blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Η Σελήνη στο Σκορπιό ...στα χρώματα του πάθους!

 
Τα άστρα σήμερα! Η Σελήνη στο Σκορπιό ...στα χρώματα του πάθους!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012.

Η Σελήνη σήμερα το πρωί περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και το πάθος, η ένταση και η ερωτική διάθεση κυριαρχεί παντού! Το μόνο σίγουρο είναι πως τις πρωινές ώρες της ημέρας, αλλού θα θέλαμε να είμαστε και αλλού βρισκόμαστε, μια και το τρίγωνο της σελήνης με τον Ποσειδώνα γεννά συναισθήματα και τάσεις φυγής από την καθημερινότητα και τη διάθεση να ζήσουμε τη ρομαντική και ονειρική πλευρά του εαυτού μας. Αυτή που θέλει να απολαύσει έναν υπέροχο πρωινό καφέ κοιτάζοντας τη θάλασσα και τα …μάτια του (της), χωρίς να κάνει τίποτε άλλο! Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, μας δημιουργεί αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις και μας αναγκάζει (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον) να ακολουθήσουμε τον κανόνα του “πρέπει” και να προσαρμοστούμε στην καθημερινότητα μας…
 
Γεγονός είναι πως το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό έχει εντείνει τον ερωτικό παλμό. Παλιές, αλλά όχι ξεχασμένες σχέσεις, έρχονται στην ζωή μας. Σχέσεις που πιθανά δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους στη ζωή μας και έχουν αφήσει και ένα …υπόλοιπο στην καρδιά μας, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία! Αλλά και νέες που έχουν την σφραγίδα του Ουρανού, εισβάλλουν στη ζωή μας ξαφνικά, ανατρεπτικά, διεκδικώντας την απόλυτα και ολοκληρωτικά, μην αφήνοντας το περιθώριο δεύτερης σκέψης! Και ειδικά σήμερα, θέλουμε να το ζήσουμε έτσι ακριβώς όπως βγαίνει από μέσα μας… με ένταση και πάθος!
 
Ωστόσο, καλό είναι να προσέξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσουμε τα θέλω μας, τις επιθυμίες μας, ή… τα παράπονά μας, μια και η χιαστί όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα (είναι και οι δύο ανάδρομοι) προσθέτει ιδιαίτερη σκληρότητα στο λόγο και δημιουργεί ένα κλίμα έντασης γενικότερα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Από την άλλη βεβαίως μας βοηθά να εκτονώσουμε τα απωθημένα μας, να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας ενόχλησε και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο και τη θέση μας απέναντι στους άλλους.
 
Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, να προσέχουμε πως μιλάμε στους γύρω μας. Δεν γινόμαστε εριστικοί και δεν προκαλούμε εντάσεις ή αν το έχουμε αποφασίσει… εξωτερικεύουμε κάθε τι που μας έχει στενοχωρήσει, μια και νιώθουμε πως δεν μπορούμε να το κρατήσουμε άλλο!
Σκορπιοί με τη Σελήνη στο ζώδιό σας… ένα πάθος το ζείτε! Με πολύ μεγαλείο, ένταση, σεξ! (ε στο στοιχείο σας εσείς!)
 

Συναισθήματα λοιπόν … έντονα, παθιασμένα, ερωτικά …ακραία!  Όλα μέρος της ζωής μας του είναι μας, αυτά που δίνουν το χρώμα στην κάθε μας μέρα! Σήμερα χρωματίζουμε... λοιπόν ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ! Και το ευχαριστιόμαστε!


Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
 
Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
 
Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
 
Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2012 00:00:00