blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα συν Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία... Πολυπλοκότητα στους ουρανούς!

 
Τα άστρα σήμερα. Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα συν Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία... Πολυπλοκότητα στους ουρανούς!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012. Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό σε τετράγωνο με Πλούτωνα συν Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία.

Γεγονός είναι πως έχουμε μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα σήμερα στους Ουρανούς, μια και ο Ερμής διασταυρώνει τα “ξίφη” του με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και βέβαια τα νεύρα μας που θα μπλέξουν στο μεγάλο κομφούζιο των ημερών… Κι επειδή ένας Ερμής είναι… αλλά τι να κάνει μπροστά στα δύο “ιερά τέρατα” που τον πολιορκούν και δεν τον αφήνουν να πάρει ανάσα, δημιουργώντας μια τάση του… “σταμάτα εδώ να κατέβω δεν πάει άλλο”! Μια φράση, που θα φορεθεί πολύ συχνά από τα στόματα πολλών, που πέφτουν θύματα της πλανητικής δίνης, που σαν σκοπό έχει να μην αφήσει τίποτα όρθιο… ξεκινώντας από το κυκλοφοριακό χάος (μια και ο Ερμής είναι ο κατεξοχήν πλανήτης των μέσων μαζικής μεταφοράς) και καταλήγοντας στην προσωπική μας σχέση, που ξαφνικά νοιώθουμε να μας πνίγει… ή να την πνίγουμε (λειτουργούν και αντίστροφα αυτά)!
Sponsored Links

Μια δύσκολη όψη έχει και την θετική της πλευρά

Μεγάλη η ποικιλία, μεγάλες και οι εντάσεις, ωστόσο επειδή μια δύσκολη όψη συνοδεύεται και από την θετική της πλευρά, το “όχι” που θέλαμε να πούμε εδώ και καιρό και όλο το αναβάλαμε, τώρα έχει έρθει η ώρα και να το πούμε, να το εννοούμε και να πιάσει τόπο… Τα σκηνικά πολλά, με κινηματογραφική χροιά και καρέκλες να εκσφενδονίζονται και πιάτα να ίπτανται πάνω από τα κεφάλια μας…. Δίνουν μια άλλη νότα εκτόνωσης όλων των απωθημένων, που μέχρι τώρα κρύβαμε επιμελώς! Θα λέγαμε πως είναι και απαραίτητο κατά καιρούς να εκτονώνουμε τον εσωτερικό μας κόσμο, κάνοντας… και λίγο θόρυβο, βρε αδελφέ… Ωχ όλο μην πω το ένα και με παρεξηγήσει, και το δεύτερο να μην μου θυμώσει… τα λέω όλα μαζί και το ευχαριστιέμαι… Έχει κι αυτό την χάρη του… Τώρα, για τη συνέχεια, δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα αν η παντόφλα που ήρθε στο κεφάλι του συντρόφου σας θα πυροδοτήσει ένα νέο κύκλο επεισοδίων, αλλά δεν μασάμε… έχει κι αυτό την χάρη του!
 
Συμβουλή προς απανταχού Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά: Μαζέψτε τις οικοσκευές και τα γυαλικά από το σπίτι... και τις κακές σκέψεις από το μυαλό σας! Είναι όλα το ίδιο επικίνδυνα, όταν αρχίσουν να εκσφενδονίζονται ανεξέλεγκτα δεξιά και αριστερά!
 
Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη σε ένα ανάλαφρο εξάγωνο με τον Δία, υπόσχεται μια ύφεση στην ένταση των προηγούμενων όψεων, δηλαδή ενώ το σπίτι σας θα θυμίζει ρινγκ, που μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος… θα βγαίνετε για μπύρες με τους κολλητούς σας και θα περνάτε και καλά! Ωραίο; Και γνωρίζετε και κάποιο πρόσωπο, που σας εξιτάρει ιδιαίτερα… Ακόμα καλύτερο το σκηνικό; Απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, με έντονες δόσεις ερωτικού… Έτσι για να μην βαριόμαστε!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-09-2012 00:00:00