blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Oυρανό αύριο, συν Άρης σύνοδο με Κρόνο

 
Τα άστρα σήμερα! Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Oυρανό αύριο, συν Άρης σύνοδο με Κρόνο
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη 15 Αυγούστου

Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις ακολούθησε το…!

Δυο σημαντικές όψεις έρχονται να δώσουν το δικό τους χρώμα στην ημέρα, Αφροδίτη αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Oυρανό αύριο και Άρης σύνοδο με Κρόνο, ολόκληρη η ιστορία της Αστρολογίας δηλαδή.

Από τη μια η γλυκιά και τρυφερή Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, μία θέση που ενισχύει την γλυκύτητα της και την κάνει να αναζητά τη συνύπαρξη, το μοίρασμα και τη συντροφικότητα και από την άλλη ένας Πλούτωνας στον Αιγόκερω, μοιραίος, σκληρός, αυστηρός, απόλυτος, με τη διάθεση να ασκήσει εξουσία και να ελέγξει ότι υπάρχει γύρω του… Σκεφτείτε τώρα πως αυτοί οι δύο πλανήτες με τις τόσο διαφορετικές φύσεις βρίσκονται σε αντίθεση! Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη με τα αποτελέσματα της να επηρεάζουν άμεσα τον τομέα των σχέσεων, όπου η ανάγκη μας ή η ανασφάλεια μας απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάμε να εκδηλώνεται με εκείνον τον απόλυτα διεκδικητικό τρόπο του Πλούτωνα…

Τι θα συμβεί

“Τα θέλω όλα εδώ και τώρα”, “Δεν θέλω να σε μοιράζομαι”, “Κάνε αυτό που σου λέω ή …χωρίζουμε“… είναι φράσεις που αντιπροσωπεύουν την ένταση και τη δυναμική της όψης, και που λίγο ως πολύ θα παίξουν στο παιχνίδι που ορίζουν οι δύο πλανήτες.
 
Η άλλη πλευρά της όψης μιλά για εκείνον τον έρωτα που εισβάλει στην ζωή μας και διεκδικεί με μοναδικό πάθος και ένταση κάθε σπιθαμή του κορμιού μας, του μυαλού μας, της ψυχής μας, χωρίς να αφήνει περιθώρια ούτε για μια ανάσα, χωρίς να σφραγίζεται από την ταυτότητα του απόλυτου, του ολοκληρωτικού …του είσαι δικός μου και μόνο !!! Και βέβαια το σεξ…. που και στις δυο περιπτώσεις κυριεύει, υποτάσσει με τη δυναμική και την έντασή του και λειτουργεί σαν ένα μέσο “δέσμευσης” απέναντι στον ή στην αγαπημένη μας 
 
Και από την άλλη μεριά σύνοδος Άρη Κρόνου, με ένα Κρόνο Πανίσχυρο στον Ζυγό, που παίζει τον ρόλο του μεγάλου “Κριτή” και που θέλει να είναι δίκαιος και με τον εαυτό του αλλά και με τους γύρω του, κι ένας Άρης αδύναμος που δεν είναι σε θέση να εκφράσει με υγιή τρόπο τα θέλω του… ενώνονται σε ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει καθαρά τον τομέα των σχέσεων, για να προκαλέσουν την μεγάλη έκρηξη!
 
Ότι είναι φθαρμένο και ανίκανο να μας ακολουθήσει στο παρακάτω της ζωής μας θα αλλάξει, με εκείνο τον μοναδικό τρόπο που μόνο το σύμπαν μπορεί να οργανώσει. Ότι δεν έχουμε καταφέρει να το βγάλουμε από τη ζωή μας είτε γιατί δεν το αντέχουμε είτε γιατί δεν ξέρουμε το πώς, ξεκαθαρίζει και μας ανοίγει τον δρόμο για τις επόμενες εμπειρίες μας!

Ποια ζώδια είναι πιο ευάλωτα

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ή όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά είναι πιθανό τώρα να δουν την συνέχεια των αλλαγών που ήδη προετοιμάζει το σύμπαν γι αυτούς εδώ και καιρό. Μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δείχνουν πως δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε. Δείξτε εμπιστοσύνη στο κοσμικό σχέδιο, είναι σίγουρο πως ξέρει τι κάνει!
 

  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-08-2012 00:00:00