blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Η Σελήνη στον Ταύρο. Επιτέλους λίγη ηρεμία...

 
Τα άστρα σήμερα! Η Σελήνη στον Ταύρο. Επιτέλους λίγη ηρεμία...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Πέμπτη 12 Ιουνίου 2012.

Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της στον ζωδιακό περνά στο ζώδιο του Ταύρου. Μια θέση που της πηγαίνει πολύ, (βεβαίως πηγαίνει και σε εμάς), μια και μας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσουμε τους τόνους, να κοιτάξουμε με συμπάθεια γύρω μας, να πούμε ένα ‘’δεν πειράζει’’σε ότι μας στενοχώρησε και να συνεχίσουμε την αναζήτηση στα πρόσωπα η τις καταστάσεις που μπορούν να μας κάνουν να περάσουμε καλά.

Το πρωί η Σελήνη συναντά τον Άρη, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικά διλλήματα και εντάσεις, να μας μπερδέψει και να μας αναστατώσει! Η συνάντησή της με τον Πλούτωνα το απόγευμα ενισχύει το πείσμα πολλές φορές και θέλουμε μ’ ένα τρόπο φανατικό να καταφέρουμε οτιδήποτε έχουμε βάλει στο μυαλό μας. Ξυπνά εκείνα τα περίεργα συναισθήματα της ζήλιας και της διεκδίκησης που μας κάνουν να λειτουργούμε συχνά χωρίς να καταβαίνουμε τι κάνουμε, ορμώμενοι από μια εσώτερη ανάγκη κατάκτησης ή επιβολής των θέλω μας πάνω στους άλλους. Την εύνοια της σελήνης αυτής έχουν σαφώς τα γήινα ζώδια Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και τα υδάτινα Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.
 
Πάντως είναι καλό να μην ξεγελιόμαστε από μια καλή Σελήνη, γιατί η όψη του Άρη –Ουρανού βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια μας και ακονίζει το σπαθί της… Ίσως κάποιοι να την έχετε ήδη νοιώσει στη ζωή σας... Είναι καταιγιστική και στο πέρασμα της δεν αφήνει τίποτα που να μην έχει το στίγμα της. Στο στόχαστρό της οι σχέσεις (κάθε μορφής), που τώρα καλούνται να περάσουν τη μεγάλη δοκιμασία τους, το τεστ του χρόνου και της διάρκειας μέσα από τη σκληρότητα της όψης του Άρη-Ουρανού, όπου με ξαφνικό τρόπο μπορεί να νοιώσεις ότι η πραγματικότητα σου έχει καταρρεύσει …και μαζί της κι εσύ!
 
Είναι θα λέγαμε το crash–test των σχέσεων! Αυτές που δεν αξίζουν θα καταδυθούν στον σκοτεινό κόσμο της λήθης και θα ξεχαστούν. Όμως αυτές που θα μείνουν θα είναι αυτές που θα αποτελέσουν μια από τις βασικές δομές της ζωής μας, και θα ξέρουμε πως ότι και να γίνει θα είναι εκεί για μας… και θα είμαστε εκεί γι αυτές. Η μόνο εξέλιξη που μπορεί να έχει ο άνθρωπος στην ζωή του είναι μέσα από τις σχέσεις του… Έξω από αυτές είναι το Χάος!
 
Μένει λοιπόν να δούμε αν θα αντέξουμε στα δύσκολα του Άρη-Ουρανού… Σίγουρα όμως, αν ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που φέρνει, θα έχουμε μια σημαντική νίκη στην ζωή μας και δίπλα μας τους ανθρώπους με τους οποίους θα ενώσουμε τα χέρια μας, τις καρδιές μας και τις ζωές μας, μέχρι το επόμενο κύκλο των δοκιμασιών…
 
Το ‘’μαζί για πάντα’’ στις σχέσεις, είναι μια πολύ ρομαντική ευχή πολλών από εμάς... Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς είναι και κάτι που συνεχώς θα περνά από κύκλους επαναπροσδιορισμών και δυσκολιών, για να δοκιμάζει την ανθεκτικότητα των σχέσεων στο χρόνο και στις συνθήκες… Όσοι αντέξουν και αυτή τη φορά θα είναι και οι κερδισμένοι!!!
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-07-2012 00:00:00