blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα 3 Απριλίου, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς.

 
Τα άστρα την Δευτέρα 3 Απριλίου, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1
 

Να θυμάσαι πως την εβδομάδα αυτή, η ανακίνηση θεμάτων του παρελθόντος θα σου σου δώσει πολλούς λόγους για να προβληματιστείς… Και είναι η Αφροδίτη αυτή που κυρίως ανακινεί τις εξελίξεις, μια και από σήμερα επιστρέφει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Απριλίου 2017.

Sponsored Links

Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά μας αλλά και τις σχέσεις μας, την ερωτική ζωή, τον τρόπο με τον οποίο δίνουμε και παίρνουμε αγάπη. Τώρα, όλα αυτά τα θέματα ανακινούνται εκ νέου. Σχέσεις από το παρελθόν επανεμφανίζονται, ενώ άλλες κλείνουν τον κύκλο τους στη ζωή μας την περίοδο αυτή.

Επίσης, σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά θέματα, είναι πολύ σημαντικό την περίοδο αυτή να μην μπούμε στην διαδικασία κινήσεων ή αποφάσεων, αλλά και να αποφύγουμε σημαντικά ανοίγματα ή αγορές, που μπορεί παρακάτω να μετανιώσουμε.

Τώρα που η Αφροδίτη περνά για μια ακόμα φορά στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν ζητήματα που εμφανίστηκαν στο τέλος Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου 2017. Τίποτα ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ή οριστικό ακόμα, όμως ανοίγεται η δυνατότητα της επανεξέτασης και της διαχείρισής τους.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός, πως την ημέρα του Σαββάτου και πριν περάσει σε ορθόδρομη πορεία στις 15 Απριλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (που κι αυτός περνά σε ανάδρομη πορεία την Πέμπτη), δίνοντας ένα σαφές στίγμα στην ανακίνηση παρελθοντικών καταστάσεων, που τείνουν να ξεκαθαριστούν οριστικά. Φυσικά, υπάρχει ένα κλίμα απαισιοδοξίας, που δε βοηθά να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις που διαμορφώνονται τώρα, ενώ και οι σχέσεις δοκιμάζονται.

Είναι μια εποχή που έρχονται στο προσκήνιο οι φόβοι ή οι ανασφάλειες που μπορεί να κουβαλάμε μέσα μας, γεγονός που θα δυναμιτίσει το πεδίο των σχέσεών μας με αρνητισμό, με σκληρότητα, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και ένα ''τοξικό'' περιβάλλον, το οποίο έχει να κάνει και με τις συμπεριφορές, αλλά και με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις όποιες εξελίξεις.

Είναι πολύ καλύτερα λοιπόν το διάστημα αυτό να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που νιώθουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ή να διαχειριστούμε και να στραφούμε μέσα μας, προκειμένου να αναζητήσουμε το τι πραγματικά θέλουμε. Το να μπορέσουμε να μην τραβήξουμε τις καταστάσεις στα άκρα, θα μειώσει τον κίνδυνο της δραματοποίησης των γεγονότων και φυσικά θα βοηθήσει να διατηρήσουμε και την εσωτερική μας ισορροπία (όσο αυτό φυσικά είναι δυνατόν)!

Ωστόσο, στο δύσκολο σενάριο τις όψης αυτής, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της ρήξης, του χωρισμού, όχι όμως αναίτια… Τώρα είναι η στιγμή που θα αναγκαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε κάτι που σε ταλαιπωρεί, μια και τα γεγονότα που διαδραματίζονται έχουν ακριβώς αυτόν το σκοπό: Να σε ενεργοποιήσουν και να σε κινητοποιήσουν!

Όσο δύσκολη λοιπόν κι αν είναι η περίοδος αυτή, να θυμάσαι πως χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις με το παλιό, όποιο κι αν είναι αυτό, για να ανοίξεις έναν καινούργιο, ουσιαστικό και φωτεινό δρόμο, για καθετί νέο που πρόκειται να έρθει στη ζωή σου από εδώ και πέρα!

Όσον αφορά στα οικονομικά, είναι μια περίοδος που πολύ πιθανόν να υπάρξουν λόγοι εκκαθάρισης, ενώ καλό είναι να αποφεύγονται κάθε είδους ανοίγματα ή νέα ξεκινήματα.

Η επιρροή της όψης του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου θα διαρκέσει έως και στις 24 Απριλίου περίπου, γι’ αυτό καλό είναι γενικά να είμαστε συγκρατημένοι, τόσο στις εκτιμήσεις όσο και στις αντιδράσεις μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με Κρόνο

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, να θυμάσαι πως αυτή είναι μια περίοδος δοκιμασίας, κατά την οποία χρειάζεται να μείνεις όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός και αμερόληπτος στην κρίση σου, να αποφύγεις σκληρούς χαρακτηρισμούς, λόγια που μπορεί και να μετανιώσεις και φυσικά μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην όποια κατάσταση. Η ενδοσκόπηση, η ανάλυση των αναγκών σου και η οργάνωση και διαχείριση των θεμάτων που σε απασχολούν με λεπτομέρεια και μεθοδικότητα, είναι αυτά που μπορεί να διευκολύνουν σημαντικά και την ψυχολογία σου, αλλά και την εξέλιξη των καταστάσεων. Είναι σημαντικό επίσης να θυμάσαι πως ό,τι γίνεται τώρα, έχει την απόλυτη συμμετοχή και ευθύνη από εσένα.

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2017 19:00:00