η ένταση που θα δημιουργηθεί, είτε αφορά στην ερωτική σου ζωή, είτε στη σχέση σου με κάποιον ανώτερο ή συνάδελφο. Το θέμα είναι να καταφέρεις να ελέγξεις τα νεύρα σου, αλλά και να είσαι προετοιμασμένος για πυρά από την απέναντι μεριά. Ξέρεις να διεκδικείς αυτό που θέλεις, όμως τώρα, το ζητούμενο είναι να το κάνεις με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις. Διπλωματία, συμβιβασμός και αποφυγή της κατά μέτωπο επίθεσης… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η όψη τετραγώνου μεταξύ Άρη και Πλούτωνα αφορά στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με την καθημερινότητά σου, τον χώρο εργασίας σου καθώς και τις επαγγελματικές σου σχέσεις με το εξωτερικό. Πιθανόν, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα τεταμένο κλίμα τις προσεχείς ημέρες, είτε λόγω κάποιας αφορμής που θα έρθει από ένα άτομο στο εργασιακό σου περιβάλλον, είτε από τον σύντροφό σου, με τον οποίο τα προβλήματα της καθημερινότητας ενδεχομένως να έχουν δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση σας. Οπλίσου με υπομονή και προσπάθησε να οργανώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο σου, ώστε να διοχετεύσεις την ενέργεια σε χρήσιμες δραστηριότητες και όχι σε ανούσιες συγκρούσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο, με το τετράγωνο μεταξύ Άρη-Πλούτωνα να δημιουργεί εντάσεις στη σχέση σου με το έτερον ήμισυ. Ίσως κάποια προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλανίζουν αυτή την εποχή, να έχουν βάλει σε δοκιμασία τη συμβίωση με τον σύντροφό σου, περιορίζοντας τον ελεύθερο χρόνο σας, λόγω συνεχών υποχρεώσεων. Από την άλλη, αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή παράλληλα με την όψη, αυξάνει τις πιθανότητες για επιστροφές προσώπων, που έχει μείνει κάτι ανολοκλήρωτο στη μεταξύ σας σχέση. Το σίγουρο είναι ότι ο καταλληλότερος τρόπος για να εκτονώσεις την ένταση είναι μέσω του σεξ, παρόλο που γνωρίζεις ότι αυτό δεν αποτελεί τη λύση στα τρέχοντα προβλήματά σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η όψη Άρη-Πλούτωνα φαίνεται να σε επηρεάζει άμεσα, αφού πραγματοποιείται σε δύο γωνιακούς ηλιακούς σου οίκους, που αφορούν το σπίτι σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ένταση που ενδεχομένως να επικρατεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή κάποια παιχνίδια εξουσίας που παίζονται, είτε στον χώρο εργασίας σου είτε στις ερωτικές σου σχέσεις, φαίνεται να σε φέρνουν προ σημαντικών αποφάσεων. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να μην προχωρήσεις σε πράξεις, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία στις αρχές του επόμενου μήνα, ώστε να μην κάνεις, κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα. Αν το ένστικτό σου λέει ότι είναι ώρα για αλλαγές, εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να τις οργανώσεις σωστά, ώστε μετά να προβείς σε ανακοινώσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Άρη από τον Ζυγό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αφορά στους τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις επαφές και τις καθημερινές σου συνήθειες. Πιθανόν να σκέφτεσαι να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς μέσα στην καθημερινότητά σου ή να θελήσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση, για να σπάσεις τη ρουτίνα. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου τις ημέρες γύρω από την όψη, αλλά και στον τρόπο που εκφράζεσαι και προσπαθείς να πείσεις τους άλλους για τις προθέσεις σου, καθώς η ισχυρογνωμοσύνη και η ακαμψία στις θέσεις σου, δεν αποτελούν σωστούς τρόπους για να πετύχεις αυτή τη στιγμή. Διαλλακτικότητα και υποχωρήσεις είναι τα κλειδιά, μέχρι να περάσουν τα δύσκολα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι τομείς της ζωής σου που φαίνεται να επηρεάζονται από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα αφορούν στην οικονομική σου κατάσταση και το κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις και τους στόχους που έχεις θέσει, όσον αφορά στη δουλειά σου. Κάποια ανοίγματα που έκανες την προηγούμενη περίοδο ή μερικά έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, έρχονται να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σχετικά με το οικονομικό σου μέλλον. Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θέλεις να δεις την δημιουργικότητά σου να αυξάνεται και τον ελεύθερο χρόνο σου να γεμίζει με δραστηριότητες που σου φέρνουν χαρά και αισιοδοξία, οπότε η οικονομική ανέχεια αποτελεί έναν βραχνά που σε φρενάρει. Θέσε προτεραιότητες και απόφυγε περιττά έξοδα, μέχρι να περάσει η μπόρα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Είσαι ανάμεσα σε αυτούς που επηρεάζονται άμεσα από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, με την ένταση της όψης να επικεντρώνεται κυρίως στους τομείς οικογένεια-δουλειά, αλλά και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όλο αυτό το διάστημα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου, φαίνεται να έχουν προκύψει εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τα παραπάνω, με εσένα να βρίσκεσαι συνεχώς σε μία διαδικασία λήψης αποφάσεων και αντιμετώπισης νέων δεδομένων, που τώρα με το επικείμενο τετράγωνο ενεργοποιούνται εκ νέου. Αυτή η περίοδος, με τον ανάδρομο Ερμή να βάζει τη δική του πινελιά στο σκηνικό, είναι ιδανική για να επανεξετάσεις ό,τι έχεις αφήσει στη μέση και να καλλιεργήσεις τα ατού σου, που δεν είναι άλλα από την υποχωρητική, συμβιβαστική και διπλωματική σου φύση. Συνεπώς, προσωρινή παύση και από τις αρχές Ιουλίου, επιστροφή στη δράση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη από τον Ζυγό και του κυβερνήτη σου από τον Αιγόκερω, σε βρίσκει σε μία περίοδο που ενδεχομένως να έχεις να αντιμετωπίσεις φαντάσματα του παρελθόντος και υποχρεώσεις του παρόντος, που σου δημιουργούν μία εσωτερική καταπίεση. Αν και το ιδανικό θα ήταν να προσπαθήσεις να ξεσπάσεις διοχετεύοντας με αυτό τον τρόπο την ένταση, αυτή τη στιγμή φαίνεται σαν κάτι να σου θέτει όρια στην έκφρασή σου, αποτρέποντάς σε από το να προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια. Για να αποφύγεις τη συσσώρευση περισσότερων αρνητικών συναισθημάτων που δεν εξωτερικεύονται, καλό θα είναι να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, μακριά από πηγές έντασης, και να κάνεις πράγματα που ευχαριστούν την ψυχή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η όψη Άρη-Πλούτωνα φαίνεται να στρέφει την προσοχή σου σε μία συνεργασία σου και σε κάποια σχέδια, που σχετίζονται με την οικονομική σου κατάσταση. Αν έχεις θέσει ένα πλάνο σχετικά με το πώς θες να δεις να εξελίσσονται τα οικονομικά σου, αυτή η όψη θα σου φέρει νέα δεδομένα, που σε ωθούν να ψάξεις τρόπους για να συνεταιριστείς, αφού αντιλαμβάνεσαι ότι μόνος σου δε μπορείς να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την άλλη, κάποια άτομα από τον κοινωνικό σου κύκλο έρχονται να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και να σε συμβουλέψουν σχετικά με σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όπως η δουλειά και οι συντροφικές σχέσεις. Ψάξε συμμάχους για τα σχέδιά σου και μην επενδύσεις σε κάτι, για το οποίο έχεις αμφιβολίες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο τομέας που δέχεται την επιρροή του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα, δεν είναι άλλος από αυτόν των επαγγελματικών σου. Η εργασιακή σου πραγματικότητα δέχεται τα πυρά του Άρη, δημιουργώντας τεταμένο κλίμα και παρορμητικές αντιδράσεις, που πιθανόν να έχουν άσχημο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Μέσα από τα γεγονότα αυτής της περιόδου, το σύμπαν θέλει να σου πει ότι έχεις φτάσει σε ένα κομβικό σημείο, όπου πρέπει να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Όμως, επειδή ο ανάδρομος Ερμής λειτουργεί σαν αγκάθι στην οποιαδήποτε προσπάθεια να προχωρήσουν τα πράγματα παρακάτω, καλό θα είναι να αναβάλλεις βαρύγδουπες δηλώσεις μέχρι τα τέλη του μήνα. Προς το παρόν, επέδειξε αυτό για το οποίο φημίζεσαι: τον επαγγελματισμό σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δυσμενής όψη μεταξύ των Άρη και Πλούτωνα επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με σπουδές, σχέσεις με το εξωτερικό καθώς και, γενικότερα, με την ανάγκη σου να ταξιδέψεις, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Φαίνεται πως μία σειρά από καταστάσεις που βιώνεις αυτό το διάστημα, σου έχουν δημιουργήσει τάσεις φυγής και μία διάθεση να απομονωθείς, διατηρώντας στη ζωή σου τα απολύτως απαραίτητα, όσον αφορά ανθρώπους και καταστάσεις. Το θέμα που εγείρει αυτή η όψη είναι το αν σε ικανοποιεί η ζωή σου με τα τωρινά της δεδομένα ή αν θα έπρεπε να κάνεις στροφή 180 μοιρών. Κάνε έναν απολογισμό στο μυαλό σου, επεξεργάσου τα δεδομένα που έχεις και οργάνωσε τις επόμενες κινήσεις σου, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις αρχές του επόμενου μήνα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το τετράγωνου του Άρη από τον Ζυγό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζει τους τομείς της ζωής σου που αφορούν στις οικονομικές σου συναλλαγές από και προς τρίτους, καθώς και σε ό,τι αφορά σε συνεταιρισμούς ή ομάδες ατόμων, που έχετε κοινούς στόχους. Οτιδήποτε σε απασχολεί και σχετίζεται με τα παραπάνω, θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσεις με μία διαφορετική σκοπιά, ακολουθώντας τα νέα δεδομένα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Να θυμάσαι ότι η περίοδος, λόγω του ανάδρομου Ερμή, δεν είναι καλή για νέες ενάρξεις και σύναψη συμφωνιών, αντιθέτως ενδείκνυται για να επανεξετάσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις που βιώνεις. Συνεπώς, απόφυγε δανεισμούς, σπατάλες και οτιδήποτε δεν αποτελεί προτεραιότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-06-2014 00:00:00