blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο και ο Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στις 26 Φεβρουαρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο και ο Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα στις 26 Φεβρουαρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Άρης τρίγωνο με Κρόνο

Άρης τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στις 26 Φεβρουαρίου και ώρα 05:08, διαμορφώνεται το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, μια εξαιρετικά θετική όψη, που ευνοεί κυρίως τις επαγγελματικές δραστηριότητες και φέρνει ανταμοιβές σε όσους έχουν αγωνιστεί το τελευταίο διάστημα. Η όψη αυτή ευνοεί επιπλέον και τις καινούργιες προσπάθειες και δημιουργεί ένα σταθερό κλίμα, που βοηθάει να επιτευχθούν οι στόχοι. Ο σωστός συνδυασμός της δράσης (Άρης) με την πειθαρχία (Κρόνος) αποτελούν τον παράγοντα της επιτυχίας. Δεδομένου ότι η όψη αυτή θα μας επηρεάζει για το ερχόμενο τριήμερο, καλό θα είναι τις ημέρες αυτές να εντείνουμε τις προσπάθειές μας καθώς τώρα μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την επιρροή είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Ήλιος σύνοδος με Ποσειδώνα

Την ίδια μέρα και ώρα 06:55 σχηματίζεται και η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, που για άλλους μπορεί να αποτελέσει θετική και για άλλους αρνητική επιρροή. Ο Ποσειδώνας έχει την ιδιότητα να “θολώνει” κάπως το τοπίο και να δημιουργεί ψευδαισθήσεις, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του -τους Ιχθείς- ελαττώνει σημαντικά αυτά τα χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, καλό είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην κάνουμε μεγαλεπήβολα σχέδια.
 
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι. Αντίθετα, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο.

Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο, Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει στις 26 Φεβρουαρίου τρίγωνο με τον Κρόνο και σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις σχέδια και επιθυμίες που σχετίζονται με την καριέρα σου και την προσωπική σου ζωή. Το ερχόμενο τριήμερο, οι προσπάθειές σου θα βρουν το στόχο τους, ενώ παράλληλα θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη σε οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν. Αν η αισθηματική σου ζωή είναι κάπως μπερδεμένη, η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να κατασταλάξεις στο πρόσωπο που θέλεις πραγματικά. Αν μάλιστα σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα σε παροτρύνει να την επαναπροσεγγίσεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί, μπορεί να εμπλακούν σε μια μυστική σχέση, που όμως με τον καιρό θα γίνει πολύ δυνατή. Με ποιο άτομο θα παρουσιαστούν εξελίξεις στη σχέση σας; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο Άρη - Κρόνου που διαμορφώνεται στις 26 Φεβρουαρίου, θα αποτελέσει για σένα το κίνητρο για να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση, προκειμένου να εντοπίσεις τις επιθυμίες σου, τις φιλοδοξίες σου και την περαιτέρω πορεία σου. Εκείνο που φαίνεται να έχει πρωταρχική σημασία για σένα αυτό το διάστημα, είναι η ανάγκη να κόψεις τις γέφυρες με το παρελθόν, να βάλεις μια τάξη στις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να ξεκινήσεις μια νέα πορεία, που θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων σου. Παρόλο που αυτό ίσως χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος για να υλοποιηθούν, φαίνεται ότι το ερχόμενο τριήμερο θα είναι καθοριστικό για τις αποφάσεις σου. Με την σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα μάλιστα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν ώστε να πετύχεις τους στόχους σου μια ώρα νωρίτερα. Ποιο άτομο από τονμ κύκλο σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις; Μάθε το τώρα καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 26 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Άρη - Κρόνου που είναι αρκετά ευνοϊκό για σένα, καθώς θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες στη σχέση σου με το σύντροφό σου ή ακόμα και να ξεκινήσετε κάποια κοινά, φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια. Ένα τέτοιο εγχείρημα ή κάποιου άλλου είδους συνεργασία, ευνοείται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, σε αντίθεση με τις ατομικές πρωτοβουλίες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στον τομέα της καριέρας σου διαμορφώνεται την ίδια μέρα η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, για τις οποίες αργά ή γρήγορα θα μετανιώσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, το τρίγωνο Άρη - Κρόνου μπορεί να σου φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να ξεκινήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Ποιο άτομο θα σε πλησιάσει; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Άρης τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Άρης που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου διαμορφώνει στις 26 Φεβρουαρίου τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου και εγγυάται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να υλοποιήσεις ιδέες που θα αυξήσουν την πελατεία σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται ακόμα και αν είσαι υπάλληλος ή αναζητάς μια νέα εργασία. Ευνοϊκή είναι και η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, την οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να αποκτήσεις νέες γνώσεις ή ακόμα και να προγραμματίσεις ένα εξωτικό ταξίδι. Τέλος, η αισθηματική σου ζωή θα γίνει ιδιαίτερα ρομαντική το ερχόμενο τριήμερο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως συναντήσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Έρχεται νέα γνωριμία; Μάθε τώρα καλώντας στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, εξαιρετικά θετικό θα αποδειχθεί για σένα το τρίγωνο Άρη – Κρόνου, που διαμορφώνεται στις 26 Φεβρουαρίου και που σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο είναι ιδανικό για νέα ξεκινήματα, που σύντομα θα αποδώσουν καρπούς. Επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά και σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ ανάλογη εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μπορείς να επισημοποιήσεις ένα σοβαρό δεσμό ή να δημιουργήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Ο τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι τα οικονομικά σου, καθώς η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, είναι πιθανό να σε αποπροσανατολίσει και να σε οδηγήσει σε παράλογες σπατάλες. Απόφυγε επίσης τυχόν επενδύσεις, που δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Μάθε ποιες αλλαγές φέρνει στη ζωή σου το ευνοϊκό τρίγωνο Άρη-Κρόνου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο Άρη - Κρόνου που διαμορφώνεται στις 26 Φεβρουαρίου, είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στον οικιακό και οικογενειακό σου περιβάλλον και να βρεις λύσεις, που θα αποκαταστήσουν την αρμονία με τους οικείους σου. Αν μάλιστα αντιμετωπίζεις προβλήματα με περιουσιακά στοιχεία, ίσως το ερχόμενο τριήμερο καταφέρεις να βρεις την ιδανική λύση, χωρίς να βγει κανείς ζημιωμένος. Αν επιθυμείς να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία, η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να την πραγματοποιήσεις, ενώ αν επιθυμείς την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, μπορείς τώρα να κάνεις μια προσπάθεια. Θα πρέπει ωστόσο να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι επιθυμείς μια τέτοια εξέλιξη, καθώς η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να κρύβει παγίδες… Προτού λοιπόν πάρεις την οριστική σου απόφαση, φρόντισε να βεβαιωθείς ότι δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις και τι να αποφύγεις με την παραπλανητική σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Άρης τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Άρη - Κρόνου που διαμορφώνεται στις 26 Φεβρουαρίου, σου δίνει την δυνατότητα να βρεις νέους κώδικες επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και να κάνεις τη σχέση σας πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, οι γνωριμίες που θα κάνεις το ερχόμενο τριήμερο θα είναι ώριμες και σοβαρές και θα εγγυώνται διάρκεια και μακροημέρευση. Η όψη αυτή επιπλέον, ευνοεί τις συζητήσεις για επαγγελματικές συνεργασίες, συμφωνίες και συμβόλαια, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδή. Η σύνοδος ωστόσο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, ενώ αν διατηρείς μια δική σου δουλειά, καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο τους υπαλλήλους σου. Τι αλλάζει στη σχέση σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης σχηματίζει στις 26 Φεβρουαρίου τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη θέση σου και τα εισοδήματά σου ή να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που θα αποδειχθεί αρκετά επικερδές. Η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, ευνοεί επίσης την δημιουργία μιας ανεξάρτητης δραστηριότητας, καθώς επίσης και την αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια μόνιμη σχέση, η όψη αυτή μπορεί να πυροδοτήσει σοβαρές εξελίξεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναμένεται μια ρομαντική γνωριμία, που θα σε συναρπάσει. Έρχεται νέος έρωτας; Κάλεσε τώρα για να μάθεις περισσότερα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει στις 26 Φεβρουαρίου τρίγωνο με τον Άρη, όψη που θεωρείται πολύ ευνοϊκή για σένα. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο προσφέρεται για έρωτα, διασκέδαση αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες που μπορούν μάλιστα να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Αν διαθέτεις κάποιο ταλέντο, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να το αναδείξεις και να βρεις τη θετική ανταπόκριση των γύρω σου. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, η όψη αυτή εγγυάται την σταθερότητα ή και την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, οι γνωριμίες που θα κάνεις τις επόμενες μέρες, εγγυώνται σοβαρές προοπτικές. Στον οικογενειακό τομέα, χρειάζεται προσοχή, καθώς η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ασάφειες και παρεξηγήσεις. Τι πρέπει να προσέξεις στις οικογενειακές σου υποθέσεις και τι αλλάζει στα ερωτικά σου; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Άρης τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στις 26 Φεβρουαρίου και σου δημιουργεί μια εσωτερική δύναμη, που σου είναι απαραίτητη προκειμένου να χειριστείς κάποιες δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα η παρουσία του Άρη στον συγκεκριμένο τομέα έχει προκαλέσει σοβαρές προστριβές, ίσως το ερχόμενο τριήμερο γίνουν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, προκειμένου να αποκατασταθούν. Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί επίσης να λύσει πολλά προβλήματα και μπορεί να επιτευχθεί, χάρη στη σύνοδο Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Η συγκεκριμένη όψη επιπλέον, ευνοεί τις καινούργιες γνωριμίες μέσα από τις οποίες μπορείς να βρεις και τον έρωτα που ονειρεύεσαι σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ένα ρομαντικό ταξίδι θα τονώσει ακόμα περισσότερο τη σχέση σου. Σου φέρνει νέο έρωτα η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 26 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τρίγωνο Άρη - Κρόνου, που μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Το αυξημένο επικοινωνιακό σου χάρισμα, αλλά και οι επαφές με κάποια σημαντικά άτομα, μπορούν να παίξουν ένα καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό καλό θα είναι το ερχόμενο τριήμερο να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να επιδιώξεις συναναστροφές με άτομα, που μπορούν να σου ανοίξουν πολλές πόρτες. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα έχουν πολλά να σου προσφέρουν, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να σου επιφυλάσσουν και ερωτικές εκπλήξεις. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά προσοχή στα οικονομικά σου, τα οποία μπορούν να εξανεμιστούν πάνω στον ενθουσιασμό σου. Έρχεται νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τον κύκλο σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Άρης που βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον τομέα της καριέρας σου στις 26 Φεβρουαρίου και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, αφού πρόκειται να ανταμειφθούν οι προσπάθειές σου και να δεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται. Δεδομένου ότι ο Άρης βρίσκεται στον Κριό, δεν αποκλείεται να αρχίσει να σου αποφέρει κέρδος μια νέα δραστηριότητα, γι’ αυτό αν έχεις κάποιες ιδέες, καλό θα είναι να τις βάλεις σε εφαρμογή. Η σύνοδος που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Ήλιο την ίδια μέρα, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρόκειται για μια όψη που μπορεί να σημάνει την πραγματοποίηση των ονείρων σου, μπορεί όμως και να σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και να σε παρασύρει σε ουτοπίες. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα που γίνεται πάνω στο ζώδιό σου. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Άρης τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-02-2015 13:30:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι