blank
 
blank

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό στις 5 Οκτωβρίου 2014. Ευχάριστα γεγονότα και ευκαιρίες! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό στις 5 Οκτωβρίου 2014. Ευχάριστα γεγονότα και ευκαιρίες! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό

 

Στις 5 Οκτωβρίου και ώρα 7:18, ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αρχίζει να ενεργοποιεί το τρίγωνο Δία-Ουρανού. Η συμμετοχή του Άρη, δημιουργεί ένα μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού που θα ολοκληρωθεί στις 8 του μήνα, με το τρίγωνο Άρη-Δία. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα υπάρξουν σημαντικά και ευχάριστα γεγονότα και ευκαιρίες.
 
Καθώς ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, ανέλπιστες καταστάσεις θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, ενώ το γεγονός ότι το μεγάλο τρίγωνο πραγματοποιείται στο στοιχείο της Φωτιάς, δείχνει έντονη δράση και κινητικότητα με θετικά αποτελέσματα. Παρά το γεγονός ότι η τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, θα πρέπει κι εμείς προσωπικά να «αρπάξουμε» ευκαιρίες και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να βγούμε κερδισμένοι. Το φαινόμενο αυτό μας δίνει την ευκαιρία να απεγκλωβιστούμε από προβλήματα και να εξασφαλίσουμε μια μακροχρόνια ευημερία.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Άρη Ουρανού

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, μεγάλες εκπλήξεις σου επιφυλάσσει το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου  Άρη στις 5 Οκτωβρίου. Για μια ολόκληρη εβδομάδα, θα προκύψουν ανέλπιστες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου, θα αυξήσουν τις αποδοχές σου και αν το επιθυμείς, θα σου ανοίξουν και πόρτες για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στο εξωτερικό. Καινούργιες επαγγελματικές προοπτικές μπορεί να δημιουργηθούν και από την απόκτηση ενός πτυχίου ή την επαφή σου με ένα άτομο που πιστεύει στις ικανότητές σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου η επισημοποίηση μιας σχέσης ή ένας καινούργιος έρωτας, θα σου δώσει φτερά. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, θα λειτουργήσει «λυτρωτικά» για σένα, αφού θα σε απαλλάξει από άγχη και ταλαιπωρίες και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα. Θέματα που παρουσιάζουν στασιμότητα ή αδράνεια, μπορούν να προχωρήσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και να σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Δεδομένου, ότι η όψη αυτή διεγείρει την διαίσθησή σου, μπορείς να βρεις διεξόδους και λύσεις ακόμα και σε οικονομικά προβλήματα. Επιπλέον, το φαινόμενο τονίζει την ερωτική σου ζωή, γεγονός που θα συμβάλει στην αναζωπύρωση του πάθους με το σύντροφό σου ή θα σε παροτρύνει να υποκύψεις σε ένα νέο πειρασμό. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 5 Οκτωβρίου ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σου φέρνει νέες ευκαιρίες, για να αυξήσεις τις αποδοχές σου μέσα από τη δουλειά σου, αλλά και για να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή. Η αυξημένη κοινωνικότητά σου, θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που θα σου προσφέρουν νέες επαγγελματικές προοπτικές ή θα βοηθήσουν να αναρριχηθείς στην ήδη υπάρχουν δουλειά σου, ενώ στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, είναι πολύ πιθανό μέσα από τις φιλικές σου συναναστροφές να γνωρίσεις και ένα νέο έρωτα. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, την ερχόμενη εβδομάδα, θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου και να απολαύσετε πολλές ευχάριστες δραστηριότητες μαζί. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό στις 5 Οκτωβρίου, εγγυάται αναπάντεχες θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να πετύχεις μια ξεχωριστή διάκριση. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να είσαι περισσότερο παρατηρητικός, καθώς η τύχη που θα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό σου, θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες και θα πρέπει να είσαι συνεχώς σε ετοιμότητα, ώστε να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Πέρα από την προσωπική πρόοδο που εγγυάται αυτή η όψη, θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις τις αποδοχές σου ή και να απαλλαγείς από χρέη και οφειλές, που σε ταλαιπωρούν. Μια ξαφνική αγοραπωλησία που θα λύσει πολλά προβλήματά σου, είναι επίσης πιθανή. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 5 Οκτωβρίου σχηματίζεται το τρίγωνο Άρη-Ουρανού, που διαμορφώνει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη θετική έκβαση όλων των ζητημάτων που σε απασχολούν. Οι λύσεις μάλιστα θα έρθουν με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο, χάρη στη βοήθεια της τύχης και θα αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας πραγματικότητας. Άτομα ή θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, σε ευνοούν ιδιαίτερα την ερχόμενη εβδομάδα, γι’ αυτό αν παρουσιαστούν συναφείς ευκαιρίες, δεν θα πρέπει να τις προσπεράσεις. Επιπλέον, η όψη αυτή ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις μια μακροχρόνια σχέση ίσως και κάπως εσπευσμένα εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης, ενώ αν είσαι ελεύθερος, εγγυάται μια νέα σχέση με σοβαρές προοπτικές. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, σου επιφυλάσσει ευκαιρίες που σχετίζονται με το σπίτι, το οικογενειακό σου περιβάλλον, την ακίνητη περιουσία σου αλλά και τα οικονομικά σου. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα δημιουργηθούν ανέλπιστες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τον χώρο σου και τις σχέσεις με τους οικείους σου και δεν αποκλείεται να αναζητήσεις μια νέα στέγη που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν επίσης σημαντικά και αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με χρέη και οφειλές, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος, ίσως υπάρξουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, που θα επηρεάσουν θετικά τα εισοδήματά σου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, πρόκειται να δημιουργήσει νέα δεδομένα και εξελίξεις, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στις συνεργασίες σου. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που θα επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά σου ή και να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες με πολύ καλές προοπτικές. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την περίοδο, πρόκειται να σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε κάποιο τομέα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως γνωρίσεις το άτομο με το οποίο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου, ενώ μια σύντομη απόδραση θα σας δέσει περισσότερο. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης με τον Ουρανό στις 5 Οκτωβρίου επηρεάζει την εργασία σου και τα οικονομικά σου και σου φέρνει ανέλπιστες ευκαιρίες για ένα λαμπρό μέλλον. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις και να δραστηριοποιηθείς ανάλογα. Παρόλο που η τύχη μπορεί να σου ανοίξει πολλές πόρτες, καλό είναι να πάρεις κι ο ίδιος πρωτοβουλίες ώστε να έχεις ακόμα μεγαλύτερα οφέλη. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στο οικιακό σου περιβάλλον όπου δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον σύντροφό σου ή και να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, είναι πιθανό να υποκύψουν σε μια πρόκληση μέσα από το επαγγελματικό τους περιβάλλον. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 5 Οκτωβρίου και εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, η όψη αυτή μπορεί να σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις τη σχέση σου μια ώρα νωρίτερα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη που θα πυροδοτήσει εξελίξεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, οι γνωριμίες που θα κάνεις την ερχόμενη εβδομάδα, θα είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και σύντομα θα ξεχωρίσεις το άτομο που θα αγγίξει την καρδιά σου. Η όψη αυτή επίσης τονίζει την δημιουργικότητά σου, η οποία μπορεί να διοχετευτεί θετικά και να σου αποφέρει ένα επιπλέον έσοδο. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 5 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές ευχάριστες αλλαγές που θα επιφέρουν περισσότερη αρμονία στις σχέσεις με τους οικείους σου. Μια απρόσμενη εξέλιξη που σχετίζεται με τα περιουσιακά σου στοιχεία, μπορεί επίσης να σου ανοίξει το δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Έτσι κι αλλιώς τα οικονομικά σου πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά αυτό το διάστημα και μάλιστα με τον πιο απίθανο τρόπο. Τέλος, αν σε απασχολεί ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, είναι πιθανό να λυθεί με την βοήθεια της τύχης. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με τον Άρη στις 5 Οκτωβρίου, μπορεί να φέρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Αυτό κατά ένα μέρος θα οφείλεται στην επικοινωνιακή σου ικανότητα που θα σε κάνει πιο ευέλικτο και κατά ένα μέρος στην τύχη που θα βρίσκεται δίπλα σου κάθε στιγμή. Οι επαφές που θα κάνεις αυτό το διάστημα καθώς και οι νέες γνωριμίες μπορεί να σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις όχι μόνο για την έκβαση των υποθέσεων που σε απασχολούν αλλά και για την δημιουργία μιας σημαντικής αισθηματικής σχέσης, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν πάλι διατηρείς ήδη μια σχέση, η όψη αυτή θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ουρανός από τον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει στις 5 Οκτωβρίου τρίγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου και σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν ανέλπιστες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν, όχι μόνο να αναρριχηθείς, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς στις αυξημένες υποχρεώσεις σου. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν «παρασκηνιακές» δραστηριότητες ή μυστικές συμφωνίες που θα σου αποφέρουν περισσότερο χρήμα και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Η τύχη που θα βρίσκεται στο πλευρό σου, ευνοεί όλες τις οικονομικές συναλλαγές, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2014 15:11:00