blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ο έρωτας και τα πάθη του αυτή την εβδομάδα...

 
Τα άστρα σήμερα! Ο έρωτας και τα πάθη του αυτή την εβδομάδα...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 


Μέχρι τώρα δεν έχουμε παράπονο, ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας που μας έκανε να περάσουμε καλά, να οργανώσουμε τις διακοπές μας, να βγούμε έξω, να ερωτευτούμε να περάσουμε έτσι όπως θα θέλαμε και όπως θα έπρεπε σ’ έναν καλοκαιρινό μήνα. Στην εβδομάδα αυτή οι πλανήτες ….ανακατεύουν και πάλι την τράπουλα και μας προετοιμάζουνε για νέες περιπέτειες και δυνατές συγκινήσεις!

Οι σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο, παλιές, καινούργιες, σημαντικές ή ασήμαντες και την εβδομάδα αυτή θα αλλάξουν συχνά ρόλους στην ζωή μας. Το ασήμαντο θα γίνει σημαντικό, και αυτήν τη σχέση που θεωρούσαμε μοναδική για την ζωή μας μπορεί να την δούμε να αλλάζει θέση στις προτεραιότητες μας ή να εξαφανίζεται…
Sponsored Links

Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα στις 15 Αυγούστου δίνει στον έρωτα μια πιο μοιραία μορφή, αναδύοντας τα πιο κρυφά συναισθήματα από τις καρδιές μας ...αυτά της ζήλιας, του πάθους, της διεκδίκησης. Θέλουμε κάτι δικό μας και μόνο δικό μας, σύμφωνα με την εντολή της αποκλειστικότητας που δίνει αυτή η όψη και κάνουμε τα πάντα προκειμένου να το εξασφαλίσουμε... Έρωτες έντονοι, παθιασμένοι έρχονται στο προσκήνιο διεκδικώντας με απόλυτο και ολοκληρωτικό τρόπο μια θέση στη ζωή μας και στην καρδιά μας. Το σεξ γίνεται ο μοχλός πίεσης και κίνησης όλης αυτής της διεκδίκησης, παραδινόμαστε και υποτασσόμαστε στην ένταση του και στην δίνη των συναισθημάτων που μας παρασύρει. Τώρα το ποιος θα αντέξει… θα δείξει, μια και παράλληλα η όψη του Άρη με τον Κρόνο θα γράψει κι αυτή τη δική της ιστορία φέρνοντας το ‘’τέλος’’ σε ότι δεν αντέχει στα δύσκολα…

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Εξισορροπητικό ρόλο στο πλανητικό σκηνικό φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, στις 17 που ανταμείβει όλους όσους είχαν την υπομονή να περιμένουν και να μην παρασυρθούν από το έντονο κλίμα των ημερών! Νέα ξεκινήματα, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε ότι αφορά τον τομέα των σχέσεων αποκαθιστούν την τάξη και μας χαρίζουν μια νότα αισιοδοξίας.
 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι καλούνται να διαχειριστούν με ψυχραιμία τις όψεις και τα συναισθήματα τους, ωστόσο μπορεί να είναι αποδέκτες και σημαντικών αλλαγών στα ερωτικά τους.
 
Η ζωή, έχει τους δικούς της νόμους και μπορεί την μια στιγμή να μας κάνει άνω κάτω, βάζοντας σε δοκιμασία τα νεύρα μας και τα όρια μας, αλλά ξέρει να ανταμείβει και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένουμε! Κι επειδή αυτό το γνωρίζουμε… δεν ‘’μασάμε’’ στα δύσκολα, ξέρουμε ότι παρακάτω υπάρχει Πάντα μια επόμενη ευκαιρία που μας περιμένει!

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-08-2012 00:00:00