blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Όλα καλά ...αλλά προσοχή στις βιαστικές κινήσεις!

 
Τα άστρα σήμερα! Όλα καλά ...αλλά προσοχή στις βιαστικές κινήσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012.

Δύο πλανητικά “ραντεβού” κυριαρχούν σήμερα στην χώρα των Ουρανών. To ένα αυτό του Βασιλιά Ήλιου με τον Ποσειδώνα που τον συναντά σε όψη χιαστί, όπου πάντα σχεδόν πάντα η όψη αυτή δημιουργεί μια μορφή έντασης… Όχι απαραίτητα κακή, αλλά μας βάζει μέσα σε διλήμματα και ενδοσκοπήσεις, έτσι ώστε να καταφέρουμε να δούμε που ακριβώς βρίσκεται το λάθος και να το διορθώσουμε… Βεβαίως όταν στο σκηνικό παίζει Ποσειδώνας, πάντα το τοπίο είναι ομιχλώδες και δεν βοηθά στο να αποσαφηνίσουμε τα δεδομένα, αλλά ούτε και να μπορέσουμε να πάρουμε μια σωστή απόφαση! Έτσι μπορεί να νιώσουμε μια ‘’δυσλειτουργία’’ στην καθημερινότητα μας, η οποία οφείλεται στο δικό μας εσωτερικό “ανακάτεμα” που δεν μας επιτρέπει να έχουμε μια ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα, είτε αυτά αφορούν τα επαγγελματικά μας είτε την προσωπική μας ζωή.
 
Παράλληλα το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό (αλλά και οι δύο σε ανάδρομη πορεία) λειτουργούν αρκετά παραπλανητικά σε ότι αφορά την επικοινωνία. Όποια πληροφορία έρθει στ’αυτιά μας δεν θα πρέπει να την εμπιστευτούμε άμεσα, μια και παρακάτω μπορεί να αλλάξει πολλές φορές μέχρι να ξεκαθαριστεί η τελική θέση της. Ωστόσο, επειδή το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί αρκετά παραπλανητικά και μπορεί να μας φέρει ειδήσεις, μηνύματα, συναντήσεις, οι οποίες είτε μπορεί να μας χαροποιήσουν ιδιαίτερα είτε να μας ξυπνήσουν εκείνες τις κρυμμένες ανασφάλειες μας, αναγκάζοντας μας να λειτουργήσουμε παρορμητικά στην όποια κατάσταση εκδηλωθεί μπροστά μας με την μορφή ευκαιρίας, φοβούμενοι μην τυχόν και δεν ….προλάβουμε να την αρπάξουμε!
 
Η ανασφάλεια είναι ένα συναίσθημα που μονίμως μας σπρώχνει να πάρουμε άμεσες αποφάσεις, στηριζόμενοι σε μια υποσυνείδητη ώθηση του να εξασφαλίσουμε αυτό που νομίζουμε πως έχουμε ανάγκη ...και που τις περισσότερες φορές όταν συνειδητοποιήσουμε τον δρόμο στον οποίο οδηγηθήκαμε λειτουργώντας βάση του ενστίκτου μας, καταλήγουμε να το πληρώνουμε και μάλιστα πολύ ακριβά! Σήμερα είναι μια ημέρα που εύκολα μπορεί να πέσουμε στην παγίδα που μας στήνουν οι Ουρανοί εκμεταλλευόμενοι τις ανασφάλειες και τις φοβίες μας…
 
Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου να έχετε επιφυλάξεις σε ότι φέρει το σύμπαν κοντά σας, είτε σαν πληροφορία είτε σαν πρόσωπο… Το μεγαλύτερο μυστικό εδώ, είναι ο Χρόνος! Να τον εμπιστευτείτε άφοβα και να τον αφήσετε να δουλέψει …αυτός για εσάς! Μπορεί οι Ουρανοί να “στήνουν“ τα παιχνίδια τους, αλλά εμείς έχουμε σημαντικούς συμμάχους στο πλευρό μας. Και ο χρόνος είναι ένας από αυτούς…
 

Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-07-2012 00:00:00