blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ένα τζίνι στη ζωή μας...

 
Τα άστρα σήμερα! Ένα τζίνι στη ζωή μας...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012.

Πως παίρνουμε μια συνηθισμένη μέρα και την μετατρέπουμε σε κάτι εξαιρετικό; "Έχοντας τη γνώση, ας σκεφτούμε το εξαιρετικό. Έτσι γίνεται και η μέρα μας εξαιρετική!" (JZ Knight).

Ηρεμία επικρατεί σήμερα στους Ουρανούς, με τη Σελήνη να διασχίζει το σκοτεινό βασίλειο του Σκορπιού και να ξεσηκώνει τον συναισθηματικό μας κόσμο δημιουργώντας του την ανάγκη να ζει έντονα και παθιασμένα.

Έρχεται τρίγωνο του Ήλιου με Ουρανό!

Ας δούμε όμως μια όψη που θα συμβεί στο τέλος του μήνα, έτσι για να προετοιμαστούμε λίγο ψυχολογικά και να εστιάσουμε στο τι …θέλουμε να ζητήσουμε από το σύμπαν, μια και η πρόθεση που έχουμε συνήθως απέναντι στα πράγματα είναι και αυτή που τα εκδηλώνει στην ζωή μας! Αναφερόμαστε στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό!
 
Θυμάστε το παραμύθι με το λυχνάρι του Αλαντίν και το τζίνι; Ένα τόσο δα μικρό λυχναράκι κρύβει μέσα του μια τεράστια δύναμη που μπορεί να πραγματοποιήσει τις τρείς ευχές που του ζητά ο ιδιοκτήτης του! Στην αρχή δε ξέρει τι είναι… το κοιτάζει με περιέργεια… όμως αργότερα όταν ανακαλύπτει τη δύναμή του μπαίνει μέσα στον κόσμο της μαγείας και του παραμυθιού, όπου όλα μπορούν να συμβούν… και αρχίζει να σκέπτεται τι θα ζητήσει! Και το Τζίνι πρόθυμο εκτελεί κάθε του επιθυμία ακριβώς όπως του την ζητά ο Αλαντίν!
 
Μεταφέροντας αυτό το παραμύθι στη δική μας πραγματικότητα, θα σας πω πως όλοι έχουμε ένα ΤΖΙΝΙ στις διαταγές μας. Απλά δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, πολύ περισσότερο δεν το πιστεύουμε, αλλά ούτε ξέρουμε και πώς να χειριστούμε την δύναμη του… Το τζίνι στην δική μας γλώσσα λέγεται…. ΣΥΜΠΑΝ και είναι εδώ για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες μας!
 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (η όψη θα συμβεί στις 31 Ιουλίου) είναι μια όψη εκπλήρωσης επιθυμιών, ανάλογα σε ποιόν τομέα εκδηλώνεται στον προσωπικό μας χάρτη και μάλιστα έρχεται πραγματικά από το πουθενά και από εκεί που δεν το περιμένουμε (έτσι συμβαίνουν συνήθως τα καλύτερα!) ανατρέποντας κάθε λογικό δεδομένο ή επιχείρημα που μπορεί να είχαμε μέχρι τώρα!

Τι φέρνει στα ζώδια.

Πολλοί από εμάς θα αναρωτηθούν “Από πού ήρθε τώρα αυτό;”, μη μπορώντας να εξηγήσουν με επιχειρήματα αυτό που θα συμβεί στη “λογική” πραγματικότητα τους… Έτσι η όψη αυτή φέρνει στους Κριούς ξαφνικούς και ανατρεπτικούς έρωτες. Στους Ταύρους την αρχή ενός μεγάλου εγχειρήματος που αφορά τα επαγγελματικά τους, αλλά και τα της οικογενειακής τους ζωής. Στους Διδύμους καλές ειδήσεις και πιθανόν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Στους Καρκίνους οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες. Στους Λέοντες προσωπική τύχη και ταξίδια. Στους Παρθένους πιθανές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ,αλλά και κρυφούς έρωτες. Στους Ζυγούς φιλικές σχέσεις που μπορεί να πάρουν χαρακτήρα πιο προσωπικό. Στους Σκορπιούς ξαφνικά επαγγελματικά ανοίγματα. Στους Τοξότες τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή στις διακοπές τους. Στους Αιγόκερους οικονομικές ευκαιρίες. Στους Υδροχόους έντονες ερωτικές καταστάσεις και στους Ιχθύες οικονομικές και εργασιακές ευκαιρίες.
 
Να ξέρετε πως το σύμπαν διαθέτει μεγάλη προσαρμοστικότητα… Μπορεί κάποιες φορές να μας τρελαίνει με τις δυσκολίες που μας παρουσιάζει …είναι σημαντικό όμως να μην ξεχνάμε πως το λυχνάρι είναι στα δικά μας χέρια... Τις εντολές τις δίνουμε πάντα ΕΜΕΙΣ!
 
A…ξέχασα να σας πω… οι ευχές δεν είναι μόνο τρεις!
 

  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-07-2012 00:00:00