blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, κάτω από την ενέργεια της συνόδου Ήλιου-Ερμή: Μια χαλαρή… πρωτομηνιά!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, κάτω από την ενέργεια της συνόδου Ήλιου-Ερμή: Μια χαλαρή… πρωτομηνιά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή

 

Σε χαλαρό κλίμα κινείται η σημερινή μέρα με έντονα επικοινωνιακή διάθεση, μια και η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή που κορυφώθηκε χτες, συνεχίζει να στέλνει τις ευεργετικές της ενέργειες, δημιουργώντας ένα αρμονικό κλίμα, προάγοντας την επικοινωνία και διευκολύνοντας σχέσεις και τις συνεργασίες.
 
Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, το θέμα “σχέσεις” κυριαρχεί αυτή την περίοδο. Η ανάγκη για ομαλότητα, αρμονία και ισορροπία, συχνά σε ωθεί να παραμερίσεις τις δικές σου επιθυμίες ή τα θέλω σου, για να εξυπηρετήσεις και να ευχαριστήσεις το άλλο πρόσωπο.

Αφροδίτη στον Λέοντα και Άρης στην Παρθένο

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα, ενισχύοντας ιδιαίτερα τις ζωές των πύρινων ζωδίων, Λεόντων, Κριών και Τοξοτών του τρίτου δεκαημέρου, ανανεώνοντας αισθητά το τοπίο στην κοινωνική τους ζωή, αλλά πολύ περισσότερο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική τους ζωή. Παράλληλα, ευνοεί τους στόχους τους και τα οικονομικά τους.
 
Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί τα γήινα ζώδια, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, ενισχύοντας την αποφασιστικότητα και την πρωτοβουλία. Τους ωθεί να αναλάβουν δράση, να προωθήσουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, αλλά και να οργανώσουν καλύτερα τις λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα, φέρνει κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα ερωτικά τους.
 
Ο Δίας ήδη έχει διανύσει το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου και ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα των ευκαιριών σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαήμερου, οι οποίοι το διάστημα που ακολουθεί θα έχουν τη δυνατότητα της διεύρυνσης και της επέκτασης στα επαγγελματικά και τις φιλοδοξίες τους, αλλά και της εξομάλυνσης και εξισορρόπησης στην προσωπική τους ζωή και στις σχέσεις τους.

Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με Αφροδίτη

Για σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει την διαδρομή της στο ζώδιο του Ταύρου και στη 1:44 μμ. σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Η όψη αυτή έρχεται να λειτουργήσει και πάλι ενισχυτικά στην κοινωνική ζωή, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για εξόδους, παρέες, συναναστροφές, οι οποίες όμως κινούνται σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, μια και η όποια έκφραση συναισθημάτων ενδεχομένως να μην βρει την ανταπόκριση που θα περίμενε. Τις ώρες αυτές καλό είναι τα πράγματα να κινηθούν σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, αποφεύγοντας σοβαρές και σημαντικές συζητήσεις και συναναστροφές.
 
Στις 11:03 το βράδυ, η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνικότητα και την επικοινωνία το τριήμερο που ακολουθεί.
 
Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, είστε εσείς που εισπράττετε την θετική ενέργεια της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, που βελτιώνει τη διάθεσή σας! Η σημερινή μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε, να χαλαρώσετε και να ευχαριστηθείτε, από ένα καλό γεύμα μέχρι και μια… ενδιαφέρουσα συντροφιά! Υποδεχόμαστε τον Οκτώβριο με δώρο! Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων μας για να μάθεις τι έρχεται στη ζωή σου μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας! Κάλεσε στο 875 5000 606.

Καλό μήνα σε όλους! Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Επιλέξτε το ζώδιο σας:

 

 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-09-2015 20:00:00