blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα ...οι αισθήσεις, οι παραισθήσεις και τα παρασκήνια!

 
Τα άστρα σήμερα! Το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα ...οι αισθήσεις, οι παραισθήσεις και τα παρασκήνια!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα και τα παρασκήνια.

Μια περίεργη ατμόσφαιρα διαμορφώνεται στους Ουρανούς καθώς οι δυο πρωταγωνιστές της ημέρας, ο Άρης και ο Ποσειδώνας σε όψη τετραγώνου, δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για κάθε είδους παρασκηνιακές καταστάσεις που ‘’τρέφονται ‘’ από την όψη και οδηγούν σε διαψεύσεις και απροσδόκητα γεγονότα.
 
Όταν μιλάμε για τον Ποσειδώνα αναφερόμαστε για εκείνη την εξευγενισμένη αντίληψη του ανθρώπου για την αρμονία και την αισθητική καθώς και την σχέση του με το βαθύτερο “Εγώ” του, και όταν μιλάμε για Άρη αναφερόμαστε σε εκείνη τη δύναμη που ωθεί στην δράση και στην παρορμητική έκφραση. Η εμπλοκή τους σε μια τέτοια όψη έχει σαν αποτέλεσμα να μας ωθήσουν σε κάθε είδους χαοτικές και δύσκολες καταστάσεις, ορμώμενοι από μια εξωτερική ανάγκη φυγής ή δραπέτευσης προς κάθετι που στα μάτια μας φαντάζει ελκυστικό ή μας ανοίγει την πόρτα για τον…ονειρόκοσμο. Το αποτέλεσμα είναι ότι πολύ εύκολα χάνουμε το μέτρο και αφήνουμε να παρασυρθούμε σε καταστάσεις που υπηρετούν την ‘’άλλη πλευρά ‘’ του εαυτού μας, αυτή των ενστίκτων και των παρορμήσεών μας…

Η αστρολογική όψη των αισθήσεων και των ...παραισθήσεων.

Άφθονο ποτό , πολύς αισθησιασμός, ξέφρενο σεξ, εμπλουτισμένο με κάθε είδους φαντασίωση… είναι κάποιες από τις εικόνες που συνθέτουν οι δύο πλανήτες, και βέβαια όλα αυτά βάλτε τα στον υπερθετικό τους βαθμό! Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος σήμερα… Όλα ντύνονται με εκείνο τον μαγικό μανδύα που τόσο έντεχνα ρίχνει στα μάτια μας ο ‘’Μαιτρ’’ των ψευδαισθήσεων και ντύνει τα πάντα με μυστηριακά θελκτικά χρώματα που έχουν την στόφα του ‘’ιδανικού….
Η άλλη πλευρά της όψης μιλά για… παρασκήνιο, το οποίο πλέκει τον ιστό του πίσω από την πλάτη μας και το αντιλαμβανόμαστε όταν είναι πολύ αργά… Διαπλεκόμενες ιστορίες, που μπορεί να συμπαρασύρουν ότι βρεθεί μπροστά τους, με κίνδυνο και να εκθέσεις και να εκτεθείς... και βεβαίως να βρεθείς μπλεγμένος σε απίθανες ιστορίες που κανείς δεν ξέρει από πού ξεκίνησαν και πως θα καταλήξουν! Επικίνδυνο!

Το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Γι’ αυτό τα ζώδια Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι των πρώτων ημερών ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά το νου σας… Η μέρα κρύβει κινδύνους… Προσέξτε την υπερβολική έκθεση σε ότι σας βοηθά να ξεφεύγετε… και τα κακόφημα μονοπάτια… Οι Σειρήνες έχουν πολλά τραγούδια να ψιθυρίσουν στο αυτί σας και πολύ επιμονή προσφέροντας σας μοναδικά κίνητρα… Και η ανάγκη σας για να ζήσετε το διαφορετικό είναι μεγάλη… Κάντε λίγο υπομονή…Τα καλύτερα θα έλθουν στη συνέχεια! Promise!!!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-10-2012 00:00:00