blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Δίας εξάγωνο με Ουρανό. Ο Αύγουστος μας υποδέχεται με ηρεμία.

 
Τα άστρα σήμερα! Δίας εξάγωνο με Ουρανό. Ο Αύγουστος μας υποδέχεται με ηρεμία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012.

Με ηρεμία μας υποδέχεται ο Αύγουστος, με τη Σελήνη να διανύει τις τελευταίες μοίρες στο ζώδιο του Αιγόκερω, για να περάσει (στις 12:56 το μεσημέρι) στον Υδροχόο, ένα ζώδιο που ευνοεί τις παρέες την κοινωνική ζωή, τις συζητήσεις και την συλλογικότητα. Το πρώτο της ραντεβού είναι η αντίθεση που θα κάνει με τον Ερμή, κάτι που δημιουργεί ένα ευμετάβλητο κλίμα, τόσο στις σκέψεις μας όσο και στον τρόπο που αντιδράμε απέναντι στους τρίτους. Δυσκολεύει επίσης και τον τρόπο με τον οποίο καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σοβαρές!

Ένα ήρεμο πλανητικό σκηνικό.

Επόμενη όψη είναι το εξάγωνο με τον Ουρανό, που ανοίγει ένα παράθυρο στην διάθεσή μας και στις επικοινωνίες μας. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που έγινε χτες και που κρατά την επιρροή της και τις επόμενες ημέρες, έρχεται να δώσει ψυχική ηρεμία, νηφαλιότητα και να λειτουργήσει σταθεροποιητικά στις ζωές των Διδύμων, Ζυγών Υδροχόων του τρίτου δεκαημέρου, μια και ένα σχέδιό τους ή μια απόφασή τους μπορεί να υποστηριχτεί με το καλύτερο τρόπο και να τους φέρει τα αποτελέσματα που είχαν σχεδιάσει, όπως τα περίμεναν! Βεβαίως και δούλεψαν πολύ γι’ αυτό το αποτέλεσμα και θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά πάνω σε όποιον τομέα φωτίζει στο προσωπικό ωροσκόπιο η όψη, αλλά σίγουρα θα δουν τους καρπούς της δουλειάς τους να ανθίζουν και να μεγαλώνουν.

Νέες ευκαιρίες και καλή τύχη.

Από την άλλη μεριά, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία που γίνεται σήμερα, μιλά για ευκαιρίες, που λειτουργούν ενισχυτικά στο καλό κλίμα της εβδομάδας, φέρνοντας τύχη στις ζωές των Κριών, Διδύμων, Λιονταριών, Ζυγών, Τοξοτών και Υδροχόων, του πρώτου αλλά και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, που θα δουν κάποιο σχέδιό τους η μια σχέση τους να εξελίσσεται με νέα δεδομένα, που λειτουργούν υπέρ τους. Η εβδομάδα φωτίζεται από ιδιαίτερα ευνοϊκές όψεις για τον καθένα μας, φτάνει να απλώσουμε το χέρι και να αγγίξουμε το προσωπικό μας όνειρο! Είναι από αυτές τις μέρες, που όλα μπορούν να συμβούν! Δεν έχει σημασία αν είναι κάτι μικρό ή κάτι μεγαλύτερο, σίγουρα όμως είναι αυτό που έχουμε ανάγκη. Ας το εκμεταλλευτούμε, για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω… Και να είμαστε καλύτερα!

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-08-2012 00:00:00