blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Χείρωνα: Η θεραπευτική δύναμη της αγκαλιάς!

 
Τα άστρα Τρίτη, με τον Άρη σε τρίγωνο με Χείρωνα: Η θεραπευτική δύναμη της αγκαλιάς!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, με τον Άρη σε τρίγωνο με Χείρωνα

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που κορυφώθηκε χθες στον Υδροχόο, ανοίγοντας έναν κύκλο με πολλά μέτωπα, κυρίως σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που σε πολλές περιπτώσεις θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε! Ωστόσο, οι επόμενες ημέρες βρίσκονται κάτω από την επιρροή ευεργετικών όψεων που έρχονται να διευκολύνουν τον ψυχισμό μας, την καθημερινότητά μας, αλλά και τις εξελίξεις, ξεκινώντας από σήμερα, με το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Χείρωνα!
 
Το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα είναι η αγκαλιά που ανοίγει και απαλύνει κάθε δυσκολία, κάθε συναίσθημα που σε πονά και σε πληγώνει! Παράλληλα, η ερωτική ζωή περνά σε μια φάση όπου ο ερωτισμός παντρεύεται με την τρυφερότητα και το αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει ένα πραγματικά μοναδικό!
 
Από την άλλη, τις ημέρες αυτές μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και θέματα του παρελθόντος, προκειμένου να διευθετηθούν οριστικά! Πάντως, να θυμάσαι πως η όψη αυτή μπορεί να σε φέρει μπροστά σε αποκαλύψεις, που θα σε ξαφνιάσουν και που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείρισή τους…

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Άρη-Χείρωνα

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να σας δώσουν τη δυνατότητα της επανένωσης με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ακόμα, μέσα από μια πιο συναισθηματική προσέγγιση, θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες που ταλαιπωρήθηκαν.

Σελήνη στους Ιχθείς

Παράλληλα, το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10:32 το πρωί, ανοίγει έναν κύκλο έντονα συναισθηματικό, που ενισχύει περισσότερο τις τάσεις και τις διαθέσεις της ημέρας!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2016 20:00:00