blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Το Σαββατοκύριακο αυτό ερχόμαστε σε επαφή με την ενέργεια της Νέας Σελήνης που κορυφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2017 στο ζώδιο του Σκορπιού στην 26η μοίρα του Ζωδίου, ώρα 1.42μμ. Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018.

Τι σημαίνει ο αστερισμός του Σκορπιού

Στην μυθολογία, ο αστερισμός του Σκορπιού, συνδέεται με επικίνδυνες καταστάσεις, όπως τον σκορπιό που έστειλε ο Απόλλωνας ή η Άρτεμις για να σκοτώσει τον Ωρίωνα. Επίσης, ο αρχαίος μύθος αναφέρεται στους “ανθρώπους σκορπιούς” που συνάντησε ο Ωρίωνας όταν αναζητούσε την αθανασία. Ή ακόμα λέγεται πως ο σκορπιός τρόμαξε τον Φαέθοντα την ώρα που οδηγούσε το ηλιακό του άρμα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο των αλόγων, τα οποία αφηνίασαν και παρέσυραν το άρμα πιο κοντά στη γη, τσουρουφλίζοντας πολλές περιοχές στο πέρασμα τους πριν τσακιστούν μέσα στον ποταμό Ηριδανό.

Και ο Ωρίωνας και ο Φαέθοντας σχετίζονται με τον Ήλιο, ο οποίος είναι πιο αδύναμος αυτήν την εποχή του χρόνου. Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο Σκορπιός είναι η απειλή για το φως, γιατί ο Ήλιος έχανε την δύναμή του μετά την Ισημερία.

Ο σκορπιός, ο δράκος η το φίδι, είναι η δύναμη του σκότους, ακόμα και ο θάνατος στην κλασική παράδοση. Όπως ο Οφιούχος λειώνει με το πόδι του τον Σκορπιό, καθώς παλεύει με ένα ερπετό, ο Ηρακλής σκοτώνει το ερπετό Δράκο. Προσπαθώντας να υπερνικήσουν αυτά τα δύο άγρια θηρία και οι δύο ήρωες συμβολικά προσπαθούν να υπερνικήσουν τον Θάνατο. Ο Ηρακλής κέρδισε την αθανασία, αλλά ο Ωρίωνας και Οφιούχος δεν τα κατάφεραν. Βέβαια, αν ένας τρόπος να υπερνικήσει κάποιος τον θάνατο είναι να προαχθεί σε άστρο, τότε και οι τρείς ήρωες κέρδισαν την αθανασία.

Από την περιοχή του Σκορπιού (που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό σημείο στον Ζωδιακό), αρχίζει ένας άλλος κύκλος που θα μπορούσαμε να τον πούμε πιο εσωτερικό. Συμβολίζει την γέννηση του ανθρώπου μέσα από τον θάνατο.

Στον σκορπιό συναντάμε την ολοκληρωμένη προσωπικότητα, που θα θελήσει να γεννήσει ο ίδιος, όχι όμως από χαρά ή για να ικανοποιήσει την ανάγκη του για δημιουργία, αλλά για να ξεπεράσει τον φόβο του θανάτου. Από την περιοχή του Σκορπιού, ο Ήλιος εκφράζει μια ανώτερη γέννηση, ενάντια στην πάλη του θανάτου, γι αυτό και η περιοχή του Σκορπιού είναι από τις πιο σημαντικές, αλλά και από τις πιο δυσερμήνευτες.

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου

Η  Νέα Σελήνη λοιπόν στη ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού, δεν θα μπορούσε παρά να μιλά για αυτήν την ανάγκη της εσωτερικής αναγέννησης, που έρχεται όμως μετά από πολύ βαθιά ενδοσκόπηση και η οποία γεννιέται μετά από μια μεγάλη δυσκολία ή ένα έντονο συναίσθημα που σε κάνει να πονάς. Γίνεται στον τρίτο δεκανό του ζωδίου, που σχετίζεται με θέματα σελήνης, άρα ο κύκλος αυτός έχει κυρίαρχα τα θέματα που αφορούν  τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι η στιγμή να σταθείς πάνω από τα γήινα, τα επιφανειακά ή τα προφανή και να δεις κυρίως τον εαυτό σου μέσα από μια  άλλη οπτική, κυρίως πιο αληθινή. Να αντιμετωπίσεις κατάματα τους φόβους που αναστέλλουν κάθε δράση ή λειτουργία σου και να καταφέρεις να γεννήσεις έναν νέο εαυτό, πιο καθαρό και σαφώς πιο δυνατό.

Στον κύκλο αυτόν θα υπάρξει μια μεγαλύτερη έμφαση στην ανακατάταξη των αξιών σου, στην αλλαγή των προτεραιοτήτων σου, αλλά και επιπρόσθετη  δράση σε ότι σχετίζεται με οικονομικά θέματα, που φαίνεται πως το διάστημα αυτό μπαίνουν σε μια νέα τροχιά και αποκτούν καινούργια δυναμική.

Οι σχέσεις είναι αυτές που φαίνεται να βάλλονται περισσότερο, μια και αυτό που δυσχεραίνει πολύ τα πράγματα είναι και η δυσκολία έκφρασης και διαχείρισης των συναισθηματικών μας αναγκών, και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο τα επικοινωνούμε ή τα εκφράζουμε στους τρίτους.

Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με Άρη τετράγωνο Πλούτωνα

Το πολύ σημαντικό όμως στον κύκλο αυτόν είναι το τετράγωνο που μόλις έχει κλείσει, μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, οι οποίοι είναι και κυβερνήτες αυτής της νέας σελήνης. (Ο Άρης είναι παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, και ο Πλούτωνας ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου).

Μια σκληρή όψη, που δυναμιτίζει τις εξελίξεις του κύκλου αυτού, προσδίδοντας ιδιαίτερη ένταση, αρχικά στις συμπεριφορές που κυριαρχούνται σε πολλές περιπτώσεις από μια ιδιαίτερη σκληρότητα και απολυτότητα ως προς τις θέσεις και τις απόψεις τους, έτσι που μπορεί να προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις και εντάσεις.

Υπάρχει έντονα μια τάση χειραγώγησης, αλλά να θυμάσαι πως εσύ είσαι αυτός που βάζει τα όρια, απέναντι σε ότι νοιώθεις να σε πιέζει ή να προσπαθεί να σου επιβληθεί.

Επίσης, οι πιέσεις μπορεί να ασκηθούν και με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, μια και οι δύο αυτοί πλανήτες θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, κάθε τρόπο προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Επιπρόσθετα, ο κύκλος αυτός εντείνει και ένα περιβάλλον βίας και είναι πολύ πιθανό και σε κοσμικό επίπεδο να βρεθούμε μπροστά σε καταστάσεις που θα εκφραστούν μέσα από τέτοια γεγονότα.

Η περίοδος απαιτεί σαφή όρια και πλαίσια, γιατί πολύ συχνά είναι εύκολο τα πράγματα να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Σε ότι αφορά θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, το κλίμα γίνεται ιδιαιτέρως δύσκολο και χειριστικό και σε πολλές περιπτώσεις πολλά είναι αυτά που θα διαδραματιστούν κάτω από το τραπέζι με άγνωστες επιπτώσεις και συνέπειες...

Σε προσωπικό επίπεδο σχέσεις και συνεργασίες περνούν δύσκολα, και χρειάζεται η επιστράτευση όλων των δεξιοτήτων μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες.

Τα νέα ξεκινήματα που ορίζει ο κύκλος αυτός γίνονται κάτω από έντονη φόρτιση και απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή όσον αφορά τις επιλογές που κάνουμε, αλλά και τα πρόσωπα τα οποία εμπιστευόμαστε. Κυρίως αυτό που είναι σημαντικό, είναι να μην κινούμαστε στα άκρα γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο και το όποιο σκοινί είναι πολύ εύκολο να σπάσει.

Πως η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει τα ζώδια

Διευκολύνσεις και ευκαιρίες έχουν κατά βάση οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα έχετε την δυνατότητα να ανοίξετε έναν νέο κύκλο όσον αφορά την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Πάντα όμως να θυμάστε πως η περίοδος απαιτεί πολύ προσεκτικούς χειρισμούς.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή απαιτεί ψυχραιμία και ιδιαιτέρως συνετούς χειρισμούς, γιατί μπορεί να εκδηλωθούν γεγονότα που θα έχουν τη μορφή πρόκλησης και θα δημιουργήσουν ισχυρές αναταράξεις σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Για λεπτομέρειες, διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σας και δείτε παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος!
Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της!
Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848.
Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2017 11:56:21
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι