Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7 Αυγούστου: Συναισθηματική έξαρση!

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7 Αυγούστου: Συναισθηματική έξαρση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Το τρίγωνο που πραγματοποιείται μεταξύ του Άρη από τον Σκορπιό και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και κορυφώνεται την Παρασκευή 7 Αυγούστου, αποτελεί μία εξαιρετικά ευνοϊκή όψη, που μας ωθεί να ονειρευτούμε και να ταξιδέψουμε. Η όψη αυτή μας κινητοποιεί να «θυσιάσουμε» τις προσωπικές μας επιδιώξεις έναντι των κοινωνικών, να ευαισθητοποιηθούμε για τον διπλανό μας και να αναπτύξουμε συναισθήματα συμπόνιας και αλληλοκατανόησης.
 
Μέχρι τις 9 του μήνα, που διαρκέσει η επιρροή αυτού του τριγώνου, θα θελήσουμε να αναπτύξουμε ένα πιο πνευματικό κομμάτι μας και να ενωθούμε με κάτι ανώτερο από τον εαυτό μας. Το Εγώ αποδυναμώνεται, όταν ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα και οι προτεραιότητές μας αλλάζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο αίσθημα κατωτερότητας, βέβαια, αλλά περισσότερο ότι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε καλύτερα τις ανάγκες των γύρω μας και να ελαχιστοποιήσουμε τις δικές μας, ώστε να πετύχουμε μία αρμονική σύμπλευση με τους άλλους.
 
Η σωματική μας ενέργεια ενδέχεται να μην είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και ίσως να έχουμε δυσκολία στο να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις, που χρειάζονται σωματική προσπάθεια. Οι επιθυμίες μας, αν και ισχυρές λόγω του ότι ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό, ίσως να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Αυτές τις ημέρες δεν θα νιώθουμε ότι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τα θέλω μας πάση θυσία, αφού έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε τα πράγματα από απόσταση, αλλά και να αντιμετωπίζουμε τη ζωή λιγότερο επικριτικά.
 
Το μόνο αγκάθι αυτής της όψης είναι ότι υπάρχει κίνδυνος να δούμε τους εαυτούς μας ως σωτήρες, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές μας και αγνοώντας τη ρεαλιστική διάσταση των πραγμάτων. Οι ψευδαισθήσεις και η θολή αντίληψη της πραγματικότητας πάνε πακέτο με τον Ποσειδώνα, για αυτό χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε.

Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα επηρεάζει δύο υδάτινους οίκους σου, προκαλώντας σου μία εσωτερική συναισθηματική διαταραχή. Η ανάγκη σου να αλλάξεις κάποιον τομέα της ζωής σου και να μεταμορφωθείς, ίσως να σου δημιουργήσει μία εσωστρέφεια και μία διάθεση να απομονωθείς. Αυτή η ανάγκη ίσως να ξυπνήσει από ένα άτομο που βρίσκεται στη ζωή σου, το οποίο σε ωθεί να αλλάξεις οπτική στα πράγματα, αλλά και να ανακαλύψεις κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου. Πρόσεξε πιθανές διαφωνίες με τον σύντροφό σου, αλλά και τις υπερβολικές καταχρήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων και των κοινωνικών σου επαφών. Κάποια διαμάχη με το ταίρι σου ή με ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο, ίσως να σε ωθήσει να ζητήσεις τη βοήθεια φίλων, ώστε να σε συμβουλέψουν για τις κινήσεις σου. Από την άλλη, ίσως να χρειαστεί να συμπαρασταθείς εσύ σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο ή να βάλεις τις δικές σου ανάγκες σε δεύτερη μοίρα, για να στηρίξεις εκείνες κάποιου άλλου. Ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσεις την ενέργεια αυτής της όψης είναι να βάλεις έναν στόχο, τον οποίο θα διαπεραιώσεις με ομαδική δουλειά και συνεργασία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η όψη τριγώνου Άρη-Ποσειδώνα πρόκειται να σου δημιουργήσει αντιθετικά συναισθήματα, αφού από τη μία χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στη δουλειά σου και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις κι από την άλλη το μυαλό σου διψά για απόδραση και φυγή από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε πιο ψυχολογικό επίπεδο, αυτή η όψη ίσως να σε ωθεί να προσφέρεις περισσότερα στους άλλους, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τις δικές σου ανάγκες, τις οποίες καλείσαι να θυσιάσεις. Μόνο πρόσεξε ποιους ανθρώπους επιλέγεις να θέσεις ως προτεραιότητα στη ζωή σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπατήσεων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η όψη θα σε δυσκολέψει να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που εμπεριέχουν την έννοια του «πρέπει», αφού αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν τα θέλω σου. Οι επιθυμίες σου, είτε αφορούν στην ανάγκη σου να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, είτε αφορούν τις ερωτικές σου σχέσεις, φαίνεται να έρχονται σε πρώτο πλάνο με την επιρροή αυτού του τριγώνου. Ένα ταξίδι αναψυχής ή η ενασχόλησή σου με πιο πνευματικά θέματα, θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Αυτή η όψη πρόκειται να ξυπνήσει κάποια κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου και να σε γυρίσει στο παρελθόν. Ίσως να αισθανθείς μία νοσταλγική διάθεση για περασμένες εποχές ή να θελήσεις να ανακαλύψεις διαφορετικές πτυχές του εαυτού σου, ώστε να αλλάξεις τον τρόπο που δρας και πράττεις. Το κλίμα στο οικογενειακό σου περιβάλλον ενδέχεται να είναι τεταμένο κατά τη διάρκεια της επιρροής αυτής της όψης, ενώ καλό θα είναι να προσέξεις και τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές. Απόφυγε να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα και κυρίως, απόφυγε τη συναναστροφή με ανθρώπους, με τους οποίους μπορεί να συγκρουστείς και να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα φαίνεται να επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι, κυρίως όσον αφορά στη συναναστροφή σου με τους άλλους. Από τη μία, ίσως αυτές τις ημέρες να αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα, εξιδανικεύοντας ανθρώπους και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να διατηρείς έναν μονόπλευρο τρόπο σκέψης, που παραξενεύει τους γύρω σου. Από την άλλη, πιθανόν κάποιο άτομο που βρίσκεται στη ζωή σου αυτή την περίοδο, να σε ωθεί να σκεφτείς διαφορετικά και να αλλάξεις την οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Σίγουρα πάντως, οι επόμενες μέρες εμπεριέχουν αρκετή κινητικότητα και εναλλαγές, ενώ οι ιδέες και οι συμβουλές σου μπορούν να αποδειχθούν πολύ βοηθητικές για τους γύρω σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΖΥΓΟΣ
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει την οικονομική σου κατάσταση και την επαγγελματική δραστηριότητα, που συνδέεται με αυτή. Ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στις οικονομικές σου απολαβές, μερικά έξτρα έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή μία ασυμφωνία σε μία οικονομική συνδιαλλαγή, που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις. Από την άλλη, κάποια διαμάχη που ενδέχεται να προκύψει με κάποιο άτομο από τη δουλειά σου, θα σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το τι αποκομίζεις από το επαγγελματικό σου περιβάλλον κι αν αξίζει να επενδύεις χρόνο και κόπο, για κάτι που δε σε ικανοποιεί ψυχικά. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις στο νου σου ότι αυτή τη στιγμή το σώμα και η ψυχή σου χρειάζονται ξεκούραση και όχι εντάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο εαυτός σου, οι προσωπικές ανάγκες και τα θέλω σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Αισθάνεσαι δυναμισμό, μία τάση για εξωστρέφεια και πιστεύεις ότι μπορείς να κατακτήσεις όλους τους στόχους που έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Βέβαια, στην αρνητική της έκφανση, αυτή η όψη μπορεί να σε κάνει περισσότερο εγωκεντρικό από ό,τι συνήθως, με έντονη την τάση να παραμένεις άκαμπτος στις απόψεις σου και αδιάλλακτος στις επιθυμίες των άλλων. Ο Ποσειδώνας βέβαια, μετριάζει αυτή την τάση όσον αφορά στις ερωτικές σου σχέσεις, όπου εκεί αισθάνεσαι ρομαντισμό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την πνευματική ένωση με το ταίρι σου, παρά για την σωματική σου ικανοποίηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα φαίνεται να σου δημιουργεί μία τάση να ψαχτείς εσωτερικά και να αναζητήσεις παρελθοντικά μοτίβα συμπεριφοράς, τα οποία συνεχίζεις να διατηρείς, αποτρέποντας τον εαυτό σου να εξελιχθεί. Ο Άρης, ο οποίος κινείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργεί παρασκήνιο και υπόγειες καταστάσεις, οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχό σου, ενώ ο Ποσειδώνας φαίνεται να ενισχύει αυτή την τάση, δημιουργώντας μία σύγχυση που πιθανόν προέρχεται από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Χρειάζεται να διοχετεύσεις την ενέργεια της όψης δημιουργικά, μέσα από παραγωγικότητα ή από ενασχόληση με πράγματα που ευχαριστούν τον ψυχικό σου κόσμο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η όψη τριγώνου μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα σε κινητοποιεί να θέσεις νέους στόχους και να τους κάνεις άμεσα πράξη. Η κινητικότητα στον 11ο ηλιακό σου οίκο ενεργοποιεί το κομμάτι του εαυτού σου, που διψά για όνειρα και νέα σχέδια, τα οποία αυτή την περίοδο μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα, αν γίνουν μέσα από ομαδική δουλειά και συνεργασία. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας ίσως να εξιδανικεύει κάποιες καταστάσεις στο μυαλό σου και να φαντάζεσαι οάσεις μέσα σε ερήμους. Μιας και φημίζεσαι για τον ρεαλισμό σου, καλό θα είναι τα μελλοντικά σου πλάνα να είναι χτισμένα σε στέρεες βάσεις και να μην αποτελούν ουτοπίες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και τις οικονομικές σου απολαβές. Ίσως να παρατηρήσεις να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα τις επόμενες μέρες, με κάποιον ανώτερο στο χώρο εργασίας σου ή με κάποιον συνεργάτη, σε σχέση με μία οικονομική σας συμφωνία. Από την άλλη, ίσως να αισθανθείς ότι οι κόποι σου δεν αμείβονται όσο νομίζεις ότι αξίζουν. Το σίγουρο είναι ότι αν καταφέρεις να βγάλεις από πάνω σου εγωκεντρικές διαθέσεις αυτές τις ημέρες, αυτή η όψη θα σου δείξει αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Το τρίγωνο που πραγματοποιείται μεταξύ του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και του Άρη από τον Σκορπιό, φαίνεται να σου δημιουργεί την ανάγκη να φύγεις κάπου μακριά, όπου θα μπορέσεις να δώσεις τροφή στο πνεύμα και την ψυχή σου. Ένα ταξίδι αναψυχής, το οποίο καλό θα είναι να έχεις οργανώσει καλά από πριν, αποτελεί τον καλύτερο να εκφράσεις αυτή την ενέργεια. Ένας άλλος τρόπος είναι να ασχοληθείς με πιο πνευματικά θέματα ή να διαβάσεις βιβλία που σχετίζονται με τη μεταφυσική, μιας και θα υπάρχει έντονη η ανάγκη αυτές τις μέρες να αναζητήσεις κάτι ανώτερο, που ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις κατά τη διάρκεια αυτής της επιρροής, είναι μήπως υπερβάλλεις σε απόψεις, που έχουν μικρή σχέση με την πραγματικότητα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-08-2014 00:00:00