blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ερμής εξάγωνο με Δία… Τα νέα είναι καλά!

 
Τα άστρα σήμερα! Ερμής εξάγωνο με Δία… Τα νέα είναι καλά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου 2012.

Στο ‘’Βασίλειο των Ουρανών’’ πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα έχει ο Ερμής, σε μία ευνοϊκή γωνία με τον Δία. Έρχεται να μοιράσει χαρά μέσα από νέα, ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, που φέρνουν στη ζωή μας την αίσθηση της αισιοδοξίας, αλλά και το συναίσθημα πως κάτι κινείται ή πως κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.
 
Η ημέρα προτρέπει σε κάθε είδους επαφές, που αφορούν και τα εργασιακά μόνο όμως ότι αφορά σε οργάνωση κάποιων σκέψεων, προτάσεων ή επαφών και όχι στην δρομολόγηση της οριστικής έκβασης των σχεδίων μας, μια και ο Ερμής είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία… Και βέβαια κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας είναι τι άλλο… το Ερωτικό, καθώς η αδρεναλίνη είναι ανεβασμένη, το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο και η διάθεση του να βγούμε να φλερτάρουμε, να αφεθούμε στο μυστηριώδες βλέμμα του απέναντι προσώπου είναι ασυγκράτητη…
 
Η διάθεση μας φευγάτη και ταξιδιάρικη ακολουθεί το κλίμα του καλοκαιριού, έτοιμη να σηκώσει τα πανιά της και να μας οδηγήσει στο δικό μας προσωπικό ταξίδι, προκειμένου να εξερευνήσουμε όλα εκείνα τα άγνωστα μέρη που ποτέ άλλοτε δεν έχουμε επισκεφτεί, αλλά που τώρα μας προσφέρονται από το σύμπαν! Ναι τολμήστε και μην το σκέπτεστε... Όλοι αποκτούμε δικαίωμα στη χαρά, παρόλο που τον τελευταίο καιρό οι συνθήκες δεν ευνοούσαν! Το κλίμα ανατρέπεται και μας προσκαλεί σε συγκινήσεις (αυτό είναι το καλό των Ουρανών …δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου ετοιμάζουν για παρακάτω!).

Ποια ζώδια ευνούνται περισσότερο.

Έτσι για τους Κριούς έχουμε δυνατές ερωτικές συγκινήσεις (αν είστε μόνοι – μόνες φροντίστε να βγείτε έξω το βράδυ), για τους Διδύμους κάποια οικονομική είδηση που πιθανά σας δίνει κάποια λύση σε ένα θέμα σας, για τους Λέοντες φέρνει φίλους αλλά και έρωτες, οι Ζυγοί ας ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους …και για τους Υδροχόους… φλογερός και ανατρεπτικός Έρωτας! Σαφώς τα ζώδια αυτά είναι πιο ευνοημένα από την όψη της ημέρας, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως οι άλλες ομάδες δεν ευνοούνται, ιδιαίτερα αν έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια αυτά.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει βεβαίως και μια Σελήνη στον Ζυγό που στη διαδρομή το απόγευμα κάνει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό και αργότερα το βραδάκι μια σύνοδο με τον Άρη, ανακατεύοντας το αστρικό μίγμα με δόσεις έντασης και ανατροπών, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και …εκρήξεις. Αλλά εμείς …δεν πτοούμαστε ! Είπαμε ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!
 

Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2012 00:00:00