blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Άρης, Πλούτωνας, Ουρανός… το τρίπτυχο της έντασης!

 
 Τα άστρα σήμερα! Άρης, Πλούτωνας, Ουρανός… το τρίπτυχο της έντασης!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Δευτέρα 16 Ιουνίου 2012.

Ξεκινά μια εβδομάδα που τα μηνύματα της, τα μηνύματα των ΄΄ουρανών’’, θα πρέπει να τα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας. Το ιδανικό είναι να καταφέρουμε την αναγωγή τους σ’εκείνα τα ‘’καρμικά’’ μαθήματα που όχι μόνο μας κάνουν να περνάμε την τάξη στο σχολείο που λέγεται ζωή, αλλά μας δίνουν την σοφία που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε στάση, διάθεση, περιβάλλον… τα πάντα!
 
Βεβαίως με ποιόν τρόπο θα εκδηλωθούν τα μηνύματα στον καθ΄έναν από εμάς είναι περισσότερο θέμα του προσωπικού μας ωροσκοπίου, ωστόσο σ’ενα γενικότερο κλίμα… μας παρασύρουν να δούμε και να ανακαλύψουμε τα όρια μας και ίσως μας καλούν να πάμε και πέρα από αυτά!
 
Ήδη βρίσκεται σε ενέργεια το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, και ακολουθεί η αντίθεσή του με τον Ουρανό (Το trailer παίζεται από την προηγούμενη εβδομάδα ..στις ζωές μας). Μέσα στο όλο δύσκολο κλίμα, θα έλεγε κανείς πως το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, ίσως και να έσωζε λίγο την κατάσταση. Όμως ένας Δίας τόσο αδύναμος όσο αυτός στους Διδύμους μόνο λάδι στην φωτιά μπορεί να ρίξει και να πυροδοτήσει καταστάσεις ή να τονίσει σε υπερβολικό βαθμό την όποια δυσκολία και να την υπερμεγενθύνει!!
 
Και όταν μιλάμε για Άρη Πλούτωνα… μιλάμε για το ξερίζωμα όλων κείνων των παλιών φθαρμένων και ξεπερασμένων καταστάσεων, που όλοι λίγο –πολύ κουβαλάμε στο σακίδιο των εμπειριών μας, και που καλούμαστε να αδειάσουμε, με ένα όχι και τόσο ήρεμο τρόπο. Τα συναισθήματα γίνονται ακραία και εκδηλώνονται με υπερβολή, χωρίς να αφήνουν την επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας.
 
Όλα αυτά γίνονται τόσο ξαφνικά, που θα ‘έλεγε κανείς πως ακολουθούν τη διαδρομή… ενός ηφαιστείου (Άρης –Ουρανός), όπου δεν ξέρεις ποτέ από που σου έρχεται η λάβα που θα σε κάψει! Και μέσα σε όλα αυτά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σφραγίζει με τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας μια ολόκληρη περίοδο μέχρι την επόμενη Πανσέληνο.
 
Οι κύριοι αποδέκτες των όψεων είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου (αυτούς έχει βάλει στο μάτι ο Ουρανός αυτήν την περίοδο!) ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή άλλους προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που θα δοκιμαστούν σε πάσης φύσεως εκκαθαρίσεις...
 
Χρειάζεται ευελιξία, αυτοσυγκράτηση και …όραμα! Το αστρικό σκηνικό μας ωθεί να κάνουμε πράξη αυτά που μέχρι σήμερα θέλαμε να αλλάξουμε, αλλά δεν τολμούσαμε από μόνοι μας. Ότι συμβαίνει είναι για να ξεπεράσουμε τα κακώς κείμενα της ζωής μας και να ανοιχθούμε σε μια νέα πραγματικότητα, αυτή που ίσως δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι αυτή που χρειαζόμαστε για τώρα!
 
Μην ξεχνάτε πως για ότι μας συμβαίνει, έχουμε έρθει σ’ αυτή τη γη “εξοπλισμένοι” για να το περάσουμε. Tο σύμπαν δεν θα μας άφηνε ποτέ έτσι! Δεν θα μας έστελνε γεγονότα και καταστάσεις, τις οποίες δεν είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε!
 
Δώστε λοιπόν χώρο στο καινούργιο! Ναι! …νέοι άνθρωποι, νέα γεγονότα, νέες δουλειές, νέοι έρωτες! Αφήστε πίσω σας ότι νομίζατε πως ‘’είχατε‘’, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως μάλλον μόνο εσείς το νομίζατε… και αφεθείτε στο διαφορετικό και στο άγνωστο. Βεβαίως, η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη γίνεται με σκληρό τρόπο! Όμως, αφήστε το σύμπαν να δουλέψει για σας… Εμπιστευτείτε το και μην πολεμάτε τις λύσεις που σας προσφέρει…
 
Είναι σίγουρο πως όσοι περάσουν το μάθημα του Άρη Ουρανού –Πλούτωνα, θα έχουν πολλά να μας πουν και σίγουρα θα έχουν βάλει τα θεμέλια για εκείνη τη ζωή που έχουν ονειρευτεί!
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-07-2012 00:00:00