blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Νέα Σελήνη στον Λέοντα ...αισιοδοξία και έρωτας

 
Τα άστρα σήμερα! Νέα Σελήνη στον Λέοντα ...αισιοδοξία και έρωτας
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

 Τα άστρα την Παρασκευή 17 Αυγούστου

Μετά από μια σειρά δύσκολων όψεων στους Ουρανούς, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα έρχεται να φωτίσει με εκείνο το χρυσό της φως το σκηνικό στις ζωές μας και να μας κάνει να χαμογελάσουμε με αισιοδοξία. Πραγματοποιείται στην 25η μοίρα του Λέοντα στις 18.54’ με τα φώτα (Ήλιο, Σελήνη) σε όψη εξαγώνου με Κρόνο και Άρη, κάτι πολύ σημαντικό για την αναθεώρηση και αναδόμηση των όποιων καταστάσεων μας ταλαιπώρησαν μέχρι τώρα, αλλά και την οργάνωση νέων σχεδίων και οραμάτων σε οποιοδήποτε δημιουργικό σχέδιο.
 
Εκείνο επίσης που είναι σημαντικό είναι η βοήθεια που θα λάβουμε ή θα δώσουμε στους γύρω μας ισορροπώντας το ευαίσθητο μέχρι τώρα κλίμα, καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα του περιβάλλοντος μας.
 
Και βέβαια ένα τέτοιο πλανητικό σκηνικό δεν θα μπορούσε να μην ευνοήσει τον Θεό έρωτα που έρχεται ...με έναν κρυφό και ίσως και παράνομο τρόπο να μας δώσει χαρά απ΄ότι είναι απαγορευμένο και μυστικό! Θα πείτε πως αυτό έχει και την μεγαλύτερη ένταση και πάθος, και οι πλανήτες συνηγορούν και υπογράφουν την άνθιση σε οτιδήποτε δεν μπορεί να το δει το φως της ημέρας… μια και Αφροδίτη σε ενεργή ακόμα συμμετοχή στο Ταυ Πλούτωνα Ουρανού συνηγορεί στην όποια αμαρτία… Δεν είναι βέβαιο όμως πως την συγχωρεί κιόλας, μια και λάθη ή παραλήψεις δίνουν ένα μεγαλύτερο σασπένς στην όλη κατάσταση, τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε και να φροντίσουμε έγκαιρα την επίλυσή τους.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και τι φέρνει στα ζώδια

Έτσι για τους Κριούς φέρνει έρωτες μυστικούς η φανερούς αλλά σίγουρα έντονους και παθιασμένους.
 
Για τους Ταύρους ανακινεί οικογενειακά ζητήματα και δίνει λύσεις μέσα από δυσκολίες.
 
Για τους Διδύμους, ειδήσεις, μηνύματα, μετακινήσεις και ίσως και κάποιο ταξίδι.
 
Για τους Καρκίνους ίσως κάτι ‘’παίξει’’ από το παρελθόν σας, το οποίο θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά για το αν αξίζει να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.
 
Για τα Λιοντάρια κέρδος …υλικό, συναισθηματικό. Είστε οι πρωταγωνιστές και παίρνετε σίγουρα …την μερίδα του Λέοντος παντού!
 
Για τους Παρθένους είναι καλό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις μέρες αυτές και να μην εμπιστεύεστε ότι σας λένε. Κρατήστε το και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
 
Για τους Ζυγούς, ίσως γίνετε αρκετά επιθετικοί ως προς τον τρόπο διεκδίκησης των θέλω σας και αυτό θα πρέπει να προσέξετε, γιατί μπορεί να σας απογοητεύσει. Ακόμα μην λειτουργείτε πιεστικά ως προς τον σύντροφο σας.
 
Για τους Σκορπιούς, ζητήματα καριέρας σας ταλαιπωρούν, μια και δεν βλέπετε να σας βγαίνουν όπως τα περιμένατε. Ερωτικές ενώσεις με πάθος!
 
Για τους Τοξότες, λειτουργείτε επεκτατικά και έχετε διάθεση να κάνετε πολλά. Προσέξτε λίγο τα άτομα του περιβάλλοντός σας ίσως να μην είναι αυτό που σας δείχνουν!
 
Για τους Αιγόκερους, έντονα πάθη και έρωτες που απ’ ότι φαίνεται δεν είναι οι κατάλληλοι για εσάς και αυτό τους δίνει μοναδική ένταση, που σας παρασύρει!
 
Για τους Υδροχόους, στο επίκεντρο οι σχέσεις και οι συνεργασίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, μια και εύκολα μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις απ το πουθενά!
 
Για τους Ιχθύες, εργασιακά αλλά και προσωπικά ζητήματα στο προσκήνιο που χρειάζονται τακτοποίηση, γι’ αυτό δώστε τους χρόνο και δείτε τα ένα ένα ξεχωριστά.
 
Οι επιδράσεις της όψης κρατούν μέχρι το τέλος του μήνα και αφορούν και το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Ας περάσουμε καλά λοιπόν ότι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό, μια και στην τελική αυτό δεν μετράει περισσότερο;

  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-08-2012 00:00:00