blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ημέρα για προσοχή… ή για ανατροπή!

 
Τα άστρα σήμερα! Ημέρα για προσοχή… ή για ανατροπή!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Μια πανίσχυρη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, μας δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθούμε με τα πιο προσωπικά μας θέματα, αυτά του σπιτιού μας ή της οικογένειας μας, λειτουργώντας περισσότερο με βάση το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική μας.

Η δύσκολη όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα

Ωστόσο η όψη του Ήλιου σε ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα δίνει μια σκληρότητα στην ημέρα. Τα πάντα περνάνε από πολύ μεγάλη κρίση και είναι εύκολο να προκύψουν ζητήματα, τα οποία δεν είμαστε προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσουμε. Γι αυτόν το λόγο μπορεί να κάνουμε και λάθος κινήσεις τις οποίες μπορεί να μετανιώσουμε, μια και η εμπάθεια που τις χαρακτηρίζει δεν είναι καλός σύμβουλος στην κρίση μας.
 
Ωστόσο τα άστρα προειδοποιούν ιδιαίτερα τους Κριούς που είναι γεννημένοι 26, 27 & 28 Μαρτίου, τους Καρκίνους 28, 29 & 30 Ιουνίου, τους Ζυγούς της 30 Αυγούστου και 1 & 2 Οκτωβρίου, τους Αιγόκερους της 30 & 31 Δεκεμβρίου, αλλά και της 1ης Ιανουαρίου, καθώς και τα Λιοντάρια της 13, 14 & 15 Αυγούστου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι οποίοι πρέπει να προσέξουν πολύ το πώς θα χειριστούν τα θέματα που τους προκύπτουν σήμερα, μια και βρίσκονται ήδη σε μια φάση μεγάλης αλλαγής στη ζωή τους και η όποια λάθος κίνηση μπορεί να τους στοιχίσει πολύ ακριβά.

Υπάρχει λύση

Συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας! Μπορεί να νοιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε τον θυμό σας, το παράπονό σας, την πίκρα σας ή ότι άλλο τέλος πάντων σας έφερε σε δύσκολη θέση, αλλά σήμερα ειδικά δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εμπλακείτε σε τέτοιες καταστάσεις.

Υπάρχει και άλλη εκδοχή

Από την άλλη μεριά βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή που λέει πως αν νοιώθετε πως έχετε καταπιεστεί αρκετά και δεν το αντέχετε άλλο και έχετε την ανάγκη να σπρώξετε τα πράγματα ώστε να κυλήσουν και να ξεκολλήσουν από το τέλμα που βρίσκονταν μέχρι τώρα …Τολμήστε το! Να πείτε όχι σε ότι σας καταδυναστεύει και δεν σας αφήνει να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό! Εξωτερικεύεστε το συναίσθημα σας, μιλήστε γι αυτά που σας βαραίνουν και πετάξτε από πάνω σας ότι δεν σας δίνει τη χαρά που δικαιούστε! Το σίγουρο είναι πως οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτό που θέλετε. Κι επειδή στο σύμπαν τίποτα δεν είναι τυχαίο σκεφτείτε μήπως να τώρα είναι η ώρα να κάνετε την δική σας μικρή επανάσταση!
 
Η επιλογή είναι Πάντα δική σας… Και οι συνέπειες επίσης! Γι αυτό σκεφτείτε καλά, πριν από κάθε ενέργεια, τι είναι αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε για το μέλλον σας και πως θέλετε και μπορείτε να το υλοποιήσετε!

  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-08-2012 00:00:00