blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Άρης τετράγωνο Πλούτωνα σε κορύφωση!

 
Τα άστρα σήμερα! Άρης τετράγωνο Πλούτωνα σε κορύφωση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Τρίτη 17 Ιουνίου 2012.

Σκέψου λίγο… Αν είχες την δυνατότητα να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, και να πήγαινες εκεί που πρωτοέκανες τις επιλογές αυτές που σε έφεραν μέχρι εδώ, τι θα άλλαζες; Τι θα άφηνες πίσω σου και τι θα κρατούσες μαζί σου να σε συντροφεύει;

Αν και η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα -και ειδικότερα το “ταυ” τετράγωνο που σχηματίζεται με τον Άρη Πλούτωνα Ουρανό- αφορά πολύ περισσότερο την κοσμική ροή του συνόλου, θα αναλύσουμε εδώ την επιρροή της σε προσωπικό επίπεδο. Αναφερόμαστε σε εκείνα τα συναισθήματα ή τις καταστάσεις που έχουμε βαθιά μέσα μας, σχεδόν θαμμένες και ξεχασμένες και που έρχονται στην επιφάνεια αναμοχλεύοντας τον πυρήνα της ύπαρξης μας, ερεθίζοντας εκείνα τις πολύ βαθιά υπαρξιακά μας ερωτήματα και συναισθήματα που μας συνοδεύουν από την ώρα που γεννηθήκαμε και τα κουβαλάμε σαν ένα είδος ταυτότητας στην κυτταρική μνήμη μας.

Αρχέγονα συναισθήματα και μυστικά, πολλές φορές μη συνειδητοποιημένα και από εμάς τους ίδιους, έρχονται στην επιφάνεια και μας συνταράσσουν με την δύναμη που εκδηλώνονται συχνά σε ανύποπτο χρόνο και μέσα από φαινομενικά τυχαία γεγονότα. Η δύναμή τους όμως είναι τόσο ισχυρή όσο και η ύπαρξή μας και ικανή να αλλάξει ολοκληρωτικά και απόλυτα τις ζωές μας.
 
Όταν ενεργοποιείται μια τέτοια όψη, το πρόσταγμα είναι σαφές: “Αλλάζω”. Το πώς είναι μια άλλη ιστορία, την οποία θα γράψει ο καθένας σύμφωνα με το δικό του επίπεδο συνειδητότητας. Είναι σημαντικό τώρα, στην καθημερινότητά του ο καθένας από εμάς να ξέρει πως αργά η γρήγορα, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, θα κληθεί να δώσει τις δικές του εξετάσεις, και την κάθε γνώση η εμπειρία που έχει αποκομίσει μέχρι τώρα θα χρειαστεί να την μετουσιώσει σε κάτι πιο μεγάλο και ανώτερο από αυτόν!

Η πρόκληση θα είναι μεγάλη, αφού θα αγγίξει εκείνες τι πολύ ευαίσθητες χορδές της ύπαρξης, και σε συνδυασμό με την συμμετοχή της όψης του τριγώνου Άρη - Δία, τονίζει το στοιχείο της υπερβολής κάνοντας τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα σε μέγεθος από ότι είναι, και οι ακρότητες θα οδηγήσουν σε κατευθύνσεις πιθανά ανεξέλεγκτες.
 
Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε την ενέργεια με τρόπους που θα μας βοηθήσουν να μην επηρεάσουμε πρόσωπα η καταστάσεις στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή μια και ότι κι αν αποφασίσουμε μπορεί να έχει τον χαρακτήρα του οριστικού και του ‘’μοιραίου’’. Από την άλλη, ίσως και να πρέπει να γίνει έτσι… κανείς δεν ξέρει...).

Και βέβαια μέσα σε όλη αυτήν την δίνη, εκείνο που θα χτυπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές μας είναι ο τομέας των σχέσεων μας που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καλούνται αν αποδείξουν την χρησιμότητα τους στις ζωές μας!
 
Η διάρκεια της συγκεριμένης όψης θα εκδηλωθεί όχι μόνο τώρα αλλά και αργότερα! Γι’ αυτό ειδικά οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, είναι από τους πρώτους που θα καλέσει το σύμπαν στα θρανία του, για να του αποδείξουν τι έχουν μάθει ως τώρα! Η …ύλη θα είναι δύσκολη και τα θέματα πολλά… Όσο για τα σκονάκια …απαγορεύονται.
 
Μένουμε εμείς απέναντι στους εαυτούς μας, μικροί ταπεινοί… Μόνος μας υποστηρικτής, το μεγαλείο που κρύβει ο καθένας μέσα του… Αυτό θα είναι και η σωτηρία του!
 
Επειδή, ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, διαβάστε τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση το γενέθλιο χάρτη σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-07-2012 00:00:00