blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο! Έρωτες… και ψυχρότητα.

 
Τα άστρα το Σαββατοκύριακο! Έρωτες… και ψυχρότητα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου 2012.

Μπορεί για εμάς τους κοινούς θνητούς το Σαββατοκύριακο να είναι οι μέρες που χαλαρώνουμε... Το αστρικό σκηνικό όμως δεν ξεφεύγει ποτέ από το πρόγραμμά του! Έτσι τα γεγονότα συνεχίζουν στην ροή που μας ορίζουν οι ‘’Θεοί ‘’των ουρανών!
 
Το Σάββατο η Σελήνη διανύει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, για να περάσει το μεσημέρι στο ζώδιο των Διδύμων, εντείνοντας την ανάγκη μας για επικοινωνία και επαφή. Το απόγευμα θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα, προσδίδοντας μας μια ιδιαίτερη ευαισθησία στις αντιδράσεις μας, καθώς και μια ρομαντική διάθεση που ζητά εκτόνωση στο υπόλοιπο της ημέρας.
 
Παράλληλα το ημιτετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μας προσθέτει μια υπερβολή στον τρόπο που αντιδρούμε, μια και η αισιόδοξη διάθεση μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει σε ακρότητες τόσο συναισθηματικές όσο και καταναλωτικές! Γνωριμίες που θα ξεκινήσουν και θα μας ενθουσιάσουν μέσα από μια άκρως ρομαντική και επικοινωνιακή επαφή και θα μας κάνουν να νιώσουμε πως επιτέλους βρήκαμε κάποιον να μας καταλαβαίνει, μπορεί εύκολα να σβήσουν με το πρώτο φώς της αυγής…
 
Όσο για την Κυριακή… το παιχνίδι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μια και ο Ερμής σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη, ενισχύοντας την διάθεση για φλερτ και έρωτα ιδιαίτερα, σε Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους και… μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση παραμένοντας έτσι μέχρι της 8 Αυγούστου.
 
Καθυστερήσεις, εμπόδια, ακυρώσεις μπαίνουν στην πρώτη γραμμή, ενώ παράλληλα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μας βάζει μέσα σε μια διάθεση ‘’αυτοαναίρεσης’. Πιθανόν να νιώσουμε πως δεν καταφέρνουμε αυτά που θέλουμε, πως η δύναμη μας έχει εγκαταλείψει, πως οι επιθυμίες μας δεν ικανοποιούνται. Παράλληλα δημιουργεί μια ‘’ψυχρότητα ‘’ μέσα από μια αυστηρή συμπεριφορά στο κλίμα των σχέσεων, που έτσι κι αλλιώς δοκιμάζονται πολύ την περίοδο αυτή.
 
Επηρεάζονται ιδιαίτερα ζωές των Καρκίνων, Κριών, Ζυγών και Αιγόκερων του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια αυτά, που ήδη περνάνε μια πίεση. Αλλά σκεφτείτε το αλλιώς, σαν να παίζατε σκάκι με τους πλανήτες... Τα άστρα κάνουν κίνηση, προσπαθώντας να πετύχουν Ρουα Ματ! Εμείς μπορούμε να πάρουμε όσο χρόνο χρειαζόμαστε να σκεφτούμε ποια θα είναι η δική μας επόμενη κίνηση… Το ‘’παιχνίδι‘’ έτσι κι αλλιώς όπως διαμορφώνεται από τις δύσκολες αστρολογικές όψεις είναι για δυνατούς παίκτες. Μένει να αποφασίσουμε εμείς το πότε θα κάνουμε την επόμενη κίνηση μας…
Από αυτήν θα κριθεί και το αποτέλεσμα!
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-07-2012 00:00:00